|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #105 : Aralık 28, 2007, 20:48:13 » |
|
Belgariad serisinden Gorion
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flowergarden
Süt
|
 |
« Yanıtla #106 : Aralık 30, 2007, 18:29:26 » |
|
david eddings in eleniumdan sparhawk yaa bayılıyorum o adama süper bi şövalye ama yok vazgeçtim kalten daha süper o da sövalye sparhawk ın en yakın arkadaşı ama şimdi onun daha süper olduğunu düşünüyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 16:36:51 Gönderen: flowergarden »
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #107 : Ocak 05, 2008, 12:52:39 » |
|
harry potter'da sirius yüzüklerin efendisinde aragorn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #108 : Ocak 05, 2008, 15:10:28 » |
|
senden çok var - aidan madox
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #109 : Ocak 12, 2008, 22:33:31 » |
|
Kesinlikle Fitzwilliam Darcy.  Hastasıyım. P: Evet ya ... çok beğeniyorum canım benim onun gibi adam yok bu zamanda...
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #110 : Ocak 12, 2008, 22:36:09 » |
|
ben bir ara legolas a baya bi takmıştım  yani hayal falan kurardım ama sonra kendimi sirius a ihanet edio gibi hissttim ve vazgeçtim  ama pişman değilim çünkü aragorn un daha aşık olunası olduğunu farkettim  ama yine de galiba sirius en iisi
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #111 : Ocak 13, 2008, 15:58:11 » |
|
Cerrah-Thomas Moore :p:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #113 : Ocak 14, 2008, 02:16:33 » |
|
okuduğum kitaplardaki en sadık aşık...Severus Snape... 
|
|
|
|
|
|
"Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş olan şeyler,kahramanlar için idealdir"
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #114 : Ocak 14, 2008, 20:05:46 » |
|
legolas  Ama ron ayrı bir köşede 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #115 : Ocak 14, 2008, 20:24:43 » |
|
harry potter da harry snape yüzüklerin efendisinde aragorn ejderha mızrağında raistlin ve sturm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #116 : Şubat 12, 2008, 00:39:40 » |
|
LOTR - Frodo Baggins Harry Potter - Fred-George Weasley, Sirius Black, James Potter, Ron Weasley. Talihsiz Serüvenler - Klaus Baudelaire Ana - Andrey Romeo ve Juliet - Mercutio, Romeo
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #118 : Şubat 29, 2008, 18:05:18 » |
|
Kesinlikle Fitzwilliam Darcy.  Hastasıyım. P: Evet ya ... çok beğeniyorum canım benim onun gibi adam yok bu zamanda... katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amelie
Süt
beni mutlu edecek o küçücük şeyler nereye saklanmş
|
 |
« Yanıtla #119 : Mart 01, 2008, 00:36:22 » |
|
çatı'da chris rain'de roy prenses akademisi'nde peder yıldız ışığı ve gölgeler serisinde fyodor onun dışında rick,memo,ali,mjolln ve daha niceleri...
|
|
|
|
|
|
yok kimseye sözüm hiçbir şeyde gözüm yok... ikinci şans... olmalı?? OLMALI!!!
|
|
|
|