|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 27, 2006, 18:41:31 » |
|
sevgili salak günlük=jim benton
herkesin okumasını tavsiye ederim ilk bakıldıında çocuk kitabı gibi gözüksede gerçekte harika bi kitap kitaba baslarken söyle yazıo
ortaokulda olmuş,olan yada olacak herkes için
tavsiye ederim yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 09, 2006, 10:53:22 » |
|
elwood blues özürdiliyorum sndn o soyut bir dil fln ablam solemişti bende yazdım işte...üzgünüm ama şuna pek katılmıyorum...herkez kitapları bilmeyebilir mesela yorum yazanların söylediği kitapların 6 tanesini hiç duymamıştım ben..
bir kitap basıldıysa basıma giderken okuyan olur, yazarın tanıdıkları okumuştur, kitapçıya raflara çıkmadan önce önce okunur. Kitapçıda rafa çıkınca elbet alıp okuyan olmuştur sen hariç bir kişi bile biliyorsa o kitabı kimsenin bilmediğini iddia edemezsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 03, 2007, 21:19:59 » |
|
kimsenin bilmediği kitap yoktur. Bir kitap basıldıysa elbet bilen vardır. Kullanılan kelimelerin ne anlama geldiğini düşünmeden yazmayın
bence de.yani çıkan bir kitabın keşfedilmesi biraz saçma.
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
thor
Şeker

Bir Tutam Mutluluk
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 04, 2007, 19:33:45 » |
|
ben bartimeus üçlemesini hiç duymamiştim ve ölesine aldim ama okuyumça ( tabii 3 ünüde ) çok begendim..
|
|
|
|
|
|
MAsH!ARa
AŞK ÖLDÜ.....! <3
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 08, 2007, 07:06:23 » |
|
Amerikan Tanrıları - Neil Gaiman Neverwhere - Neil Gaiman Kutsanma Ayini - Clive Barker
Kısacası, bütün Neil Gaiman ve Clive Barker kitapları, karanlıkta kalmış şahane kitaplardır.
|
|
|
|
|
|
Ah, ama sen zaten yalnızsın. Kim bilir karanlıkla neler konuşuyorsun... ...o amansız gece nöbetlerinde... ...tüm hayatın büzülüp küçülüyormuş gibi geldiğinde. Üzerine kapanan kadın odasının duvarları.
Vahşî bir şeylerin girmesini engelleyen bir kafes.
Öylesine lekesiz. Öylesine soğuk.
Geçkin bir bahar sabahı gibi... ...hâlâ kışın soğuğuna sadık kalan.
Tolkien
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 14, 2007, 13:13:11 » |
|
Kahraman Tazeoğlu-Susacak Var İlk başlarda genç bir kızın kendisinden 14 yaş büyük bir yazara hayranlığı ve garip bir şekilde tanışıp,görüşmeye başlamaları ve sonunda yaşadıkları aşk olarak algılansada bu kitabın aslında oldukça trajik bi hikayesi var..Hayatımda okuduğum en karışık kitap 4.okuyuşumda yeni keşfettiğim şeyler var..Aslında biraz acemice yazılmış bana göre.İsimler üzerinde çok düşünülmüş ki sanırım dikkat çeksin amacıyla  Kayra,Sidar,Akın,Kuzey,İmge... Ama ne olursa olsun muhteşem kurgu,muhteşem yazı.. Bir yazarında içinde bulunduğu bi kitap olunca ister istemez etkileniyo insan.Ve dahası o yazarın yazılarınında içinde bulunduğu bi kitap.Mesela Ölü Bir Kıza Mektuplar..Bir kitap var bu kitabın içindeki yazar bir yazı yazıyor ve bu yazının içindeki kahramanda bi yazı yazıyor.Kolay kolay anlayamıyo insan.Başka kitapları hızlı okuyup geçen ve yinede anlayan insanlara hayal kırıklığı yaşatması bundan,hızlı okuyunca ne olursa olsun anlaşılmıyo.Her kelimesi hazmedilerek okunmalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 25, 2007, 22:21:45 » |
|
Stephie davis - Dersimiz ErkeklerÜ çok harika bi kitap arka kapak yazısını yaziim: Ders çalışmayı seviorum.Biraz fazla seviyorum. "Yanlış çocuğa" fena halde tutulmuş haldeyim Bu iki küçük şey arkadaşlarımın bana şantaj yapması için mazeret olabilir mi?"Başka oğlanlarla görüş yoksa..."Hah ne biçim arkadaş bunlar? Beni bizimkilere yalan sölemeye mecbur eden cinsten arkadaşlar. Ve ceza almama sebeb olan. Ve gözlerimi açan:Şu "yanlış çocuk"tam bir serseri ve artık beni etkilemiyor. Acaba? valla benim çokk hoşuma gitti 2-3 kez okudum kitabı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 28, 2007, 21:05:54 » |
|
puslu kıtalar atlası - ihsan oktay anar çok komik olmakla beraber çok güzel bir anlatımla çok güzel bir hikayenin anlatıldığı, süper bir kitaptır... herkes okumalı (ne dedim ben ya) 
|
|
|
|
|
|
"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 28, 2007, 22:02:49 » |
|
sol ayağım isteyince insanın neler yapabileceğini gösteriyo 
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 19, 2007, 18:46:00 » |
|
Bacon ının bi kitabı var Yeni atlantis herkese tavsiye derim felsefe kitabı diye herkes korkuyo ama felsefe kitaplarındada hikaye ve macera var tavsiye ederimm.
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 22, 2007, 22:32:12 » |
|
"Beşpeşe" bilmiyorum ben mi keşfettim ama  HpCafe de en azından ben elinize geçerse okuyun mutlakaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 15, 2008, 00:40:58 » |
|
Yaşar Çabuklu-Kovulanın İzi Sanırım kimse tarafından keşfedilmedi muhteşem bi kitap tavsiye edilir fiyatı da çok uygun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 15, 2008, 00:58:44 » |
|
Fıstıklar Takımı-Lisi Harrison
Muhteşem bir kitap.İlk bakıldığında 4.-5.sınıf kitabi gibi gözüksede +12 yaş sınırı olan bir kitap.Sosyetede popilerliğin ne kadar acımasızlık ve haksızlarla dolu olduğunu anlatıyo.YAnlış bir dudak kalemi kullanınca bütün dünyanız alt üst olabilir.Her ne kadar kötü olursa olsun.Her kız o gruba girmek için uğraşıyo yada en azından dememiştir...Kesinlikle okunması gereken bir kitap!(yanış anlamayın kitap okulda ve ewde geçiyo ve bu salak ayrımcılığı yapanlar 14 yaşındaki kızlaar!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 15, 2008, 01:11:07 » |
|
sol ayağım isteyince insanın neler yapabileceğini gösteriyo  seni gönülden tebrik ediyorum o kitabı keşfettiğin için benim beğendiğim ama fazla bilinmeyen kitap = Tobie Lolness
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|