|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #75 : Nisan 13, 2008, 00:06:15 » |
|
Sonuna kadar güzel olan sonunu okduktan sonra reşat nuriden soğudum  Türk kadnın makus talihimi bu aldalıtdıktan sonra affetmek
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neslis
Şeker

..................................................
|
 |
« Yanıtla #79 : Nisan 27, 2008, 19:33:56 » |
|
bu kitaba bayılıyorum 4 defa fln okudum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #80 : Nisan 27, 2008, 19:58:56 » |
|
kendimden şüphe ettim şu an.. şahsen ben tiksinmiştim, fazlasıyla saçma bulmuştum.. zorla okutulduğundan olsa gerek.. çünkü genel görüş çok güzel olduğu yönünde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isolde Black
|
 |
« Yanıtla #82 : Mayıs 23, 2008, 20:54:39 » |
|
Olsa da okusak.  Bayılırım ben bu romana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeşil
Süt
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 14, 2008, 15:50:04 » |
|
bu kitabı en az 5 kere okudum ama yine okusam okurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 14, 2008, 15:58:39 » |
|
bu kitabı en az 5 kere okudum ama yine okusam okurum
aynn
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
|
demon cleaner*
to sleep perchance to dream..for in that sleep of death what dreams may come..must give us pause..
Kakao

|
 |
« Yanıtla #86 : Haziran 15, 2008, 13:35:56 » |
|
reşat nuri'nin kitaplarını okurken bir yandanda türk dil kurumu sözlüklerini bitiriyor insan  yani en azından bende öyle olmuştu kitapta sadeleştirilmiştir falan yazıyor birde  her ne kadar eski sözcükleri anlamak için baya çaba göstermeme gerek kalsada(bunun bana çokça faydası olduğunu eklemeliyim) konuları anlatımları bakımından müthiş eserlerdir hepsi.. çalıkuşu herzaman en sevdiğim romanlardan olmuştur..öğretmenim istemişti okumamı iyiki istemiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 15, 2008, 17:53:33 » |
|
Sonuna kadar güzel olan sonunu okduktan sonra reşat nuriden soğudum  Türk kadnın makus talihimi bu aldalıtdıktan sonra affetmek Evet ayrıca hatırladığım kadarıyla adam doğru düzgün özür bile dilememişti.Gayet itici bir sondu 
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
yaz yagmuru
Şeker

<<JOSH HUTCHERSON>>
|
 |
« Yanıtla #88 : Haziran 18, 2008, 16:43:34 » |
|
en sewdiğim kitaplardandır.. okumamamk kayıp bnce...
bnce de hemde çok büyük bir ayıp
|
|
|
|
|
|
<<<JOSH HUTCHERSON>>> 
|
|
|
|
seda54
|
 |
« Yanıtla #89 : Ağustos 21, 2008, 21:25:17 » |
|
ben hayatta klasik okumayan bir insandım. bir türkçe ödevinden sonra bu kitabı okudum ve kesinlikle en sevdiğim kitaplardan biri. Bu kitabı beğendim diye klasik kitap okumaya devam etmedim. Hala fantastik kitaplar okuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|