Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« : Mart 20, 2006, 17:03:50 » |
|
Durun size bir örnek,ÇİFTE KRALLIK...ama soyut bir dil zor bir anlatım,herkes anlamaz...
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
|
|
|
M3T3-H4N
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2006, 00:05:04 » |
|
Bende Mehmet kaplanın dönmeyi düşünmediler adlı kitabını okudum cok güzel çanakkele destanımızı anlatıyor bulursanız kaçırmayın ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2006, 21:07:10 » |
|
kimin yazdığını hatırlamıyorum ama türktü tren die bi kitap çok hoştu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2006, 00:25:19 » |
|
Yarın Savaşta Beni Düşün - Javier Marias - sistem yayınları - roman
çok ilginç bir kitap,dünyada ödül almış ama Türkiye'de duyulmuş değil. Biraz ağır bir kitap yalnız tarzı çok hoş adamın. Farklı bakışlar, farklı düşüncelerle temayı anlatmış. Kitaba adını veren şiirimsi yazıyı ekleyeyim.
"Yarın savaşta beni düşün,ölümlü bedenimi gör ve paslı mızrağını elinden bırak. Bırak yarın olanca ağırlığımla ruhuna çökeyim, yarın yüreğinin üzerinde bir kurşun gibi ağırlığımı hisset ve kanlı bir savaşın ortasında sona ersin günlerin. Yarın savaşta beni düşün, umutsuzluğa kapıl ve öl." (sf-195)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2006, 21:00:02 » |
|
ya tam olarak bilinip bilinmediini bilmiyorum zaten ben de keşfetmemişimdir heralde ama bence çok güzel bi seri olmasına raamen böle tanınmadı: Perg Efsaneleri Barış Müstecaplıoğlu'nun. 4 kitap ço güzeldir korkak ve canavar-merderanın sırrı-bataklık ülke.. şeklinde gider
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2006, 09:30:34 » |
|
kimsenin bilmediği kitap yoktur. Bir kitap basıldıysa elbet bilen vardır. Kullanılan kelimelerin ne anlama geldiğini düşünmeden yazmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2006, 20:23:22 » |
|
bende yazarını bilmiom ama kara büyü diye bir kitap gerçketen iiydi ama kitapta ki ana karakteri titanıc te ki jack le aynıydı hatta soyadı bile.
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
kurbaga
tu-ce
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2006, 13:48:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2006, 19:04:27 » |
|
burçak çerezcioğlu-mavi saçlı kız  (hatırlayanınız çıkabilir)
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 15, 2006, 22:55:28 » |
|
Kamp Arkadaşlarını ben de okumuştum tabii küçükken :)Ama güzel bir kitaptı hatırladığım kadarıyla...Benim önerim ise Stephen King'in Ejderhanın Gözleri adlı eseri...Sakın King deyince aklınıza korku gelmesin!!Ben de başta öyle düşünmüştüm sonradan yanıldığımı anladım.Okuduğum ilk fantastik eser ve bana bu türü sevdirmişti...Belki sizde seversiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2006, 18:34:31 » |
|
elwood blues özürdiliyorum sndn o soyut bir dil fln ablam solemişti bende yazdım işte...üzgünüm ama şuna pek katılmıyorum...herkez kitapları bilmeyebilir mesela yorum yazanların söylediği kitapların 6 tanesini hiç duymamıştım ben..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2006, 18:38:46 Gönderen: begüm_robert »
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2006, 11:32:27 » |
|
umuda tapanlar diye bir kitap... yazarını şu an hatırlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2006, 21:52:54 » |
|
Buyrunuz:  Jack Higgins GECE UÇUŞU Sakat bir pilot,geçmişe ait kabuslarından kurtulmayan bir eroinman ve bir rahibe... Pek çok kötü deneyimin biraraya getirdiği bu insanlar ölümcül bir bataklıkta,geçmişin karanlıklarından çıkarılması gereken bir hazinenin peşindedir. Sonu belirsiz ölümcül bir maceraya atılan bu insanlar, kendilerini neyin beklediğini bilmeden, verecekleri mücadeleden nasıl bir sonla çıkacaklar? (Arka Kapak)
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2006, 17:17:18 » |
|
nazire kutsal-sonsoz dans (tabi bilio musunuz bilmiorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|