|
Fantasticc
|
 |
« : Ekim 20, 2007, 18:56:56 » |
|
J.K. Rowling'in Amerika turunun bu seferki durağı New York. Concord Lisesi'nden Kristen Cuzco, Jo'ya "Eğer Harry Potter kitaplarından biriyle evlenebilseydiniz, kim olmasını isterdiniz?" diye sordu. Rowling'in cevabı ise şöyle oldu:
"Aslında ben Harry Potter'la evlendim. Kocam burada, eğer onun bir fotoğrafını gördüyseniz bilirsiniz, sanırım Harry Potter o yaşa geldiğinde tıpkı onun gibi görünecek." ... "Gerçekten çok iyi bir insanla evliyim. Harry gerçekten çok iyi bir insan. Gözü pek bir adam."
Rowling ayrıca kitaptaki diğer iki erkek karakter olan Ron Weasley ve Draco Malfoy'dan bahsediyor. Draco'nun özellikle kızlar arasındaki popülerliğine gönderme yaparak diyor ki:
"Daha önce söylediğim gibi: Hayır! Hayır! Lütfen Draco'yu seçmeyin. Size bir sürü iyi karakter verdim." ...
"Ron çok eğlenceli; düşüncesiz biri. Ron'un yaptığı çocukluklar, bir çok esprinin kaynağını oluşturuyor. Onunla çıkmak zevkli olmaz ama arkadaş olarak harika biri."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2007, 19:08:46 » |
|
jo'nun beyni sulanmaya başlıyor sanırım  o kadar kurgu harikaları yaparken biraz oynamış beyin yerinden  kimmiş bakalım kocası  yok yahu, ron gayet düşünceli hıh bi de hermy'e soralım 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2007, 21:21:41 » |
|
eee kitabın bitmesinden dolayı duygusal şoka girmiş garibim hoşgörelim 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2007, 22:12:50 » |
|
yorumlarınıza katılıyorum  her ne kadar kocasından bahsetse bile çok absürt bi benzetme bu. son derece ebleh buldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2007, 00:11:38 » |
|
ebleh benim lafımdı! Ve evet bu duruma uyuyor  eblehçe bir açıklama  deli midir nedir... Ya da cidden depresyona girmiş de olabilir :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2007, 00:15:38 » |
|
vah vah... rowling daha neler saçmalayacak acaba.bu arada dracoya niye öyle demiş ki iyi çocuk yani 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2007, 00:24:39 » |
|
Ya da cidden depresyona girmiş de olabilir :S
Evet korkuyor şu an HP'den sonra ki kitabım tutmaz diye. Gerçi HP'den kazandığı para 7 sülalesine yeter gerçi.  O Harry ile evlensin, Ginny'de bana kalır öheheh. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2007, 16:02:45 Gönderen: Wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2007, 11:59:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 12:21:40 » |
|
adam sahiden de benziyormuş harry'ye ama ben de dan'i tercih ederim özellikle 2. resmi gördükten sonra
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2007, 12:42:57 » |
|
Evet, kocasının küçük resimlerdeki hali benziyor... Ama (bunu söyleyeceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi ) Dan daha iyi  Banane banane ben Draco'yu seçiyorum işte  Bence de 17 yıl boyunca fantastik kurgu yapmaktan beyni aşındı herhalde,kesinlikle katılıyorum  Uçtu bu kadın iyice uçtu... Kaç yıl boyunca kitap ile bilgileri sakladı hep, şimdi de aklına ne gelirse söylüyor herhalde 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2007, 12:43:52 » |
|
yahu ron'un nesi var alla alla  ayrıca bnde dan'i tercih ederm senin kocana göre yanında dünya güzeli kalıyo  bu kadının sonunu ii görmüyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2007, 19:40:13 » |
|
jk rowling bence yazdıklarına fazla kaptırmış kendini ama neden dracoya öyle demişki ben seçsem dracoyu seçerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 22, 2007, 19:50:59 » |
|
ne diyo yav bu kadın,iyice sıyırmış  Harry büyüyünce aynı kocası gibi olcakmış alla alla,harry'i sen yaratmış olabilirsin ama biz onu istediğimi gibi hayal ederiz :hıh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|