Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 07:28:29  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Melissa P.  (Okunma Sayısı 1782 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkMark
merth.
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Şubat 24, 2006, 20:31:41 »

nerden biliosn ?
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Melissa P.
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 07:28:29 »

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Şubat 27, 2006, 18:10:22 »

kitabı bende okudum tüm yazdıkları ve yazacakları yalan
Bu onun marifeti değil ki bizim milletin gözünde büyütmesi.Edebiyat olması için yayınlanması yetiyor.Ona değişik bir gözle bakılıyor merak ediliyor peh

Bu ülkede kaşarların yazdıgı kitaplar yok satıldıkça ve o kız insan yerine kondukça utanıyorum ben.
Bence bunun AB'ye girmekle bi alaksı yok ama şerefli insanlarız diye AB'ye alınmayacaksak zaten girelkim diye yalvaran çıkacağını da sanmıyorum Dil Çıkaran

Cinsellik de yemek, içmek, nefes almak gibi bir ihtiyaç olabilir. Ama her ihtiyacın aşırı karşılanması insana zarar verir çok yemek yemenin şişmanlatacağı, çok oksijen almanın kan pH'ını yükseltip baş döndüreceği gibi...

Üstelik bu kadar küçük yaştaki bir kız daha ne yaptığını bile bilemez. 18'dir yaptıklarından sorumlu olabilme yaşı. Üstelik bizim toplumumuzda cinsellik diğer ihtiyaçlarımızdan daha kutsaldır çünkü aşkla, sevgiyle yapılması daha uygundur ve tek bir özel kişiyle. Yok bu geri kafalılık artık medeniyete ulaşmalıyız diye düşünüyorsanız, medeni ülkelerin sonsuz aşkı anlatan filmlerine bakıp onların da aslında bu özlemde olduğunu anlayabilirsiniz Dil Çıkaran Bu geri kafalılık değil Kahkaha İnsan ruhunu yıpratmamaktır...

Çok sevdiğim birt laf vardır... Aşk kelimesini ne kadar sık kullanırsanız anlamı o kadar azalır. Ve evet kızın yaptıkları utanılacak şeylerdir bence de.

bu kitaba yapılan eleştirilerde ne kadr kitap okunduğunu merak ediyorum.

Ben kitapdan belli bir süre uzak durdum. Kart heriflerin lolita merakı benimde dahil olduğum yeni yetmelerin sex öyküsü istekleri yatıştıktan sonra okudum. Miğdem kalkmadı mı ? Kalktı. Berbar bir şey demedim mi? Dedim . Ama kitapda sexden daha öte bir şey vardı. Sexin herşey demek olmadığı vardı mesela. Avrupa ülkelerinde ve amerika da gün geçtikçe çöken ahlak sisteminin gediğini anlatıyor başka bir yandan. Gerçek ya da değil. Böyle bir kitap yazılabiliyor olması bile öyle bir ortamın var olduğunu kanıtlamaz mı ?

Marissadan önce marssanın anlattığından daha yoğun cinsellik kokan bir çok erotik kitap okudum. Kimisinin yazarı erkek kimisinin kadındı. Kimi yazarları ölmüş kimi yaşıyordu. En yakından örnek vermem gerekirse Simyacının yazarından " On bir dakika" var mesela. Y ada "benim hüzünlü orospularım" var. Onu geçtim yerliye gelelim dersem Ahmet Altanın yok satan benim sadece bir tanesini okuduğum kitapalrı var. Bu kız neden bu kadar tuttu ? Çünkü yazan bir "kız" dı. Küçüktü. Lolitaydı yani. Avrupalılar bunu neden okudu ? Gençlerinin hangi yolda olduğunu öğrenmek için. Yaşlı erkeklerin bazıları lolita macerası istediği için. Biz neden okuduk ? Bunu sormak ve yanıtlamak lazım. Meraktan bir kitap okunmaz. Neyi merak ederek okuduğun amacını gösterir.

Bu kitap ( kitaplar ) göreceleridir. Ben beğeniyor muyum? Evet beğeniyorum. Bu bir edebiyat mıdır? İşte bunun edebiyat olup olmadığı konusunda kuşkularım var. Erotik olduğu için değil yazımının söz konusu olduğu bir yorum bu. " On Bir Dakiaka" dea dediğim gibi erotiktir ve o kitap bir edebiyatdır.

mrs.james
Süt
*

aşkısı ben seni çok seviyorum yaa

duncan_jensonbutton_15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Şubat 28, 2006, 16:36:01 »

ben okudum ilk kitap gsl değildi ama iki gsldi bence

aşkısssıııııııııııııııı ben seni çok seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm
prisoner_of_azkaban
kendi isteği üzerine siteden uzaklaştırıldı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mayıs 11, 2006, 14:51:58 »

ben iki kitabını da okudum... Ve eğer gerçekten yazdıklarını yaşamışsa çok üzüldüm ve acıdım... Ne olursa olsun, insanın kendini bu kadar salmaması gerekir. Ama diğer yandan kurduğu bazı cümleler edebi anlamda çok güzel... yani aslında kızda iyi bir yazar potansiyeli var ama yazık etti bence yatmadan önce 100 fırça darbesi gibi bir kitaptan sonra insanların önyargıları kolay kolay değişmez...
VerMonD
Süt
*

Cafe'den Uzaklaştırıldı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : Mayıs 13, 2006, 17:28:19 »

açıkcası çok met ettiler diye aldım kitabı sex içerikli saçma sapan yazılar.Attım kitabı anneme versemiydim acaba Gülümseyen
bells_lestrange
Krema

♥ тυσмคѕ ♥

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Temmuz 12, 2006, 16:22:26 »

Alıntı
Ben okudum. Beğendim.

Kİtaba erotik içerik ve bir lolitanın maceraları için okumayın derim. Kitap bir kızın daha doğrusu bir avrupa öyküsü. Kızın yaşadığı acı şeyler. Babasının ilgisizliğ. Sex hayatı, aşkı , sevgi arayışı herşeyiyle dolu dolu bir kitap.

Yusufcuk gece gelir 100 fırça darbesinden daha güzel. Bunu da okuyun derim.

katılıyorum. bence de yusufçuk gece gelir 100 fırça darbesi ne göre daha güzel. ayrıca yazım tarzını beğeniyorum ben. çünkü benimkine benziyor  Göz Kırpan

«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

Nightwish Hayran Kulübü, Iron Maiden Hayran Kulübü,
Bellatrix Lestrange Hayran Kulübü, Yazan bir Yazar,Karanlık Lord Adına
sweety_girl
Kakao

~~ßÜ$R@~~

sweety.girl-7@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : Eylül 20, 2006, 19:38:50 »

okumadım ama okuyan arkilerim çok güsel dio iki kitabını da aldım şu an okuduğum kitap bitince başlıycam. 15 yaşındaki bir kısın cinsel hayatı ve duygularını anlatıomuş . bn ce cinsellikten çok kitapta kısın duyguları anlatılmaya çalışılmış

bu arada melissa p. nin bir röpörtajını okudum. kıs yaptıkları içinpişman deil miş fakat yeni bir sayfa açmış hayatında şimdiki sevgilisyle evlenmeyi düşünüyormuş ve sevgilisi ona yeni doğmuş bir bebek kadar saf hissetiriomuş.

Bitiyorum her nefeste
Ne halim varsa gördüm
Çok koştum çok yoruldum
Ve şimdi ben de düştüm
Smac
Demleme Çay

Captain awesome.Really awesome...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ocak 18, 2007, 20:05:58 »

güsele benziyo bizim sınıfta herkes okudu bende bi arkadaşımdan alıp okucam

Snow_Queen
Bir kar Kraliçesiyim! ^^
Şeker
**

SiL BaŞtaN!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ocak 19, 2007, 23:40:16 »

melissaya çok acımıştım
şu an onun yaptıklarını yazdığı yaşlardayım
bi an aynı şeyleri yaşasaydım diye düşündüm...
keşke o "sevgiyi" önüne gelerek yatarak değilde başka bir şekilde çözümleseymiş...
neyse kız artık bir "yetişkin"

FotoğRaf Fan CluB ba$kanı
FaShİoN FaN cLuB
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ

Canım!!!...Gülümseyen...Ya son filmde çok az rolün vardı!6.filmi sabırsızlıkla bekliyorum!...
Spongebob Squarepants
ANTI BUSH!!!
tệфmằn fan club

DexteR
~Lost~
Telve

Lucky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ocak 19, 2007, 23:42:08 »

sanırım ben ikincisini okudum cok merak etmiştim yusufcuk gece gelirdi sanırım ve bayada güzeldi ne yazıkki bu kitabı e-book okumustum Kahkaha

Joker
Süt
*

Kendime İsyan Ettiğim Gün

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #40 : Ocak 20, 2007, 12:56:58 »

fransızca derslerinde en arka sıraya geçip okuduğum kitap

joker küçük bir delidir.herkesten farklıdır o.ne sinektir ne karo, ne kupa ne de maça.sekiz veya dokuz, papaz veya bacak değildir.her şeyin dışındadır, ötekilerle aynı yere ait değildir.gerçi öbür kartlarla aynı pakette bulunur, ama orası onun kendi evi değildir aslında.bu yüzden de çıkarılıp bir kenara konabilir, hiç arayanı sorani olmadan...
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Şubat 04, 2007, 00:37:28 »

ben hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla güzel bir kitaptı...

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Şubat 04, 2007, 00:41:38 »

fransızca derslerinde en arka sıraya geçip okuduğum kitap

ek$i'de gibi hissettim kendimi bi an Dil Çıkaran Sırıtan

----

kitabı yazan kıza bayağı acımıştım okuyunca, aramızda bikaç yaş olduğunu varsayarak, çok kötüydü :S zaten tamamını okuyamamıştım, arada baya bi kesintiler olmuştu.. Pek de öyle hemen okunucak bişey değildi Dil Çıkaran Aslında okuduğum anda aklımda beliren ilk düşünce gidip kusmak oldu diyebilirim..

bu kitaba yapılan eleştirilerde ne kadr kitap okunduğunu merak ediyorum.

Ben kitapdan belli bir süre uzak durdum. Kart heriflerin lolita merakı benimde dahil olduğum yeni yetmelerin sex öyküsü istekleri yatıştıktan sonra okudum. Miğdem kalkmadı mı ? Kalktı. Berbar bir şey demedim mi? Dedim . Ama kitapda sexden daha öte bir şey vardı. Sexin herşey demek olmadığı vardı mesela. Avrupa ülkelerinde ve amerika da gün geçtikçe çöken ahlak sisteminin gediğini anlatıyor başka bir yandan. Gerçek ya da değil. Böyle bir kitap yazılabiliyor olması bile öyle bir ortamın var olduğunu kanıtlamaz mı ?

Marissadan önce marssanın anlattığından daha yoğun cinsellik kokan bir çok erotik kitap okudum. Kimisinin yazarı erkek kimisinin kadındı. Kimi yazarları ölmüş kimi yaşıyordu. En yakından örnek vermem gerekirse Simyacının yazarından " On bir dakika" var mesela. Y ada "benim hüzünlü orospularım" var. Onu geçtim yerliye gelelim dersem Ahmet Altanın yok satan benim sadece bir tanesini okuduğum kitapalrı var. Bu kız neden bu kadar tuttu ? Çünkü yazan bir "kız" dı. Küçüktü. Lolitaydı yani. Avrupalılar bunu neden okudu ? Gençlerinin hangi yolda olduğunu öğrenmek için. Yaşlı erkeklerin bazıları lolita macerası istediği için. Biz neden okuduk ? Bunu sormak ve yanıtlamak lazım. Meraktan bir kitap okunmaz. Neyi merak ederek okuduğun amacını gösterir.

Bu kitap ( kitaplar ) göreceleridir. Ben beğeniyor muyum? Evet beğeniyorum. Bu bir edebiyat mıdır? İşte bunun edebiyat olup olmadığı konusunda kuşkularım var. Erotik olduğu için değil yazımının söz konusu olduğu bir yorum bu. " On Bir Dakiaka" dea dediğim gibi erotiktir ve o kitap bir edebiyatdır.

ama öte yandan bu yorum da çok çok mantıklı geldi düşününce..Yani Arna'nın bahsettiği kitapları vs okumadım ama ne bileyim  Kararsız çok mantıklı..
hainElf
Şeker
**

pek köklü ve asiL BLACK ailesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : Ağustos 14, 2007, 18:19:42 »

Ben okudum. Beğendim.

Kİtaba erotik içerik ve bir lolitanın maceraları için okumayın derim. Kitap bir kızın daha doğrusu bir avrupa öyküsü. Kızın yaşadığı acı şeyler. Babasının ilgisizliğ. Sex hayatı, aşkı , sevgi arayışı herşeyiyle dolu dolu bir kitap.

Yusufcuk gece gelir 100 fırça darbesinden daha güzel. Bunu da okuyun derim.

yaw abi bırak ne acısı,direk sapkınlıkları kızın pehhh Cool

PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
Alessea_
Süt
*

Dünüm Yok, Yarınım Düş..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #44 : Ağustos 15, 2007, 19:09:40 »

100 Fırça Darbesi'ni okudum ve hiç beğenmedim. Keşke okumasaydım, midemi bulandırdı.. Kararsız

[- уαℓηızℓıк вєηι вσzмαz -]
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
υçυяυмυη кєηαяıη∂α σℓѕαη вιℓє ѕıяƒ нαуαтα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ѕιує güℓüмѕє..
---------------------------------------------------------------
{- єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв -}
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: