nermin
Şeker

Aşkımı çok seviyorum...
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2006, 13:34:28 » |
|
kesinlikle yatağımda uzanırken okurum başka şekilde dikkatimi veremem. belki güleceksiniz ama ben ders çalışırkende %90 yataktayım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 13, 2006, 13:37:25 » |
|
kesinlikle yatağımda uzanırken okurum başka şekilde dikkatimi veremem. belki güleceksiniz ama ben ders çalışırkende %90 yataktayım:)
yatarak bir şey okumak iyi değil.Benim uykum geliyor yatarsam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2006, 13:48:21 » |
|
evde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2006, 13:49:54 » |
|
ben en çok banyoda ve yataımda yatarken okumayı severim ve eğer kitap okumaya başladığımda uykum yoksa uzun süre uyumam. ama favorim yolda vs yürürken okumak  çok zevkli oluyo yürürken  okulda da okurum bana inek muamelesi yapmaya cesaret edemezler  hem de biz altı yıldır arkadaşız tüm sınıf(bazıları hariç ki onlar geçen sene geldi ve sınıfta sürekli onlar yüzünden huzursuzluk çıkıyo  ) tüm sınıf sevgi yumağı gibiyiz benim kitap okumayı çok sevdiğimi biliyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2006, 13:50:51 » |
|
ben yatakta okumayı daha çok seviom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.dumbledore:)
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2006, 21:15:56 » |
|
ben yatakta yatarken okumaısnı ve sabhları kalktığımd gene yatağımda uzanırken okumaısnı çok severim bazen pikniktede okuyorum.arabada giderken aslınd aokuması güsel oluo ama okuyamıorum çünkü beni hoş edio genede yoluda izlemek güsel:P gerçek sihir sevgidir...A.DumbLedore 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2006, 01:45:24 » |
|
genelde koltukta oturuken ve biraz yorgun olduğumda yatarken.. Sessiz bir ortamda olursa daha iyi okurum ama gürültülü yerde de okuduğum olmuştur.. bazen de yemek yerken bi yandan da kitap okurum.. sürükleyici olduğunda odamda uykum gelse bile oturup okurum..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2006, 01:48:50 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
  ~~~ ~'Now I can't let go of this dream.. I can't breathe but I feel..' ~'Should I let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself.'~~~  ~
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2006, 04:05:46 » |
|
yatakta okumayı we okurken sağa sola dönmeyi sewiorm  we kesinlikle en ufak bi ses bile olmamalı ben kitap okurken, hiç sewmem 
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
Hal_hal
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2006, 17:58:04 » |
|
istediğim her yerde okurum ama Sınıfta hoca sıkıcı bir konuyu anlatmaya başlayınca, gizliden gizliye okuduğum zaman çok zevkli oluyo... Bu güne kadar hiç yakalanmadım
|
|
|
|
|
|
Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış.Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. Bağışla ve unut. Ama kimseye teslim olma, içten ol; telaşsız, kısa ve açık seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır. Yalnız planların değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. İşinle ne kadar küçük olursa olsun ilgilen; hayattaki dayanağın odur. Seveceğin bir iş seçersen, yaşamında bir an bile çalışmış ve yorulmuş olmazsın
|
|
|
SiPu
~*sema*~
Kakao

Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 20, 2006, 18:13:59 » |
|
açık havada şöyle yanımdan şöyle küçük bir nehir akarken kitap okumak güzel olurdu NOT:bu yöntemi hiç denemedim 
|
|
|
|
|
|
~~ARWEN FUN KLUBÜ~~ ~~R&HR SHIPPER~~ ~~ANİME KARDEŞLİĞİ~~ ~~karayip korsanları FUN CLUB~~
|
|
|
Hermione-Ginny
Kahve ve kafein bağımlısı bir dost:)
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2006, 16:14:12 » |
|
ben bir oramanda sırtıma uyan bi ağaçta yaslanarak açık havada bayılırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2006, 17:22:32 » |
|
banyoda  , cnm ya banyoda nası okuyon,rahat değildir her yer fayans dolu oturcak yerde yok neyse bn balkonda,cam kenarına tünemiş bi şekilde okumayı severim...
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Isolde Black
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2006, 22:22:50 » |
|
her yerde okurum ben ama en çok yatakta ve açık havada okumayı severim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CresCent
*SevimSİZ Hayalet Casperella*
Şeker

Canı sıkıldı,öldü,casperella oldu.
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2006, 22:24:23 » |
|
yatakta uzanarak değil de oturarak okumak..uzanınca uyuyosun bide boynun ağrıyo ya. koltuga gömülüp okumak da hoş.
|
|
|
|
|
|
 Ya şu tre'nin bakışına bi bakın!! =)
|
|
|
Gerard Way
Süt
Nobody's perfect.I'm Nobody.Therefore I'm perfect.
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 23, 2006, 22:32:15 » |
|
sabahlari ayakta yuruyerek, aksamlarida yatakta 
|
|
|
|
|
|
|