JK Rowling resmi sitesindeki dedikodular bölümünü güncelledi.
Potter'ların öldürüldüğü gece Snape görünmezlik pelerinin altında saklanıyordu: Hayır.
7. kitabın adı HP ve Hatıralar Mezarlığı olacak: Hayır ama şimdi 3 seçeneğim oldu. Tabi ki şaka yapıyorum, HP ve HM olmayacak.
Stubby Boardman aslında Regulus Black: Hayır ama iyi fikir.
Aşağıdaki yeni dğeil ama 2. WOMBAT'ı yeni yaptığımız için onu da dahil ettim:
W.O.M.B.A.T.tan herkes geçer not alacak: Bu dedikodunun çeşitli varyasyonları var. Örneğin, "Olağanüstü" almak için sadece iki doğru cevabınız olması, "Beklenenin Üzerinde" için bir doğru cevap gerektiği ve geriye kalan herkesin "Uygun" alacağı dedikoduları var. Bana notları rastgele dağıtıp dağıtmadığımı da sordular. Bu dedikoduların hepsi yanlış. Ben sınavı yazdım, yanıt cetvelini hazırladım (ki oldukça karmaşıktı) ve not düzeylerini belirledim. Yani benden tek değerlendirici olarak "Uygun" ya da daha üstünde bir sonuç almışsanız, hak ettiğinizden emin olabilirsiniz. Elbette bu bazılarının kalacağı anlamına geliyor, ama bu kadar uğraştırdıktan sonra size gerçekten hak ettiğiniz puanalrı vermeliyim değil mi? Bazı insanalr bunun garip bir 1 Nisan şakası olduğunu düşünerek ayıp ediyor. Bir kere, bu sınav aslında 31 Mart'ta yapılmıştı.
(ilk sınavdan bahsediyor yanılmıyorsam) Ve ikinci olarak, ben ne zaman bu kadar zalim oldum ki??
*Bunu kaçırırsanız, daha ileri bir formu gelecek.