Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 02:43:41  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rowling'den haber var: "Yedinci Kitap ve Hiç Sorulmamış Soru"  (Okunma Sayısı 457 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 15, 2006, 00:10:20 »

aha cevap geldi soruya:
Beyond Hogwarts adlı sitenin yaratıcısı olan Dave Haber (yaw bu adam dumbledoreisnotdead.com'un adamı diil miydi? hah evet o tabii), amacının hayranların son kitabı okumadan önce Harry Potter konularını tartışabileceği bir ortam yaratmak olduğunu söylüyor. Siteyi "sonsuz bir online Harry Potter fan konferansı" olarak niteliyor.

Dave Haber pelerinin Godric Gryffindor'a ait olabileceğini ve Voldi'nin onu bu nedenle istiyor olabileceğini söylüyor. Ayrıca hortkuluk olması ihtimalini de düşünmüş ama Voldi'nin değil James ya da Dumbli'nin olabileceğini söylüyor. Bence ikisi de kortkuluk yapmış olamaz. Son tahmini de Godric Gryffindor'un hortkuluğu olması :S bence kötü fikirler.... TIK!

« Son Düzenleme: Eylül 15, 2006, 00:23:33 Gönderen: lunatic » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Rowling'den haber var: "Yedinci Kitap ve Hiç Sorulmamış Soru"
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 02:43:41 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #16 : Eylül 15, 2006, 00:17:20 »

bu adam bence konuştukça batıyor :S sanki dumbledore bilir kişisiymiş havası yaratıyo ama yaptığı tahminler rezalet :S voldi altı üstü bi pelerini mi istiyomuş yani? peh Kahkaha

o pelernin hortkuluk olma ihtimali yok gibi bişey Kahkaha ama haber için çok çok saol luna Sırıtan eline sağlık Terleyen

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 15, 2006, 02:00:12 »

euheuhe her zmnki gibi muhteşem bi çewiri, muhteşem bi haber Kahkaha luthcum ellerine sağlık cnmcmmm =) ben cidden sıkıldm artık 7yi beklemekten. Son olcanı blirken we bi tarafm bu yüzden kitabın çıkmamasını isterken diğer tarafım da artık elime alıp 3-5 kere okuyup her şeyi açığa kawuşturmakj, olayları sindirmek istio Kahkaha kararsızım Sırıtan

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Eylül 15, 2006, 02:06:50 »

Benim çevirilerim hepsi (özellikle Unbroken Universe) Fantasticc Admin tarafından Türkçeleştirilmektedir Dil Çıkaran (Ebediyatım hep en düşük notum olmuştur da...) O yüzden ikimizin çevirisi demek daha doğrudur Sırıtan Her şey ortak yani...

Ellerimize sağlık dedikten sonra geliyorum yorumuma Dil Çıkaran

Ben hayatımda bu kadar mantıksız bir soru görmedim :S Yani bu kadını sevmememden gelmiyo bu düşüncelerim sadece Hede Hödö yahu mantıksııııııııııııııız!!!! yanıtlanması ve sorulması gereken bir sürü soru varken gidip de bunu sormak mantıksız!

Hele daha kadın bize Sirius'un düştüğü tül hakkında en ufak bir açıklama yapmamışken...

Katılıyorum :S :S Gerçekten tamamen katılıyorum :S :S

edit :

Bu kadın duşta aklına gelen 2 fikir arasında gidip gelirken, bu zaman kadar beklettiği soruları açıklaması gerekirken nasıl olacak ta bu kitap çıkacak merak ediyorum. Kitabın sonunu seçtikten sonra bile o sonu yazması gerekecek ki daha başından sonu hazırlamadıysa ..

neyse Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2006, 02:09:45 Gönderen: Arna » Logged

"Anlamaya başlamanın ilk belirtilerinden biri ölme isteğidir." - Franz Kafka

We could leave
I'll dim the stars
We'll steal away from here
We'll run so fast and so far
We'll burn up these streets
Our mystery complete
The moon will die of shame

" Bir adam ölmeden önce, ona mutlu bir adam denilemez" - Sokrates
eda_cd_274
Eda
Krema

Onaylanmadıkça Panzehir Tamzehirdir :)))

eda_cd_274@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Eylül 15, 2006, 20:26:28 »

çok garip.

açıklanmayı beklenen okadar cçok soru varki merak ediyorum aceba hepsini öğrenebilcezmi. bizim anlatırken sorarken bile kafamız karışıyo o yazarken neler çekiyodur.

düşünsenenize unttuğu küçük ayrıntılar olduğunu. kitap çıktıktan sonra cevaplanmayı bekleyen sorular var  Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren

KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN
ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: