Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Mart 04, 2008, 16:37:10 » |
|
Rowling the Telegraph gazetesine bir röportaj verdi ve üzerinde çalıştığı yeni projesinden bahsetti. Yaygın görüşün aksine yetişkinler için bir dedektiflik kitabı yazmıyor; çocuklar için yazmaya devam ediyor.
(Harry Potter hakkında yazmamak) hayatımdaki en büyük boşluk. Çocuklar için yazmaya devam edeceğim çünkü bu yapmaktan hoşlandığım şey. Rowling Hogwarts hakkındaki hikayelerin geçmişte kaldığını belirtiyor. Değişik bir şeyler yazmak sanırım hem benim için hem de okuyucularım için en iyisi. Ve Edinburgh kafeleri
Müsait bir kafe bulmak hususunda iyiyim. Kalabalığa karışıyorum; ancak tabi ki insanların ortasında oturmam. Eh yüzde doksan canım sıkılmadan yazmama olanak sağlayanlar kafe çalışanları oluyor.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 16:41:08 » |
|
Yeni projesi ne olacak açıkcası bunu merak ediyorum.Ama sanırım Harry Potter yazan biri olarak zorlanacak.Bir kaç söyleşisinde başka konuda yazmaktan korkuyorum filan demişti.Bakalım nasıl birşey olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2008, 17:23:48 » |
|
AnsikLopedi nerde Rowling bi onu yazsan ilk önce de merak ettiğimiz ayrıntıları öğrensek bebem ya 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2008, 17:31:18 » |
|
AnsikLopedi nerde Rowling bi onu yazsan ilk önce de merak ettiğimiz ayrıntıları öğrensek bebem ya  Gerçekten yahu  bende hala tonla soru işareti var . ne yazarsa yazsın okurum ben. J.K.R. forever!  Aynen bencede  J.K.R deki güç beni büyülemeye yetiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2008, 17:36:48 » |
|
Ansiklopediyi yazacak da ne olacak? Bakalım Türkçe' ye çevrilecek mi? Hem ansiklopedi olur mu? Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore: Ejderha kanının 12 kullanımını bulan ve, ex aşkı, kara büyücü Gellert Grindelwald' u yenmesiyle tanınan, gelmiş geçmiş en iyi büyücü olarak da görülen İngiltereli büyücü ...
...
Harry James Potter: Sağ kalan çocuk, kafasında şimşek biçimli bir yara izi bulunur ...
Okurken bir hayli gülerim herhalde
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2008, 17:39:21 » |
|
Ansiklopediyi yazacak da ne olacak? Bakalım Türkçe' ye çevrilecek mi? Hem ansiklopedi olur mu? Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore: Ejderha kanının 12 kullanımını bulan ve, ex aşkı, kara büyücü Gellert Grindelwald' u yenmesiyle tanınan, gelmiş geçmiş en iyi büyücü olarak da görülen İngiltereli büyücü ...
...
Harry James Potter: Sağ kalan çocuk, kafasında şimşek biçimli bir yara izi bulunur ...
Okurken bir hayli gülerim herhalde Olsun cnm dünya da kahkaha ve hp eksik olmamalı  tırlatmaya yetiyorlar  hem hp olsun da nasıl olursa olsun. Ansiklopedide okurum ben  neyse bu arada yukarda demeyi unutmuşum paylaşım için saol Başat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2008, 20:06:29 » |
|
hp den farklı birşey çok garip bir duygu olcakatır onun için yazmak benim için de okumak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2008, 22:25:17 » |
|
süperr yaa ben onuda zevkle okurum yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 05, 2008, 13:14:57 » |
|
Yazsa da ben alacağımı sanmıyorum  o kitaptda herkesi heyecanlandırır sonra da gider en can alıcı karakterş öldürür  sinirmi bomzaya yara sadece 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 05, 2008, 13:33:46 » |
|
bence lily ve james hakkında yazmalıydı ama neyse bunu da alırız 
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 05, 2008, 14:06:10 » |
|
Yazsa da ben alacağımı sanmıyorum  o kitaptda herkesi heyecanlandırır sonra da gider en can alıcı karakterş öldürür  sinirmi bomzaya yara sadece  Aslında sende doğru söylüyorsun :/ hp bitince fred ölünce fln ne hale geldiğimi düşününce bende almassam heralde daha doğru olur diye düşünüyorum, ama yine de hp yi okurken çok mutlu olduğum hayat dolduğum çok fazla yeride vardı. Üzüldüğümde tekrar hayata bağlayan yanları  ne biliyimhayatta risk almak gerek çoğu zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 05, 2008, 15:55:24 » |
|
bn ne yazarsa okurum ama sadece meraktan.tabi ki ne yazarsa harry potter serisi kadar seveceğimi sanmıyorum ama yinede meraktan okurum bn
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 05, 2008, 20:14:15 » |
|
Yazsa da ben alacağımı sanmıyorum  o kitaptda herkesi heyecanlandırır sonra da gider en can alıcı karakterş öldürür  sinirmi bomzaya yara sadece  evet arkadaşım bencede.HPda serisinde çok sinirlerimiz bozuldu zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 06, 2008, 08:13:34 » |
|
Yazsa da ben alacağımı sanmıyorum  o kitaptda herkesi heyecanlandırır sonra da gider en can alıcı karakterş öldürür  sinirmi bomzaya yara sadece  Aslında sende doğru söylüyorsun :/ hp bitince fred ölünce fln ne hale geldiğimi düşününce bende almassam heralde daha doğru olur diye düşünüyorum, ama yine de hp yi okurken çok mutlu olduğum hayat dolduğum çok fazla yeride vardı. Üzüldüğümde tekrar hayata bağlayan yanları  ne biliyimhayatta risk almak gerek çoğu zaman. efet fred öldüğünde ben kendme gelememştm bi süre  aman rowlinge kalsa harryi öldürckti!!gerçe fredin ölmesndense harrynin ölmesini tercih ederdm ben  (hem daha trajik olurdu  ) nese yhaw bunuda alır okuruz sonuçta sonu 7.kitabınki gibide bitse harryde yaşadıımız kadar hayal kırıklıı yasamayz o yüzden çok sorun olmaz...yazsında bi...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 06, 2008, 08:26:58 Gönderen: -nYmPhAdORANA- »
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
|