|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 17, 2006, 11:08:48 » |
|
fantastik.. 5. ve 6. yüzyıllarda geçen.. :)bir kitap yazıyorum aslında..ama öss den dolayı biraz yavaşladım..  inşallah seneye bu zamanlar bitmiş olur..  Bence sen seneyi bekleme hiç  Bir kaç ay içinde yenisine başlayıp bitirmiş bile olabiliriz  (her şey yolunda giderse tabii:S) Ben de böyle bir hikaye yazabilirim ama benim tercihim ciddi bir korku romanı yazmak olurdu...Hani okuduğunuzda sizi günlerce uyutmayacak cinsten  Biliyorum sadistçe ama ne yapayım istiyorum=P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slny
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 10, 2006, 23:35:07 » |
|
fantastik sıra dışı bi kitap yazmak isterdim
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 10, 2006, 23:36:03 » |
|
günümüzTürkiye nin siyasi durumu hakknda bi ktp yazardm
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
Ne herşey benim,ne de koskoca bir hiç adım!
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 19, 2006, 20:11:58 » |
|
bende Türkiye'de yaşanan sorunlar hakkında kitap yazmakk isterdim (Ermeni sorunu,Kürtt sorunu vb) ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 04, 2007, 18:09:15 » |
|
ben ilkgençlik romanı yazmak ısterdım. ilk asklar, ayrılıklar, aile içi diyalogları anlatan okul hayatını arkadaslar arasında ilişkileri konu alan hayatın içinden bir kitap yazmak isterdim. kısaca genclere klavuz olabılen bır kıtap!!! hatta basladım dıyebılırım 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 30, 2007, 17:02:10 » |
|
sihirli,büyülü hikayeler yazmazdım.ipek ongunun bir genç kızın gizli defteri serisinde yazdıkları gibi pembeden şeyler de yazmazdım.bu kitapta serra'nın sorunlarına hep yardım edecek biri çıkıyor ya da kendi öğreniyor.mutlaka biri doğru yolu gösteriyor ama gerçekte her zaman bu böyle olmaz.daha gerçekçi yazardım ben
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 31, 2007, 01:26:30 » |
|
ben bir Roman yazdım ve belki reklam olucak ama  sponsor arıyorum  korku-psikoloji türü belki tr sınırını aşan anlatımlar var ama beğenileceğini düşünüyorum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkSatan
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 31, 2007, 01:32:39 » |
|
macera,korku ve komedi aradığım üç özellik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dixie
IşııL - Sollicitœ jucunda oblivia vitœ
Süt
IşşşıL ||| RupFan
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2007, 00:10:13 » |
|
Psikolojik bir kitap yazardım. Yazmaya çalışıyorum zaten ama, OKS etkiliyor.
|
|
|
|
|
|
|| Doğa Kulübü ||   Şirinevler'deki bez afişler :Sayın başbakanımıza yenilik aşkı için teşekkür ederiz. - Osman Develioğlu Daha yapacak çok işimiz var. - Tayyip Erdoğan Her şehit için bir gül dikeceğiz. - Osman Develioğlu Bahçelievler halkına duyarlılığı için teşekkür ederiz! - Tayyip Erdoğan
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 09, 2007, 15:20:14 » |
|
fantastik bi hikaye olurdu kesinlikle şaşırtıcı şeyler olurdu içinde ama çok fantastik kitap var benimki tutmaz
|
|
|
|
|
|
başına buyruk ejderha süvarisi herşey burda.... fantastikefsaneler
|
|
|
|
|