cadikiz2006
Süt
YENİ NESİL GEÇLİĞİ
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 04, 2006, 11:07:50 » |
|
edebiyat hocamız ilk şaka yapıyo sanmıştım ama bir kitap önerdii allahım hayat taa bu kadar güzel kitap okumadım:) adı Ölü Ozanlar Derneği harry potter gibi bir okulda geçen ama içinde sihirin olmadığı ama mükemmel bir öğrenci için kitapp tavsiye ederimm not:kitabın adı çok ilginçç gelebilir ama bu sadece öğrenciler arasındaki ilginç bir dernekten bahsediyoo ancak kitabın sonunda bunun ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 04, 2006, 15:01:54 » |
|
edebiyat hocamız ilk şaka yapıyo sanmıştım ama bir kitap önerdii allahım hayat taa bu kadar güzel kitap okumadım:) adı Ölü Ozanlar Derneği harry potter gibi bir okulda geçen ama içinde sihirin olmadığı ama mükemmel bir öğrenci için kitapp tavsiye ederimm not:kitabın adı çok ilginçç gelebilir ama bu sadece öğrenciler arasındaki ilginç bir dernekten bahsediyoo ancak kitabın sonunda bunun ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz:)
Tavsiyen için teşekkür ederim  Açıkcası konusu ilgimi çekti daha sonra ö.mesajdan kitap hakkında bilgi verirsen sevinirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
Şeker

Aşkımı çok seviyorum...
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 11, 2006, 16:00:09 » |
|
fantastik sevenlere sezgin kaymaz'ın uzun harmanlarda bir davetsiz misafir adlı kitabını okudunuz mu? harika....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 13, 2006, 11:01:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
nermin
Şeker

Aşkımı çok seviyorum...
|
 |
« Yanıtla #49 : Haziran 13, 2006, 13:32:42 » |
|
sağol bende bulursam hemen alıcam ama ne konudaydı bu kitap?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #50 : Haziran 13, 2006, 22:47:49 » |
|
fantastik ya da fantezi die geçiyo eer ankaradysan dostun fantastik bölümünde var 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
keçikız
|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 14, 2006, 13:59:58 » |
|
SEzgin kaymaz gerçekten iyi fantastik şeyler yazıyor ....Zİndankale yi tavsiye ederim..3 ay önce falan okudum gerçekten hoş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
Şeker

Aşkımı çok seviyorum...
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 14, 2006, 19:09:48 » |
|
ben konu olarakta açmıştım sezgin kaymaz uzun harmanlarda bir davetsiz misafir... fantastik sevenler okuduktan sonra aşırmak isteyenler alsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 16, 2006, 15:37:33 » |
|
melekler ve şeytanlar,adı aylin,mo'nun gizemi ni öneriyorum gerçekten çok hoşuma giden kitaplar
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
e_pack
SİNEK
Şeker

CIGA
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 24, 2006, 21:31:53 » |
|
aşk&gurur aşk neyin kısaltması?
ikiside mükemmel okumanızı öneririm
|
|
|
|
|
|
Just one last dance, before we say goodbye...
|
|
|
bellatrixlestrange
#SO SLYTHERİN#
Krema

**SO SLYTHERİN**
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 24, 2006, 21:36:25 » |
|
narniaaa- filmi böleyse kitabı nasıldır kimbilir! ben alcam okicm tatilde kesin!
öneririm özellikle 2. ve 4. kitaplarını valla monte kristonun üstüne tanımıom(çok iddalı oldu yawss)...
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
!pé£k
!p€k
Şeker

●Ξ̲̅̅İ̲̲̅Ξ●Ξ̲̲̅̅PΞ●Ξ̲̅EΞ●Ξ̅KΞ● ỉρєκ <<. *-_-*
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 24, 2006, 23:57:33 » |
|
ben şeker portalı onun devamı olan güneşi uyandıralım kitaplarını öneriyorum... belki duymamaışsınızdır ama gerçekten çok güzel kitaplar
|
|
|
|
|
|
SeRkAn ŞeNaLp !!!รєгкคภ şєภคlק Ŧยภ ςlย๒!!! тüякüz ∂σğяυуυz αηтι-єммα¢ιуιz @n!mé GaRfİeLd fAn ,cLuB Bir davetiye verdiler bugun elime, okuda gör dediler seni seveni. Okudum ağladım, inanamadim.. Senindi o davetiye, benim ismim yerine baska isim yazılmış, altina bekliyoruz diye imza atılmış, üstüne bekliyoruz diye Kalp kazılmış, DAYANAMAM gelirsem ben o düğüne.. Gözyaşlarım benden olsun sana hediye..!!!!:'(       
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 25, 2006, 10:49:07 » |
|
Bram Stoker'ın yazdığı Kont Dracula'yı tavsiye ederim. Gotic edebiyatın öncülerinden yazar en ince ayrıntısına kadar düşünmüş olayları tek sorunu kan verme ile ilgili olan yerleri çünkü kitabın yazıldığı dönemde kan grubuna göre kan verme yokmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|