|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 11, 2007, 01:06:51 » |
|
Benjamin  Benjamin Anna'yı Seviyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 11, 2007, 01:45:49 » |
|
Da Vinci Şifresi'nde Michael Langdon  Michael Langdon değil Robert Langdon olacaktı. Michael hatırladığım kadarıyla aynı yazarın İhanet Noktası adlı romanında vardı. Aşk ve Gurur ~ Mr. Darcy Harry Potter ~ Voldemort Da Vinci Şifresi ~ Robert Langdon Gibi  Gece gece aklıma gelmedi şimdi. Ama daha sonra tekrardan yazarım. Darcy gelse onunla evlenirim
|
|
|
|
|
|
Alacakaranlık ( Twilight ) - by miss-potterPure | : ya bu ed iyice al pacino' ya bağladı yalnız Pure | : mimikler felan Pure | :  Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: olsun olsun iyidir Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: edward yapıyorsa suyundan da koy diyeceksin ! Pure | : AUHAHAHAHAHA
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 12, 2007, 11:06:31 » |
|
Alacakaranlık - EDWARDDDD
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2007, 23:37:22 » |
|
Talihsiz Serüvenler Dizisi'nde: Klaus Baudelaire,Quigley Quagmire  Harry Potter'da: Harry  Narnia Günlükleri'nde: Edmund Pevensie, mümkünse filmdeki olsun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2007, 11:28:58 » |
|
bence hp'den harry ..  yalnız daniel'den bahsetmiyorum kendi hayalimdeki harry bu ..  ve gülten dayıoğlunun yeşil kiraz adlı kitabında özgür .. nedense herzaman ona hayranımdır .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2007, 11:37:05 » |
|
Da Vinci Şifresi'nde Michael Langdon  Michael Langdon değil Robert Langdon olacaktı. Michael hatırladığım kadarıyla aynı yazarın İhanet Noktası adlı romanında vardı. Hayır,Robert Langdon,Melekler ve Şeytanlar'daydı  Karanlığın Gözleri ~ Axel ve gülten dayıoğlunun yeşil kiraz adlı kitabında özgür .. nedense herzaman ona hayranımdır ..  Eheh Özgür mü?Ben onu hiç sevmemiştim zaten Yeşil Kiraz 2'de onun çok çirkinleştiği yani tip mip kalmadığınıda anlatıyodu..İlkinde iyiydi ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2007, 12:09:08 » |
|
Da Vinci Şifresi'nde Michael Langdon  Michael Langdon değil Robert Langdon olacaktı. Michael hatırladığım kadarıyla aynı yazarın İhanet Noktası adlı romanında vardı. Hayır,Robert Langdon,Melekler ve Şeytanlar'daydı  Doğru  Çünkü aynı karakter iki kitapta da vardı. Melekler ve Şeytanların ve Da Vinci Şifresinin olayları, konunun geçtiği yer, karakterleri vs. vs. farklıydı, fakat bir tek ana karakterleri olan Robert Langdon aynıydı. Ayrıca yukarıda yazdığım şey de doğrudur. Bilgilerini tekrardan gözden geçir ve emin olduğunda benimle iddalaş  Aksi taktirde bunu yapman hiç hoşuma gitmez. Vee Jane Austen' in yazdığı Emma' daki Mr. Knightley 
|
|
|
|
|
|
Alacakaranlık ( Twilight ) - by miss-potterPure | : ya bu ed iyice al pacino' ya bağladı yalnız Pure | : mimikler felan Pure | :  Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: olsun olsun iyidir Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: edward yapıyorsa suyundan da koy diyeceksin ! Pure | : AUHAHAHAHAHA
|
|
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2007, 12:33:44 » |
|
hpde draco yada cedric
lord of the ringste legolas..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 26, 2007, 16:14:20 » |
|
aşk ve gururda mr.darcy
hp de draco
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2007, 16:18:54 » |
|
Yüzüklerin efendisinde=Aragorn  Karayip korsanlarında=William tourner  Harry Potterda=Harry Potter doğal olarak ve Victor Krumm Şimdilik bu kadar
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! http://s2.bitefight.net/c.php?uid=230900 Bu da benim server'ım 
|
|
|
|