|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #240 : Ocak 05, 2008, 15:32:33 » |
|
ömer zülfü livaneli-mutluluk ömer zülfü livaneli-leyla'nın evi
ikisi de harika. okuduğunuza pişman olmayacaksınız...
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #241 : Ocak 05, 2008, 21:24:28 » |
|
Stephen King - Cep çok farklı ve harika bi kurgusu var kitabın şiddetle tavsiye ediyorum!!! bu romanda S. King son yıllarda tüm dünyada bir salgın haline gelen cep telefonu gibi güncel bir konuyu ele alıyor ve bunu hızlı tempolu, kan gölüne dönüşen bir kitle katliamı kurgusuna dönüştürüyor. Bir çizgi roman yazarı, şaşkın bir çocuk ve kedisiyle birlikte yaşayan bir adamın ortak noktaları nedir? Bu üç kişi cep telefonu kullanmadıkları için insanlığı yok eden korkunç bir yazgının kurbanı olmadıklarını modern çağın frekans denilen illetinden etkilenmediklerine inanıyorlar.
Gerilim romanı sevenlerin kesinlikle okumaları gereken bir eser olan “Cep” her ne kadar korku romanı olsa da King severler için tam bir tatil kitabı!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 21:30:44 Gönderen: Unicorn_Seda** »
|
|
|
|
|
|
blacks
|
 |
« Yanıtla #242 : Ocak 06, 2008, 12:00:21 » |
|
olasılıksız die bi kitap adam fawer duydunuzmu bılmıyorm ama bence cok gusl.ayrıca dan brown un melekler ve seytanları okumadıysan eğer oda cok gusl.hatta dan brown un butn kıtapları gusl hepsınıde öneririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #243 : Ocak 10, 2008, 17:42:38 » |
|
jean chritophe Grange_leyleklerin uçuşu çok güzel kitap  Gerilim.
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #244 : Ocak 12, 2008, 14:26:06 » |
|
Stephen King - Cep çok farklı ve harika bi kurgusu var kitabın şiddetle tavsiye ediyorum!!! bu romanda S. King son yıllarda tüm dünyada bir salgın haline gelen cep telefonu gibi güncel bir konuyu ele alıyor ve bunu hızlı tempolu, kan gölüne dönüşen bir kitle katliamı kurgusuna dönüştürüyor. Bir çizgi roman yazarı, şaşkın bir çocuk ve kedisiyle birlikte yaşayan bir adamın ortak noktaları nedir? Bu üç kişi cep telefonu kullanmadıkları için insanlığı yok eden korkunç bir yazgının kurbanı olmadıklarını modern çağın frekans denilen illetinden etkilenmediklerine inanıyorlar.
Gerilim romanı sevenlerin kesinlikle okumaları gereken bir eser olan “Cep” her ne kadar korku romanı olsa da King severler için tam bir tatil kitabı!
kesinlikle katılıyorum. çok güzel bir kitap. ben de bu ararlar stephen king'in Bir aşk hikayesi'ni okuyorum. inanılmaz bir hayal dünyasının ürünleri. macera sevenlere önerilir...
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #245 : Mart 01, 2008, 19:58:05 » |
|
Dan Brown'un bütün kitaplarını tavsiye ederim ama melekler ve şeytanlar en güzelidir.. Solmaz Kamuran'ın Kirâze adlı kitabını da çk beğendm 2006 zirvedekiler ödülünü almış..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #246 : Mart 02, 2008, 09:56:26 » |
|
adı:aylin Ayşe Kulin . çok güzel bir kitap 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #247 : Mart 02, 2008, 14:44:34 » |
|
Doğan Cüceloğlu - Yetişkin Çocuklar
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #248 : Mart 02, 2008, 14:50:54 » |
|
Veda, Ayşe Kulin
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

JJH & YEH
|
 |
« Yanıtla #249 : Mart 06, 2008, 18:12:45 » |
|
Buket Uzuner - Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meralll
Süt
|
 |
« Yanıtla #250 : Mart 06, 2008, 20:07:46 » |
|
harry potter serisini yazmama gerek yok ama yinede yazıyım  el kızı: orhan kemal intibah:namık kemal taaşşuk-i tal'at ve fitnat:şemseddin sami sergüzeşt:samipaşazade sezai piraye,eroinle dans:canan tan (yüreğim seni çok sevdi , çok güzel bi kitap olduğunu düşünüyorum diğer kitaplardan zaman kalırsa onuda okuyucam ) yeşil kiraz 1ve 2:gülten dayıoğlu(2.si biraz sıkıcı ama 1. süper ) bir genç kızın gizli defteri : ipek ongun (şimdi okuduğum kitaplara göre pek güzel bulmuyorum ama yinde güzel) aşk ve gurur:jane auston (tam olarak hatırlamıyom soyadını// filmi de var onuda izleyebilirsiniz) fareler ve insanlar:john steinbeck ince memed 1 :yaşar kemal'di galiba yazarı şimdilik bu kadarı aklıma geliyo ama içlerinden birini okuyun pişman olmazsınız gerçekten güzeller
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #251 : Mart 06, 2008, 20:27:30 » |
|
hmm narnia lar çok güzeldi  agatha Christie nin Ciayet albabesi ve dersimiz cinayet kitapları çok iiydi. Tavuk suyuna çorba çok ii , Laura larda fena değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #252 : Mart 08, 2008, 13:53:08 » |
|
Ben laf olsun diye deil okumaktan zevk aldığım kitapları size önericem bence mutlaka bu romanları okuyun (kitaplar ile ilgili kısa bilgide vericem)sefiller yazarı=vıctor hugo sayfa=632, romeo ve julıet sayfa=160 yazar=william shakespeare,zübüklüğün sonu yok ,sayfa=156 yazar=aziz nesin ,acımak sayfa=145 yazar=reşat nuri güntekin.Bİrde yazarını unutuğum romanlar = don kişot,sevgi neredeyse tanrı oradadır ,düello,son haber,mavi zamanlar(hepside birbirinden gzl bence mutlaka okuyun)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #253 : Mart 09, 2008, 00:32:30 » |
|
Bİrde yazarını unutuğum romanlar = don kişot,sevgi neredeyse tanrı oradadır ,düello,son haber,mavi zamanlar(hepside birbirinden gzl bence mutlaka okuyun)
bende sana ekleme yapayım 
mavi zamanlar=mavisel yener'in sevgi neredeyse tanrı oradadır=tolstoy
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #254 : Mart 31, 2008, 16:15:03 » |
|
Kesinlikle öneriyorum Alacakaranlık~ Stephenie Meyer Bir vampir ile genç kızın hikayesini anlatıyor
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|