|
|
|
|
rupert:)
Süt
i love james-oliver phelps
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2006, 22:39:16 » |
|
YAZMAZ AMA YAZSA ÇOK İİ OLURDU YOK YOK YAZMASIN YAZARSA NE ANLATACAK Kİ 
|
|
|
|
|
|
George:Ben hep Fred'le benim her şeyden B almamız gerektiğini düşünmüşümdür, çünkü sırf sınavlara girmekle bile beklenenin üstünde çıktık ''Görüşmeyiz,'' dedi Fred Profesör Umbridge'e bacağını süpürgesinin üstüne atarak. ''Evet zahmet edip de arayı açmamaya kalkma,'' dedi George, kendi süpürgesine bindi.  ...........Graffiti fan clup..................
|
|
|
m_i_s_t_i_k
Süt
Kahve Bahane...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2006, 17:47:09 » |
|
rowling yazmıcanı açıkladı haberiniz yok mu belliki yok ama şimdi söylüorum. 7. kitaon kitap. bu arada rowling 7. kitabı da bitirmiş. ama bize 2007 de falan gelir denetimler çevirmeler falan uzun iş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2006, 20:01:38 » |
|
JK Harry Potter serisi için yeni kitap yazacağını zannetmiyorum. Konuyu tadında bırakır. Bizim hababam sınıfı serimiz gibi cılkı çıkmaz. Ama kadın başka konuda kitap yazabilir. Ne de olsa İngiltere kraliçesi kadar zengin artık!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2006, 10:48:46 » |
|
keşke yazsa!!! ahh ahhh nerde o günler ama bence yazmıcak. anladım ki kadın inatçı bildiğini okuyo yaw!!! 
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2006, 19:05:41 » |
|
Yazmaz bence ama J.K.Rowlingden herşey beklenir. 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
usually_love
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2006, 13:15:47 » |
|
bencede yazar yazmaz jk bu herşey beklenir (siriusla dumbliyi öldürdükten sonra hiç güvenm kalmadı kadına da  )
|
|
|
|
|
|
Siz insanlar anlaşılmayı beklediniz hep Peki ya anlamayı hiç düşündünüz mü?
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2006, 22:13:48 » |
|
yazar ve yazacağını bi röportajında sölemişti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hungarian horntail
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2006, 02:36:49 » |
|
bence yazmayacak çünkü benim fikrime göre harry ölecek ve dierleri hakkında bi kitap yazarsa tutmaz çünkü harry potter olmadan o kitap bi hiç yoksa neden kitabın isimleri harry potter die başlasın ki..?ha dielim rowling yine yaptı yapacaını ve harry i öldürmedi ve voldi yi öldürdü sonra devam etti bence yine tutmaz çünkü o kitabı heyecanlı yapan dier 2 önemli husus ise voldi ve hogwarts...!yoksa harry nin bi seherbaz olmuş halini yazsa tutmaz harry kimle uraşacak..?sihir bakanının özel koruması mı olacak.?hadi bide düşünün harry çoluk cocuğa karışmış ve çocukları hogwarts a gidiyo hermione okulda öretmen bence bunlar tutmaz ve rowling de bunu bildii için 7 den sonra kitap yazmıcak...! 
|
|
|
|
|
|
Fulfilment Lost In A Lifetime Of Regret, Hell Yeah..!
|
|
|
|
usually_love
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2006, 12:50:07 » |
|
bence yazmayacak çünkü benim fikrime göre harry ölecek ve dierleri hakkında bi kitap yazarsa tutmaz çünkü harry potter olmadan o kitap bi hiç yoksa neden kitabın isimleri harry potter die başlasın ki..?ha dielim rowling yine yaptı yapacaını ve harry i öldürmedi ve voldi yi öldürdü sonra devam etti bence yine tutmaz çünkü o kitabı heyecanlı yapan dier 2 önemli husus ise voldi ve hogwarts...!yoksa harry nin bi seherbaz olmuş halini yazsa tutmaz harry kimle uraşacak..?sihir bakanının özel koruması mı olacak.?hadi bide düşünün harry çoluk cocuğa karışmış ve çocukları hogwarts a gidiyo hermione okulda öretmen bence bunlar tutmaz ve rowling de bunu bildii için 7 den sonra kitap yazmıcak...! bencede yazmaz yazacağınıda hiç zannetmiorm voldisiz bi hp olmaz yanş heyecansız olur sonunda hepimiz bıkarız
|
|
|
|
|
|
Siz insanlar anlaşılmayı beklediniz hep Peki ya anlamayı hiç düşündünüz mü?
|
|
|
maxfer
Süt
karanlık lord
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2006, 22:56:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
sessizliği Ufuktan bir güneş doğuyor Gecekondulardan geliyor halk Tüm Şili türküler söylüyor  Venseremos, Venseremos! Kıralım zincirlerimizi. Venseremos, Venseremos! Zulme ve yoksulluğa paydos.
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 29, 2006, 02:19:14 » |
|
buöykü devam etmeyecek. ancak büyü dünyası hakkında başvuru kitabı niteliğinde bir kitap yazaibleceğini söylemişti. belki de olaylar James Potter'in çevresinde geçecek. fakat kesin yazarım demedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirsche girl
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2006, 17:58:29 » |
|
Harry potter serisini devam ettirmiyceğini ama okuyucu isterse başka konular hakkında başka kitaplar yazacağını okumştum bi röportajında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre90y
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2006, 18:28:39 » |
|
ya ben gene büyü ile ilgili tyazmasını isterim...başka konularda beni etkileyeceğinni zannetmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaban Gülü
Süt
Üç Kişinin Bildiği Sır Değildir.....
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2006, 18:52:50 » |
|
Bence yazmaz... Nedenini tam olarak bilmiyorum ama yazmaz...Ban yazmasını iseterim ama...
|
|
|
|
|
|
Sesizliğn içinde yokolup gitmeye mahkumdu benim çığlıkllarım.Her attığım çığlık sessizliğin esiri olmuştu sanki...
|
|
|
|