|
seczey
|
 |
« : Mayıs 24, 2006, 12:49:07 » |
|
http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=3079.0#msg71594 konusunda burcu arkadaşımız JKR'nin sitesinde güncellenen Extra Stuff kısmından bahsediyor. Yalnız oradaki tükenmez kalemi tıklayıp sol alttaki not kağıdına karalama da yapabiliyorsunuz. (burcu bunu da bir dene) Site sadece bununla sınırlı değil kalem traş simgesine tıklayıp (Rubbish bin) kısmı ile JKRlingin çöp kutusuna ulaşıp gerçekler-söylentiler-çöp kutusuna layık bilgilerle karşı karşıya kalıyorsunuz. Evet güncellenen siteye bakma zamanıdır.  Tşkler seczey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2006, 18:13:38 » |
|
evet bide orada 2 şişe var (kırmızı yeşil) şişenin içindeki sıvı saksıya dökülüyor.ne oluyor acaba ben bulamadım gerisini?
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2006, 19:26:33 » |
|
teşekkürler  buldum çiçek falan açtı. bende araştırıyorum jkr nin sitesini belki farklı birşeyler bulurum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2006, 19:28:17 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2006, 17:32:12 » |
|
çok gizemli bir site kimbilir daha neler vardır araştırmalarını bekliyoruz seczey ayrıca site çok güzel tasarlanmış
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2006, 17:33:59 Gönderen: ece »
|
|
|
|
|
|
burJjuU
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2006, 20:19:11 » |
|
 gülmektn öldüm yawwss!! ya saol seczey ;)kalemin kağıdı karaladığını biliorm ama ben bisürü şekl çizdm aklıma ne geldiyse! hatta bikeresinde btn kağıdı karaladım ama olmuo hala onun varlığını çözebilmiş diilim  hea bide o şişeleri bende saksıya döküorm ama bnmkinde çiçk felan açmadı  bide kalem tıraşa tıkladığmzda aşaı kısımda ingilizce kelimeler var bi kağdn üstünde onları düzgin sıraya yerleştirince bişe çıkıo sanırsam ben bulamadm ama ingilizce hocmdan yardım isticem artık 
|
|
|
|
|
|
^^n€v€r w@s aNd n€v€r wiLL ߀^^ __H@yaT kıSa tAkıLMa ß! @dAma__ cerancııma çok teşekkürlerr canım:)
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2006, 20:24:57 » |
|
ewt bende döktüm ama çiçek fln açmadı o nası olcakkk??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2006, 20:34:20 » |
|
bi de kalemtıraşa tıklayıp çöp kutusunun yanındaki kalemi kırabilioruz...bölece kağıtta şekiller çıkıo geriye kalansa onları toplamak =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2006, 22:39:12 » |
|
O siteye girmiştim bir ara,çok karışıktı.J.K. Rowling gibiydi yani.Gizemli bir site gerçekten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*luna*
Süt
..::hulyalı hulyalı::..
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2006, 20:05:02 » |
|
rubbish bin de bişey topladım ama napıcam bilmiyorum.. sonra fan site bölümündede bişey topladım.. ama napıcam onu da bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
Türküz Doğruyuz Anti-emmacıyızÇapulcular Fan ClubD.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz.R&Hr Shipper
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 02, 2006, 20:33:58 » |
|
|
|
|