Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 06:43:00  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: JKRowling'in sitesine göz atın  (Okunma Sayısı 2075 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burJjuU
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Haziran 04, 2006, 23:55:47 »

ya 30 defa denedim dünden beri bi türlü tutamıyorum o böceği çok hızlı
bende yakalamaya çalışıorm o böcükü ama olmuor bi türlüü Kahkaha
t

^^n€v€r w@s aNd n€v€r wiLL  ߀^^
__H@yaT kıSa tAkıLMa ß! @dAma__ 
cerancııma çok teşekkürlerr canım:)
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: JKRowling'in sitesine göz atın
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 06:43:00 »

Laila
♥Jensen♥
UU Seherbazları
Demleme Çay

I love youuuu!!! :-*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Haziran 06, 2006, 21:12:56 »

ama 1. kitabın 7. chapter'ın adı seçmen şapka hatta şimdi baktım da hiç bi kitabın 7. bölümü draco duel değil adı! bence 7. kitaptan o

olabilir gerçekten ama yani bilmiyorum Kararsız benim kelebeğim de renk değiştirdi Sırıtan ama onun sitenin ne kadarını çözdüğüne bağlı olduğunu düşünüyorum ben Kahkaha
ve o saatin falan deiştiği zaman böceği yakalıyım derken artık felç oldum ve dergilere basıp duruyorum sinir olduummmmmmmmmm Dudaklarını Mühürlemiş Ağlayan Kızgın

bence fantastik canavarlar kitabında vardı. hatırlıyorum ama ne olduğunu çıkaramadım.

hemen bakıyorum kitabımı açıp Kahkaha atıyorum şu anda Kahkaha elemböceği? Sırıtan aklıma bi tek o geldi Sırıtan buldum! yavru bi akromantula Dil Çıkaran Kahkaha nasıl fikirler ama görüyomusun Dil Çıkaran Sırıtan

happy_potter
Wolfman
Şeker
**

Profesör Lupin-Wolfman

tenciktencik@hotmail.com alentecer@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Temmuz 04, 2006, 13:05:53 »

bunu bilmiyodum hemen deniyim

Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Cho_Chang
Hazinesi neredeyse kalbi oradaymış...O zaman niye kimse Gringrotts'a aşık değil:S
Role Playing
Telve

Kıbrıs Tatilcisi :D Özleyin beni:P

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Temmuz 18, 2006, 12:39:48 »

ya bana şimdi tuhaf birşey oldu ya.sitedeki telefon çaldı bende açtım bir kadın sesi hi! dedi(rowling herhalde)bende hi,sonra hello dedim ve kapattı
bide bi eşşek arısından daha büyük bir sivrisinek gördüm Şaşırmış

... Haber vermeden gelme, zor olur;
Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki,
Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...

Feridun Düzağaç

Türk'üz doğruyuz Anti-Tokio'cuyuz...
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Kasım 01, 2007, 17:27:22 »

arkadaşlar mauseunuzu uzun süre o topacın üstünde bekletirseniz topaç dönerek yana kayıyo ve gizlediği şey çıkıyo yani bi soru işareti-kanca gibi bişiy çıkıyo  bunun aynısını o  (rubbish bin deki topaçtan bahsediyorum) extra stufftaki yere çizerseniz bişiy daha alıyosunuz Gülümseyen ama o iksir için gerekli olan tüyü bir türlü bulamıyorum Üzgün

edit:Buldum tmm:D
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2007, 18:01:23 Gönderen: BULUT » Logged

bla bla bla
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

'You want me to express myself? Leave me alone!'

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Kasım 05, 2007, 00:54:47 »

topaçla ilgili olan şeyi bulamamıştım teşekkürler BULUT Gülümseyen
arkadaşlar hangi böcekten bahsediyosunuz? eğer 1. iksir için gerekli olan böceği diyosanız o böcek daily newsin üstüne gelen örümcek.. tüy de fan sites teydi sanırım..

bu arada yeni bi iksir silgiye tıklıyoruz karşımıza gelen kapının yanındaki elektrik düğmesinin sağ üst köşesinin oraları tutup çekersek duvar kağıdı kalkıyor arkasında bi iksir tarifi var.. yumurta gibi bişey bi de yamuk bi çizgi çizili..
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 00:55:51 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Kasım 05, 2007, 01:03:55 »

topaçla ilgili olan şeyi bulamamıştım teşekkürler BULUT Gülümseyen
arkadaşlar hangi böcekten bahsediyosunuz? eğer 1. iksir için gerekli olan böceği diyosanız o böcek daily newsin üstüne gelen örümcek.. tüy de fan sites teydi sanırım..

bu arada yeni bi iksir silgiye tıklıyoruz karşımıza gelen kapının yanındaki elektrik düğmesinin sağ üst köşesinin oraları tutup çekersek duvar kağıdı kalkıyor arkasında bi iksir tarifi var.. yumurta gibi bişey bi de yamuk bi çizgi çizili..

bişiy diil Kahkaha

işte bu tarif iyi oldu tıkanmıştım yapcak bişiy arıyodum ama bunların daha ne oldukları bile belli diil ki Gözlerini Deviren Acayip

not:kahveyle alakası olabilir çözüm bulunamayan bi o kaldı

edit:arkadaşlar o taşı buldum (yani taş gibi olan şeyi) masanın üstünde uzun süre bekliyin peeves gelcek kalemliği devircek ve (sanırım) kalemlikten böyle koyu yeşil gibi lacivert gibi taş gibi bişiy çıkcak işte o oluyo ama o yamuk çizgiyi bulamadımmmmmmm
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 20:27:26 Gönderen: BULUT » Logged

bla bla bla
Nélindë Urithrawiel
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Kasım 11, 2007, 03:14:40 »

rubbish bin'deki kupayı çeviriyoruz içindeki çay yaprakları yuvarlak oluyor. sonra oradan çıkıp tarağa tıklayarak extra stuff'a gidiyoruz ve oradaki üstünde kırmızı bir daire olan, circle yazan kâğıda tıklıyoruz.  kâğıt yok oluyor ve biz de yeni bi ödül daha kazanıyoruz.

~

~~
Helga_Hufflepuff
Süt
*

Hellsing Fan

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #53 : Kasım 11, 2007, 15:58:10 »

1-) Sitede sol üst köşedeki telefona “Magic” kelimesini tuşlayın, yani 62442’ye basıp “Yes”e basın.

2-) Aynı telefona “Peeves” kelimesini, yani 733837 rakamlarını girin, Yes’a basın.

3-) Anasayfadan “Fan Sites" bölümüne gelin. Ortadaki Kupanın iki yanında Madalyalar var bunları boş kutularına yerleştirin. Karşınıza gelen sayfadan Click Here yazan yere tıklayın.

4-) Anasayfadan "Links" bölümüne gelin. Burada üzerindeki soru işareti olan kitabı tutarak sola kaydırın ve anahtarı alın, tutarak sandığa götürün. Soru işareti olan butona tıklayın.

5-) Anasayfada "Extra Stuff"a tıklayın, burada duran silgiyi alarak tahtanın üstünde gezdirin. Karşınıza çıkan resimde yapmanız gereken iksirin malzemeleri verilmiş. Yaprağı aynı bölümde, tahtanın sol üst köşesinde bulacaksınız. Örümcek anasayfada arada sırada geziniyor. İksir şişesi Links bölümünde rafta duruyor. Tüy de Fansites bölümünde bulunmakta. Hepsine çift tıklayıp yok olmalarını sağlayın.

6-) Rubbish Bin kısmında çöpün sol yanındaki kalemi çift tıklayarak kırın. Yeni bir formülün kağıda döküldüğünü göreceksiniz. Çöpün sağ tarafında yumurtalar duruyor. Daha sonra Extra Stuff bölümüne gidin ve boş kağıdın altında duran saç teline tıklayın. En sonunda Fan Sites bölümüne gidin ve boş madalya kutusuna tıklayıp sağa ve sola çekin, bu ortaya misketlerin çıkmasını sağlayacak. Bunların üstlerine tıklayın.

7-) Extra Stuff kısmına gidin. Asılı olan tükenmez kalemi alın ve ekranın sol alt köşesindeki raptiyeyle tutturulmuş boş kağıdın ortasına aralık bırakmadan koyu bir nokta çizin.

8-) Links kısmına gidin ve en alt raftaki “Ancient Runes Made Easy" adlı ince kitaba tıklayın.

9-) Extra Stuff bölümüne gidin ve radyoyu kapayın. Birkaç dakika sonra bir bitkiye önce altı damla kırmızı, sonra üç damla yeşil iksir dökmenizi söyleyen anonsu dinleyin. Kapalı kapının bulunduğu odaya gidin ve talimatları uygulayın.

10-) Rubbish Bin bölümüne gidin ve kupayı saat yönünde dört kez döndürün. Sonra durun ve bakın, kupanın içinde bir çember oluşmuş olacak. Hemen Extra Stuff bölümüne gidin ve üzerinde “circle” yazan kartı tıklayın.

11-) Anasayfadaki telefona 31071965’(Jo’nun doğumgünü: 31.07.1965) tuşlayın ve YES’e basın.

12-) Fan Sites bölümüne gidin. Sağdaki küçük kırmızı kutuyu beş kez tıklayın. Açılacak. Soru işareti şeklinde çıkan baloncuğa tıklayın.

13-) Eğer anasayfada hiçbir şeyi tıklamadan uzun süre beklerseniz telefon çalacak. Açın ve biri konuşuyor muymuş dinleyin!

14-) Eğer sitede yeterince uzun süre beklerseniz bir rüzgar çıkacak ve kalemliği devirecek. FAQ ile Diary’nin ortasında bulunan misketi tıklayın, dönmeye başlayacak ve ne elde ettiğinizi göreceksiniz!

15-) Son olarak, Rowling’in kapısının bulunduğu yere gelin. Yazar önemli günlerde “Do Not Disturb” yazısını kaldırarak içeri girmeyi başaranlara bazı önemli bilgiler veriyor. Wombat Testi’ni bu şekilde yapmıştı, ayrıca Melez Prens çıkmadan açıklanan 3 bölüm adına da (Spinner’s End, Draco’s Detour, Felix Felicis) buradan ulaşmıştım. Yani kısacası gözünüzü kapının üstünde tutun

16-)Links’te birsüre hiçbirleyi ellemeden durduğumuzda Peeves geliyor ve sol taraftaki tablo devriliyor, arkasından üstünde şimşek şeklinde bir şekil olan bir kâğıt çıkıyor. Anasayfaya gidiyor ve tarağa tıklayıp Extra Staff’a giriyoruz. Üstünde About yazan en büyük kâğıdın solundan sarkan kalemin en üst kısmına tıklıyoruz ve soldaki siyah çerçeveli kâğıdın üstüne bu şekli çizip üçüncü sertifikamızı alıyoruz.

Kağıda çizilmesi gereken şekil

Avatar The Last Airbender ForumuYENİLENDİ
Helga_Hufflepuff
Süt
*

Hellsing Fan

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #54 : Kasım 11, 2007, 16:04:59 »

eh okadar bulduk yaaani

Avatar The Last Airbender ForumuYENİLENDİ
Nélindë Urithrawiel
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Kasım 11, 2007, 17:03:01 »

İKSİRİN TAM ÇÖZÜMÜ:

JKnin sitesinde silgiye tıklayarak girdiğimiz odada elektrik düğmesinin sağ üst köşesine dikkatlice bakarsak bir |_ görüyoruz.

Yumurtayı almak için anasayfaya gidip Peeves'in gelmesini beklememiz gerekiyor. Peeves gelince kalemliği deviriyor.

Sinek bacağını almak içinse Fan Sites'e gidip birkaç dakika beklememiz gerekiyor. F.S.A kupasının üstüne sinek gelecek ve ona tıklıycaz, ama gelmesi de uzun sürüyor ve gelince hemen gidiyor. Peeves geldi üstüne kaç dk geçti yine gelmedi sinek sinir oldum, meğer başka bişiyle uğraşmamam gerekiyomuş Hede Hödö Neyse, böylelikle sinek bacağını da alıyoruz ve iksir tamamlanıyor..

~

~~
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: