Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 13:05:55  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rowling: Beyaz Saray' da Bir Demokrat Görmek İstiyorum  (Okunma Sayısı 149 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megoloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 09, 2008, 20:28:18 »

Dünya çapında bir best-seller olan Harry Potter' ın yazarı, İspanyol günlük gazetesi El Pais' te cuma günü çıkan bir söyleşide eğer JK Rowling' in sihirli bir değneği olsaydı, Hillary Clinton ya da Barack Obama' yı Amerikan Başkan Koltuğu' na oturtacağını söyledi. Ayrıca Rowling Birleşik Devletler Britanya ve İspanya gibi ülkelerde uyguladığı yabancı politikanın olumsuz etkisi yüzünden Amerikan seçimlerini 'saplantı' haline getirdiğini belirtti.

'Obama ve Clinton' ın rakip olmasını acı buluyorum, çünkü ikisi de sıra dışı'

Harry Potter' ın kendi kahramanı olduğu sorulduğundaysa Rowling gerçek hayattaki kahramanın Robert Kennedy olduğunu belirtti.

Halk tarafından tanınan bir insan olmayı sevmediğini dile getiren Rowling bir yazarın hayatının yalnız olmasını tercih ettiğini söyledi.

Yazar kitaplarındaki ölüm temasını anlatırken 'Hayatta ne yapıyorsak ölümü reddetmeye teşebbüsdür.' sözlerini kullandı.

Rowling röportajını şu sözlerle bitirdi. 'Din konusunda çok gerginim; ancak aynı zamanda şüpheli yaklaşıyorum. Manevi duyguları yoğun bir bölgede yaşıyorum ve ruhun kalıcılığına inanıyorum.'

Günahın özü ise seni sevmek
Cezam cehennem olsun
 ~ Kenan Sarılan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Rowling: Beyaz Saray' da Bir Demokrat Görmek İstiyorum
« Eklendi: Temmuz 20, 2008, 13:05:55 »

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 20:53:01 »

Bak sen Rowling'e , neler neler düşünürmüş <.< Geçin Rowling'i de benim elimde bir değnek olsa , zamanı geriye alır ve Rowling'in öldürdüğü karakterleri öldürmemesini sağlardım <.< Cani <.< ! Öcü <.< ! Ama tabii görüşleri .. ehm .. tamam bu konuda yorum yapmayacağım XD

Sadece akıllı kadın diyorum Dudaklarını Mühürlemiş Çok ilginç bir haber olduğunu söylüyorum ve Başat'a haberi çevirdiği için teşekkür ediyorum Gözlerini Deviren

Not : Farkında mısın , tüm zamanım senin çevirdiğin haberlere yorum yapmakla geçiyor Dil Çıkaran <.< Şaka XD

_SePeT_
~Zutara! <3
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2008, 21:00:50 »

rowling'in diğer yüzü Kahkaha

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!

Tuğçecan'a teşekkürler! Sarılan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: