|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 23, 2007, 01:00:45 » |
|
ne diyeceeni şaşrdı ya artk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dere
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 28, 2007, 16:01:09 » |
|
hiç şaşmadım yaptığı bi sürü abidik gubidik röpartajdan sonra zırvalıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2007, 16:11:53 » |
|
sayın kocasının fotoğraflarına bakacak olursak eğer, onun harry'den daha çok küçük emrah'a benzediğini görebiliriz (bkz: son foto). o değilde neden böyle aile pazarlama şirketi'ne dönüştürdü olayı. harry kocam olsun, kasaya kayınçoyu oturtalım, mutfağa yengem geçsin falan. (bkz: eblehlik) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2008, 02:23:53 » |
|
hyr bnce kocası gerçekten de harry nin o yaştaki haline benziyor.jkr nin sitesinde sağ alt köşede bir resim var. ben önce onu harryle ginny sandım ama sanırım o jkryle kocası olabilir. sizde bir bakın isterseniz tam emin değilim ama galiba öyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2008, 02:28:03 » |
|
sayın kocasının fotoğraflarına bakacak olursak eğer, onun harry'den daha çok küçük emrah'a benzediğini görebiliriz (bkz: son foto). o değilde neden böyle aile pazarlama şirketi'ne dönüştürdü olayı. harry kocam olsun, kasaya kayınçoyu oturtalım, mutfağa yengem geçsin falan. (bkz: eblehlik)  Katılmaktayım. Ron için de en yakın arkadaşı olduğunu söylemişti, Hermione'nin kendisi olduğunu her fırsatta söylüyor zaten.
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 06, 2008, 02:33:28 » |
|
Bence Equus şokundan sonra söylemiştir bunu  Yani "Harry'yle ben evlendim, bir tek ben biliyorum, o filmlerde oynayan çocuk gerçek Harry değil yani Harry'nin pipisini kimse görmedi" bağlamında.. Yakında onu da açıklar ama bak.. Bayağıdır skandal bırakmamıştı ortaya löp diye.. Gelir yakında.. Ama abi gerçekçi olalım, ben bile Dan'i tercih ederim sanırım..
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2008, 02:36:19 » |
|
Bence Equus şokundan sonra söylemiştir bunu  Yani "Harry'yle ben evlendim, bir tek ben biliyorum, o filmlerde oynayan çocuk gerçek Harry değil yani Harry'nin pipisini kimse görmedi" bağlamında.. Yakında onu da açıklar ama bak.. Bayağıdır skandal bırakmamıştı ortaya löp diye.. Gelir yakında.. Ama abi gerçekçi olalım, ben bile Dan'i tercih ederim sanırım.. Ehehe  Ben Dan'i Harry olarak hayal etmemiştim öncelikle yaşam tarzı ve dinlediği müzikler falan uyuşuyoruz biraz diyeyim hadi ama yetenek göremiyorum ben bu çocukta... Elijah Wood falan daha bir cazip geliyor.  Joenna cidden nasıl gündem yaratacağını şaşırdı.
|
|
|
|
|
|
I cant see the end of me My whole expanse I cannot see I formulate infinity And store it deep inside of me...
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 06, 2008, 03:30:48 » |
|
Öeh  Allah sabır versin yaşadığı kolay değil tabi  Harry Potter dünyasında yaşaya yaşaya ben de yakında delireceğim herhalde =S Harry ile evlenmem ben  Draco varken zor biraz *hıh* Ben bütün yakışıklı - kötü karakterlerle evlenirdim *kara kara düşünür*.
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 07, 2008, 23:21:45 » |
|
Yaff jkr ye acımaya başladım, dumby ile ilgili açıklamalardan sonra baya kızmıştım ama şimdi gerçek acıyorum. Zavallı kitapla gerçek dünyayı bağdaşlaştırmaya başlamış  ama ben ne dan ı ne de kocasını seçerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 21, 2008, 17:10:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 21, 2008, 18:39:21 » |
|
jkr ye imperius laneti yapılmış olabilir mi?? pek bi saçmalıyo da:D
ama bnce bunu jkr söylememiştir yauw...., yoksa söylemiş midir?? :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 23, 2008, 11:22:02 » |
|
Ben bi' aralar bu hatunun Cadı olduğunu düşünüyordum. Hani yazmış olamaz falan filan geyikleri. Büyütmüştüm bayağı gözümde. Ama bu Cadı'ysa eğer, Tolkien Usta baya baya ermiş falan oluyor heralde.  Tabi ilginç durumlar bunlar. Ha, zeki kadındır o yadsınamaz. Her dahi biraz delidir geyikleri yapmayacağım çünkü nasıl ilgi çekeceğini biliyor diyorum. Deli falan değil, gündemde kalmaya çalışan bir kadıncağız işte. Seri bitti ortada kaldık komplekslerine girmiştir büyük ihtimalle. Zaten bir Harry Potter Ansiklopedisi çıkaracak ama bu seriden kazandığı paralarla ölene kadar parmağını kıpırdatmadan rahat rahat yaşar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 11:22:54 Gönderen: Weesel »
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 23, 2008, 15:12:22 » |
|
pehh adamın tipe bahh (bakıs acısı tabe) ama ne biliim nedense bu avrupada hep tipsizler zengin veya güzel kadınlarla evleniolar avrupadan kız alcaksan tipsiz olcan abicim .....
|
|
|
|
|
|
 [/shadow]
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 27, 2008, 14:57:31 » |
|
bence dememiştir yaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 27, 2008, 15:23:48 » |
|
fazla kurgu iyi gelmemiş buna kopmuş iice 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|