Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 02, 2006, 03:14:43 » |
|
che hayatı .. kültür ünv yayınları yazıo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m_i_s_t_i_k
Süt
Kahve Bahane...
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2006, 21:27:29 » |
|
bnce narnia, laura, eragon ve eldest hepsi süper okumanıızı tavsiye ederim:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 03, 2006, 21:40:19 » |
|
zaman çarkı serisi... böylece benimde konuşabileceğim daha çok kişi olur : ))))) ve ya ölüm kapısı serisi o da süper bir seri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 04, 2006, 12:34:26 » |
|
Fantastik edebiyattan kesinlikle ejderha mızrağını (ilk 10 kitabı) ve ölüm kapısı serisini okuyun derim  Ejderha Mızrağı k sürükleyici ve heyecanlı.. Ölüm Kapısı Serisi daha felsefik ve ikisi de müthiş  Macera romanlarından Wilbur Smith kitaplarını önerebilirim.. Mesela "Yedinci Papirus" ile başlayabilirsiniz  Sıkıcı tek sayfa yok  Felsefenin tarihi olarak tek tercih  "Sofi'nin Dünyası" yani bir felsefe tarihi bu kadar zevkli ve anlaşılır üstelik de tarafsız anlatılmamıştır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2006, 17:04:42 » |
|
ben felsefeden nefret ederim ve bu yüzden asla sofinin dünyası nı okumaya yanaşmadım... ama son söylediğinden sonra belki de bana felsefeyi sevdirecek kitap olabilir mi? diyorum...
bunun dışında dediğin gibi ölüm kapısı serisi eğer başta sıkılıp bırakmazsanız 7. kitap bittiğinde vay bee diyebileceğiniz bir kitap...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2006, 11:20:26 » |
|
dünya klasikleri..(tabi okumuşsunuzdur ama ...)
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 06, 2006, 16:02:26 » |
|
8. renk - gülten dayıoğlu
melekler ve şeytanlar - dan brown
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 11, 2006, 20:45:58 » |
|
Harry Potter serisi,Talihsiz Serüvenler serisi,80 Günde Devrialem,Momo,Narnia Günlükleri aslan,cadı ve dolap kitaplarını öneririm
|
|
|
|
|
|
Ceza Hayran Kulübü
°۞°۞°RAP KULÜP°۞°۞°
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2006, 14:55:03 » |
|
stephen king'in bütün kitapları okunmalı bence hp serileri thomas harris'ten hannibal-kızıl ejder-kuzuların sessizliği
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 15, 2006, 17:56:50 » |
|
Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom 15 yaş üstü herkese şiddetle tavsiye ederim (çünkü 15 yaş altına pek hitap etmeyebilir..) Yılın yarısından fazlasını hastalıklı geçiren ünlü düşünür Nietzsche, aşka küstürdüğü güzel sevgilisi sayesinde,teşhis dahisi evli saygın doktor Breur'a tedavi olmayı kabul ediyor. Doktor'a psikolojinin babalarından Sigmund Freud henüz tıp fakültesinde okumasına rağmen yardımcı olmaya çalışıyor. Ama kader ağlarını örecek ve Doktor hasta, hasta ise doktor rölüne geçecekti.. Ümitsizliğe düşen bu iki adam birbirlerini tedavi edebilecek mi?(auauauauauaua kitap arkası gibi oldu  ) "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür, çünkü işkenceyi uzatır" - Nietzsche "Hayatınızı kum saati gibi tekrar tekrar yaşayacağınızı düşünün sonsuza kadar.. Bu düşünce sizi dehşete mi düşürüyor, yoksa mutluluk mu veriyor? Bu düşünceden mutlu olacağınız hayatı yaşayın" - Lut (biraz da kitaptan çalıntı tabi  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2006, 21:43:47 » |
|
ben yarısından başlamıştım bu kitapa(çünkü ilk yarısı kayıp  ) devamını okumamıştım bugun devam ediyim bari 
|
|
|
|
|
|
Perde kurduk ışık yaktık, başlayan bir gazeldir. Hüner değilsede dünyaya gelmek, nede güzeldir.
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 16, 2006, 01:12:10 » |
|
Momo
Momo ahh momo ortaokulda en sewdiğim kitaptı süperdir yaaa kesin okuyun harika bi çocuk romanıydı! yine böle 13-14lü yaşlar için Gülten Dayıoğlu-Mo'nun gizemi'ni önerebilirim. Bir de İpek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisi de 12-17 arası herkese uygun bnce ben çok sewerek okumuştm 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
ERTUĞ
Süt
EMMA YI SEVİYORUM
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 27, 2006, 13:56:23 » |
|
düzceli mehmet
|
|
|
|
|
|
mercedes
|
|
|
mrs.james
Süt
aşkısı ben seni çok seviyorum yaa
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 28, 2006, 16:41:30 » |
|
ayşe kulin sevdalinka piraye yazarı unuttum ayşe kulin nefes nefese savaş ve barış
|
|
|
|
|
|
 aşkısssıııııııııııııııı ben seni çok seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm
|
|
|
|