|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #151 : Nisan 06, 2008, 01:18:40 » |
|
Uyumadan önce yatağmda en çok 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #152 : Mayıs 05, 2008, 00:31:08 » |
|
kitabına göre değişir mesela harry potter'ı nerde olsa okurum.. 
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #153 : Mayıs 05, 2008, 08:15:29 » |
|
okulda,evde,bahçede,sessizlikte,gürültüde farketmez.eğer kitap sürükleyici ise mekan kavramı benim için bitmiştir zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #154 : Mayıs 05, 2008, 12:29:41 » |
|
en çok yataımda severim yani böyle masada yada başka yerde sevmem mutlaka keyfime bakcam yanii herzaman ya hamakta ya yatakta yada uzanarak kitap okurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #155 : Mayıs 06, 2008, 14:54:47 » |
|
koltuğumda- sahilde-okulda-özellikle pikniklerde- otobüste filan okumak çok istedim ama miğdem bulanıyo vee en sevdiğim yer bahçedeki salınçakta
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #156 : Mayıs 07, 2008, 08:12:11 » |
|
benim salıncakta,hamakta,deniz kenarı ve havuz kenarında okuyasım hiç gelmiyo.orda sallanmak ya da yüzmek varken kitap okumak beni bitiriyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #157 : Mayıs 07, 2008, 08:22:01 » |
|
yatağımda , koltuğumda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #158 : Mayıs 08, 2008, 22:03:37 » |
|
şimdik aslında farketmez okuduğum kitap akıp gidiosa tamamdır  ama yatağımda okumayı çok severim o ayrı. tabi bide yazn balkonda ve ananemin bahçesinde 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #159 : Mayıs 08, 2008, 22:20:23 » |
|
Balkonda  Hatta bir sırrımı paylaşacak olursam, bazen ayaklarımı balkondan aşağı sarkıtırım.Tabi kim olduğum belli olmasın diye iyice arkama yaslanırım ama sonuçta bizim evden kim olduğunu tahmin ediyorlardır 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #160 : Mayıs 08, 2008, 22:23:52 » |
|
yatarken kitap okumayı sevdiğim için yatağımda okurum genelde ama bir ağacın gölgesinede hayır demem hani 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #162 : Mayıs 16, 2008, 08:47:23 » |
|
yatmadan önce kitap okumaya bayılırım.. bir de öğle vakti balkonda oturup okumak çok hoşuma gider..
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #163 : Mayıs 16, 2008, 17:33:31 » |
|
yatağımda yada balkon tarzı yerlerde akşam üstü okumayı severim
|
|