|
emmaveboorock
|
 |
« Yanıtla #60 : Ekim 13, 2007, 12:11:54 » |
|
unutukum bi hata dha var katılcakmısınz ama quıddıtchdekı adam neydi Krum di galıba onla hermıone noldu sonu bılen varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #61 : Ekim 13, 2007, 12:14:36 » |
|
Krum mu?bir şey olmadı Bir ara öyle göründü gitti Üst üste mesaj yollamayınız.mesajınızı ''Değiştir''butonuyla editleyiniz.Marissa
en büyük hatası bence Snapee ölmüyecekti böhüüüü 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 13, 2007, 12:35:35 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
LimonSerbeti
Süt
|
 |
« Yanıtla #62 : Ekim 13, 2007, 12:30:40 » |
|
Seriyi 7 kitap ile sınırlandırması 
|
|
|
|
|
|
"Son bir şey soracağım" dedi Harry. "Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?" Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulağına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. "Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki?"
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #63 : Ekim 15, 2007, 20:18:07 » |
|
ooooh =/bence gayet iyiydi seri.Hakkını vererek boş yere abartmadan başta planladığı gibi gayet kalın(gerçi keşke hepsi 1000 ini tamamlasaydı) ve uzundu.Bi de ansiklopediyi yazsın da okuyalım.
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #64 : Ekim 15, 2007, 22:17:19 » |
|
tek hatası bence jp filmlerinde sadece İngiliz oyuncuların oynamasını istemesi hoş ben olsam bende sadece Türk oyuncuların olmasını isterim ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #65 : Ekim 21, 2007, 15:34:47 » |
|
o kadar çok ki imdi de dumbledore u bir eşcinsel ilan etti
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #66 : Ekim 21, 2007, 16:07:29 » |
|
Krum mu?bir şey olmadı Bir ara öyle göründü gitti Üst üste mesaj yollamayınız.mesajınızı ''Değiştir''butonuyla editleyiniz.Marissa
en büyük hatası bence Snapee ölmüyecekti böhüüüü  eet en buyuk hatası 2. dedigindi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #67 : Ekim 21, 2007, 16:12:51 » |
|
en büyük hatası bence Snapee ölmüyecekti böhüüüü  hani yazın aralarında gecenleri anlatacaktı sinir şey . snape olmese onun iyi olduunu asla ögrenemezdik heralde (aslında iyi olduunu değilde harry ye yardım ettiğini ve dumbledore olayını ögrenemezdik ben hala snape'in kötü olduu kanısındayım) ama snape'i takdir ettiğim bir konu var: Harry nin nasıl biri olduunu iyi tasvir etmiş ona katılıorum
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
D@ni€l »-(¯`v´¯)-» GüLc@N
Şeker

.....Ç@tl@k KıZ......
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 21, 2007, 16:22:40 » |
|
bnce h p kitaplarını 7 ile bitirmesi bence uzatabilirdi  biz seve seve okurduk dimi ama
|
|
|
|
|
|
ÖlüM B!T!R!R D!YoRl@R SeVg!y!.....B€N!M S€Vg!M ÖlÜmL€ B!Tm€z..... B€N RuHuMl@ S€vd!m s€n! RuHl@r @sl@ ÖLm€z.......
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #69 : Ekim 21, 2007, 16:23:54 » |
|
bnce h p kitaplarını 7 ile bitirmesi bence uzatabilirdi  biz seve seve okurduk dimi ama o zam iş iice yoldan sapar bır zevkı olmasdı bı yere kadar yani... ikincı hatası son kıtabı yarım bırakmıs gıbı yapmasıydı bence cok havada kaldı yaa 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2007, 16:25:29 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #70 : Ekim 21, 2007, 17:15:58 » |
|
çok büyük bir hata bilmiyorum ben yani ama harry ron hermione den biri ölseydi daha iyi olurdu sanki o kadar büyük bir savaşta çok güçlü büyücüler ölüyor ama :p işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nimbus
|
 |
« Yanıtla #71 : Ekim 21, 2007, 17:33:19 » |
|
dumbledore a gay demesi 6 yıllık kurgumu 2 saniyede çökertti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorpion
Süt
|
 |
« Yanıtla #72 : Ekim 21, 2007, 20:38:26 » |
|
Sirius un olmesi 7. kitap bastan basa hataydi.Dumbledore un gay olmasi mevzusu da Su kadin bir elime gecerse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #73 : Ekim 23, 2007, 00:59:37 » |
|
sirius u öldrmesydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 24, 2007, 21:58:07 » |
|
Yazdığı sonu geçtim, bir de Dumbledore olayı var  Neden bilmem gıcık olmaya başladım ben bu kadına 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|