|
marilyn manson
|
 |
« : Ocak 19, 2006, 13:43:19 » |
|
Önerebileceğiniz kitapları yazın ama laf olsun diye değil gerçekten iyi olan kitapları yazarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
 ANTI--DANyal
|
|
|
|
|
SiPu
~*sema*~
Kakao

Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2006, 22:39:59 » |
|
dünya klasiklerinden monte kristo belki çok klasik ama türk edebiyatından da çalıkuşunu herkese önerimrim.ikiside çok güzel kitaplar.
|
|
|
|
|
|
~~ARWEN FUN KLUBÜ~~ ~~R&HR SHIPPER~~ ~~ANİME KARDEŞLİĞİ~~ ~~karayip korsanları FUN CLUB~~
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2006, 12:30:32 » |
|
İki Şehrin Hikayesi - sonu için bile olsa okunmaya değicek olan bir kitap. Ayrıca kitapda Fransa ve İngiltere siyasi olayları üzerinde bir çok göndermeler var. Örneklemem gerekirse :
Ekşiden Bir Alıntı : dr. manette'in hapisten çıktıktan sonra ayakkabı yapmaya devam etmesi. roman ilk yazıldığı zamanlarda günlük ve haftalık olarak tefrika edildiği için manette'in ayakkabı yaptığı her bölümde fransayı ihtilali bir adım daha yaklaştıran sosyal olaylar cereyan etmektedir. dickens'da romanı yazarken bunlara atıf yapmak için dr. manette'i ayakkabı tezgahının başına oturtur, okuyucuya yaklaşmakta olan ihtilalin ayak seslerini duyurmak için... (fortuneteller 657, 10.05.2002 10:32 ~ 28.12.2005 16:32)
|
|
|
|
|
|
World of Warcraft
My son...The day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name ...
"Arthes"
My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember - our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great power ... But the truest victory, my son -
Is stirring the hearts of your people !
I tell you this, for when my days have come to an end you shall be King .
|
|
|
|
marilyn manson
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2006, 22:30:11 » |
|
edebiyat hocası bize önerdi o kitabı
|
|
|
|
|
|
 ANTI--DANyal
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2006, 00:10:03 » |
|
narniaaa- filmi böleyse kitabı nasıldır kimbilir! ben alcam okicm tatilde kesin!
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
marilyn manson
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2006, 02:30:17 » |
|
bende filmini izledim kitabından şimdi haberdarım
|
|
|
|
|
|
 ANTI--DANyal
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2006, 11:45:26 » |
|
arkadaşım eğer sürükleyici kaliteli macera kitabı istiyosan HP serisi tan sana göre eğer daha açık söyleseydin ne tür kitaplar istediğini daha iyi öneriler yapabiliriz!!!
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|
marilyn manson
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2006, 21:47:35 » |
|
sen her tür kitap söle
|
|
|
|
|
|
 ANTI--DANyal
|
|
|
Yaban Gülü
Süt
Üç Kişinin Bildiği Sır Değildir.....
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2006, 19:06:14 » |
|
Ben sizlere metal fırtınanjın bütün kitaplarını tavsiye ederim... Gerçekten çok güzelllllllleeeeeeeeerrrrr...
|
|
|
|
|
|
Sesizliğn içinde yokolup gitmeye mahkumdu benim çığlıkllarım.Her attığım çığlık sessizliğin esiri olmuştu sanki...
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2006, 19:58:04 » |
|
harry potter 1.2.3.4.5.6 :p:p:p metal fırtına... ayse teysenin iplik örgu kitabı hem bedava hergün sabah gazete eki.. katilerde ağlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2006, 00:04:12 » |
|
Ya ben edebiyat dersinde istemeyerk aldım ama çok güldüm sonradan hüseyin rahmi gürpınar-gulyabani tavsiye ederim. sonra hayvanlı hikaye olarak angela summer bodenburg var.Çiko serisi komik bir kitap.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2006, 06:41:38 » |
|
elimdeki sen ? yazar: hilal bişeydi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2006, 16:19:47 » |
|
barış müstecaplıoğlu- perg efsaneleri(1,2,3,4) süper bi seridir tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
sevqa
Şeker

Kahve Bahane Üyeler Şahane
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2006, 16:54:11 » |
|
ben Feyza Hepçilingirler den ''Türkçe 'of'' u tavsiye edrim bide dünya klasiklerinden ''Suç ve ceza'yı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cedi
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 02, 2006, 02:18:00 » |
|
gülse birselin hala ciddiyim çok güzel bir kitap hem eğlenmek hem gülmak isteyenlere birebir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|