|
Killy
|
 |
« : Haziran 11, 2006, 19:04:21 » |
|
Ben daha çok odamda, banyoda  , otobüs yolculuklarında okumayı severim.. Ya siz siz nerde kitap okumayı seversiniz ?? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2006, 18:27:55 Gönderen: Spider03 »
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
|
|
Manyetik_Böcük
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2006, 16:28:50 » |
|
ben yatkta uzanırkenn bide pikniktr eb azen dinlenirkenn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2006, 17:34:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2006, 18:58:00 » |
|
valla ben heryerde okurum ama en çok sahilde güneslenirken seviyom sokakta yürürken okumak favorim ama annem yasaklad1 kalabal1k ortamlarda kitap okumam1 çünkü mimiklerim fazla kaç1yomu_ yani kitap okurken kendimden geçiyorum yer önemli deil.
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2006, 19:21:09 » |
|
valla ben heryerde okurum ama en çok sahilde güneslenirken seviyom sokakta yürürken okumak favorim ama annem yasaklad1 kalabal1k ortamlarda kitap okumam1 çünkü mimiklerim fazla kaç1yomu_ yani kitap okurken kendimden geçiyorum yer önemli deil.
bende sahilde okumayı severim ama duramıyorumki işte cnm yüzmek fln istiyo sanki deniz çekiyo beni yaww bu arada yazdığınız için teşekkürler bi ara kimse yazmıcak fln sanmıştımda
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
d!lara
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2006, 19:44:57 » |
|
ben genelde yatağıma uzanıp okumayı sewerim  akşamsa ztn sonra hemen uyurum  onun dışında tatile çıktığımızda arabada bağdaş kurup okumayı (  ) ve de sahilde de kitap okumayı da çok sewerim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2006, 22:53:13 Gönderen: d!lara »
|
|
Love is all I'm praying for stay with me Give me strength to carry on stay with me And hearts will surely find the way to go stay with me Be my shelter when the angels disappear!!
"...Doch ach, schon mit der Morgensonne Verengt der Abschied mir das Herz..."
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2006, 20:54:30 » |
|
sessiz bi ortam olsun..çıt çıkmasın o bana yeter..nerede olursa olsun okurum o zaman..
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2006, 01:14:46 » |
|
balkon tarzı açık mekanlarda otobüste okunmaz yada motorlu hiç bir araçta tatilde okunmaz (kendimden biliyorum  ) ve okulda okunmaz(rahat bırakmazlar inek muamelesi görürsünüz ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2006, 11:03:40 » |
|
valla en çok banyoda  çok zevkli oluyo yatakta uyumadan önce okurum mutlaka  okulda pknikte hiç okuyamam hiç de sevmem  bazen okul servisinde yerde orda burda 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2006, 12:48:58 » |
|
nezaman boş vakit bulursam helede sürükliyiciyse odama kaçar okurum gecenin 4 olsa bile
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
clair de lune
cikolatanın tadına bakmadan gitmeyin..
Şeker

hayatı bir çikolata gibi görün ve tadına bakın!..
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2006, 13:07:42 » |
|
en çok bir yolculuk esnasında.. bu bir tren ya da uçak olabilir..
bunun dışında bir piknic alanıdna yeşillik bir alanda okuması çok hoşuma gider..
: )
|
|
|
|
|
|
Ölmek için kimsenin ayağına gidilmez... Sadece düşüncen seni öldürür... Süzülüyor içimden, kaybedilmiş vaktimin ılık kanı!!..
Öldüreyim artık bu bedeni, Boğazın eşsiz derinliğinde, Buz gibi bir acıyla bitsin her şey
|
|
|
|