|
laurana
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 16, 2007, 04:26:39 » |
|
ni ha ha ha çoğunu okudum!! En azından en önemlilerinin hepsini. Geriye sadece kesişen yollar kalmıştı. Onları da aldım başlıycam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #47 : Eylül 26, 2007, 17:43:23 » |
|
efenim, okuma sırasını benden daha çok karıştıran yoktur herhalde. sırasıyla şunları okudum: ikinci nesil ikizlerin savaşı ruhdöveni silah kardeşliği güz alacakaranlığı ejderhaları'nın yarısı (yarısı, çünkü e book bozuktu  ) daha ötesi var mı bunun ya... 
|
|
|
|
|
|
"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #48 : Eylül 26, 2007, 18:07:10 » |
|
maalesef okuyamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #50 : Eylül 27, 2007, 17:44:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #51 : Eylül 27, 2007, 18:08:57 » |
|
ruhlar savaşı sıkıcıydı onun dışında seriii müthişşş.spoiler isteyene verilir itinayla efenim...
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 30, 2007, 14:11:24 » |
|
Dün Dost Kitapevinde'' Vinas Solamnus''u gördüm çıkmışşş.yada vardı da yeni gördüm bilemicem.okusammı acaba diye düşünüyorum.
Huma yla ilgili olan kitabı bulamadım Ankara da nerden alırım bir fikri olan?
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #53 : Eylül 30, 2007, 18:22:37 » |
|
bildiğim kadarıyla o türkçeye çevrilmedi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #54 : Eylül 30, 2007, 22:14:46 » |
|
hiç okumadım ama çok uzun bi seri ömür yetmez okumaya bunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #56 : Ekim 01, 2007, 07:36:42 » |
|
Saol canım hiç bulamazsam öyle yaparım artık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #57 : Ekim 01, 2007, 18:56:52 » |
|
efenim, daha detaylı yaptığım bir araştırma sonucu (toplayacaz ya k.çmızı  ) kitabın ismi "Huma destanı" ve fiyatı da 14 ytl. ancak bana kızmayın, gerçekten de bütün belli başlı sitelerde ya yok ya da tükenmiş görünüyor. yanlış bilgilendirdiğim için pardon.  iyi okumalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #58 : Ekim 01, 2007, 19:06:09 » |
|
Ciyakk bu akşam en az 5 farklı kitapçıya gittim.Huma Destanı yok baskısıda yok.Ankara da olup da elinde olan yada şurada bulunur diyen arkilerimden rica olunur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #59 : Ekim 01, 2007, 21:08:26 » |
|
Hımm.Ben bunları neden dumadım acaba.Neyse,paylaşımın için sağoll
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! http://s2.bitefight.net/c.php?uid=230900 Bu da benim server'ım 
|
|
|
|