|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #255 : Mart 31, 2008, 17:03:53 » |
|
kesınlıkle önerıyorum
artemıs fowl serisi fantastık ve gunumuz dunyasının muhtesem bır karısımı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #256 : Nisan 01, 2008, 08:47:34 » |
|
kadıköyü'nün romanı-safiye erol periyi uyandırmak-ali çolak üç noktanın söylediği-ahmet turan alkan piedra ırmağının kıyısında oturdum,ağladım-paulo choelo simyacı-paulo choelo notre dammın kamburu-yazarını hatırlamıyorum ama bu kitapta felsefe taşıyla ilgili açıklamalar çok hoşuma gitmişti aşk ve gurur-jane austen elif şafak-tüm kitapları talihsiz serüvenler dizisi-lemony snicket kurtlar imparatorluğu-jean christopher grange melekler ve şeytanlar-dan brown aklıma geldikçe yazarım daha.cidden güzel kitaplar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #257 : Nisan 02, 2008, 16:41:28 » |
|
Latife Hanım -İpek çalışlar .Bilinen Latife hanım geçrçeğini değiştiriyor latife hanımın Türk insanına ve Türk kadınlarına yaptğı faydaları kaynak göstererk anlayıor mutlaka okyuun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2008, 16:42:01 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #258 : Nisan 02, 2008, 22:34:05 » |
|
nihat behram-Darağacında üç fidan (biraz iyasi ama tavsiye ederim süper bi kitap)
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #259 : Nisan 03, 2008, 00:03:20 » |
|
jean chritophe Grange_leyleklerin uçuşu çok güzel kitap  Gerilim. kesinlikle buna katılıyorum.Süper kitap.Ayrıca Dan Brown un büyün kitapları süper zaten 4 kitabı var hepsinide tavsiye ederim.-Da vinci Şifresi,Melekler ve Şeytanlar,İhanet Noktası ve Dijital Kale- Bir de bugün başladığım Christy Brown un Sol Ayağım çok güzel tam bitmedi ama ben şahsen çok beğendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #260 : Nisan 03, 2008, 02:28:13 » |
|
geerçek olmuş hayat hikayelerini kısaca anlatan kitapların serisi var tavsiye ederim
TAVUK SUYUNA ÇORBA birçok serisi var bu kitabın ve içinde kesinlikle kendinizi bulabileceğini hikaye bulacaksınız eminolun
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #261 : Nisan 03, 2008, 08:36:53 » |
|
yüreğinin götürdüğü yere git-susanna tamaro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #262 : Nisan 04, 2008, 17:49:24 » |
|
Bir Genç Kız Yetişiyor-Betty Smith(Bu kitabı anneannem benim yaşlarımdayken okumuş kitabı doğum günümde hediye etti)
|
|
|
|
|
|
 AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #263 : Nisan 04, 2008, 18:58:23 » |
|
Çeçen Direnişi Serisi (Moskof Mezarlığı, Özgürlük Savaşçıları, Zaferin Bedeli)özellikle son kitap süper ama onuda diğerlerini okumadan anlamazsınız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #264 : Nisan 04, 2008, 21:22:34 » |
|
tavsıye edıyorum şiddetle hayatım uzerıne  ınanılmaz gusel kıtaplar....GERİLİM-POLİSİYE sevenler ıcın on numara 1.Kötü Ruh 2.Karanlığın Soluğu 3.Kara Büyü Maxime Chattam adlı fransız yazarın kıtapları bu üçü seri okumanızı şiddetle tavsıye ederım en son cıkan kıtabı ıse.. Zamanın Kanı ...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #265 : Nisan 07, 2008, 12:04:21 » |
|
tavsıye edıyorum şiddetle hayatım uzerıne  ınanılmaz gusel kıtaplar....GERİLİM-POLİSİYE sevenler ıcın on numara 1.Kötü Ruh 2.Karanlığın Soluğu 3.Kara Büyü Maxime Chattam adlı fransız yazarın kıtapları bu üçü seri okumanızı şiddetle tavsıye ederım en son cıkan kıtabı ıse.. Zamanın Kanı ........... Hem ger,ilim polisiye hem de seri  Kitapların içeriği ile de ilgili azıcık bilgi istesek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #266 : Nisan 07, 2008, 18:42:52 » |
|
tavsıye edıyorum şiddetle hayatım uzerıne  ınanılmaz gusel kıtaplar....GERİLİM-POLİSİYE sevenler ıcın on numara 1.Kötü Ruh 2.Karanlığın Soluğu 3.Kara Büyü Maxime Chattam adlı fransız yazarın kıtapları bu üçü seri okumanızı şiddetle tavsıye ederım en son cıkan kıtabı ıse.. Zamanın Kanı ........... Hem ger,ilim polisiye hem de seri  Kitapların içeriği ile de ilgili azıcık bilgi istesek  elbette....öncelıkle o 3 kıtabın konusu GERİLİM/POLİSİYE ..... kıtaplarda genellıkle serı cınayetler ısleyen katıllerı anlatmaktadır ve onların neden katıl olduklarını anlatmaya calısırlar.... ama ısrarla söyluyorum kesınlıkle baslamanızı önerırım.... 1. kıtap Kötu Ruh Brooklyn de gecıo 2. kıtap Karanlığın Soluğu New York'da gecıo ve serının en gusellı dıebılrım 3. kıtap ise Kara Büyü..Kahramanımız tekrar brooklyn e dönuo....ve söyleyeblecegım bır sey warsa o da ...Örümcek Fobisi olanlar ızlemesın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #267 : Nisan 11, 2008, 01:52:55 » |
|
Halit Ertuğrul - Düzceli Mehmet....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #268 : Nisan 18, 2008, 21:23:28 » |
|
Halit Ertuğrul - Düzceli Mehmet....
ben bu kitabını pek sevmemiştim.ama selim ve hande güzeldi bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #269 : Nisan 18, 2008, 21:35:50 » |
|
george orwell - 1984 harika bi kitap mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|