|
Espia
|
 |
« : Temmuz 29, 2006, 11:15:42 » |
|
Biliyoruz ki Jkr katliam yapıp çoğu karakteri öldürdü,arasıra kötüler arasıra iyiler kazandı peki sizce Jkr'nin yazdığı kitaplardaki en büyük hatası nedir?Bu hata içinizde nefret uyandıracak büyüklüktemiydi?Yorumlarınızı bekliyorum. Mesela bence dumbledore'U öldürmemeliydi böylece Harry güçlenecek ve ben kötü tarafı tuttuğum için Harry'i yenmek zorlaşacak.
|
|
|
|
|
|
Anlamlı bir ölüm nasıl olur? "Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... "
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2006, 20:58:09 » |
|
bence sirius u öldürmesi bi hataydı.hem yazık adamcağız a kitabın gidişatınıda etkilemeden kuzu kuzu oturuyodu evinde  çok üzülmüştüm sirius un ölümüne harry nin psikolojiside bozuldu yazık adam da gidince zaten  .bunun dışında hala hatırladıkça sinirlerimin bozulduğu diğer iki konuda harry nin kılkuyruk'u affetmesi ve onu öldürmemesi bunun yanında sirius ve lupin'e de bu işi yapmaları için izin vermemesi.ama harry onu kurtarığı için fln voldie kılkuyruk istemez gibisinden bişi vardı azkaban tutsağında belki 7.kitapla ilgili bişi için jkr öle yapıştır ama jkr nin keşke yapmasaydı dediğim 2. konusa cedric in ölümü.keşke orda cedric le birlikte gitmeseydi.yazık ya çocuk suçsuz yere öldü.ben orayı okurken çok kötü olmuştum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Espia
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2006, 11:30:07 » |
|
Evet bence de Sirius ve Cedric'in ölümü çok kötüydü kendimi bir tuhaf hissetmiştim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 20, 2008, 17:16:23 Gönderen: Espia »
|
|
Anlamlı bir ölüm nasıl olur? "Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... "
|
|
|
|
allison parker
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 30, 2006, 21:34:54 » |
|
şahsen benim içimde dumbledore öldükten sonra gerçekten büyük bir nefret uyandı.rowling i gidip uyurken boğazından kesesim geldi.hala da ööle.en büük hatası dumb.u öldürmesiydi.çok seviodum onu.siriusun ölümüde hataydı,bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2006, 01:57:52 » |
|
harrynin en çok günenebileceği en çok ihtiyacı olduğu siriusu öldürmesi ve bunun üzerine bide dumbledoreu öldürmesi...!?harrynin güvenebileceği sadece arkadaşları ve weasley ailesi kaldı bide eğer olduda harry voldiyi alt etti ve artık normal hatatına devam edicek şekle gelirse ve bu arada jk ronu yada hermiyi öldürüse harry yine yalnız..!?jk nedense harrye hep acı yaşatıyo sanki başında voldemort gibi bi bela yokmuş gibi...!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2006, 02:04:09 » |
|
Bazen gerçekten mantık hataları yapıyor...Çok fazla soru bırakıyor zihnimizde, 7. kitapta hangi birini anlatacak bilemiyorum...Zaten kendi de pişmanmış bu yüzden...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2006, 02:08:29 » |
|
ya bence hep aynı şeyi yapıo. Okula hep yeni bi öğretmen gelio ve o öğretmenin başının altından hep bişe çıkıo. Bence bu bi hata. daha yaratıcı olabilirdi ama böle de ii yaw...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2006, 02:12:21 » |
|
Tolkien'e dil uzatıp laf atması .. grrr ! Bunun yanına daha bir çok hatası var fakat şimdi onlara başlarsam sonunu getirememekten korkuyorum
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
Miss. Granger
Şeker

Don't want your hand this time,I'll save myself...
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2006, 02:13:11 » |
|
harrynin en çok günenebileceği en çok ihtiyacı olduğu siriusu öldürmesi ve bunun üzerine bide dumbledoreu öldürmesi...!?harrynin güvenebileceği sadece arkadaşları ve weasley ailesi kaldı bide eğer olduda harry voldiyi alt etti ve artık normal hatatına devam edicek şekle gelirse ve bu arada jk ronu yada hermiyi öldürüse harry yine yalnız..!?jk nedense harrye hep acı yaşatıyo sanki başında voldemort gibi bi bela yokmuş gibi...!?
evet yaa. nedir bu harry'nin jkr'nin elinden çektği! olmaz ki ama bu kadar acı. biraz da kötüler ölsün yani!...
|
|
|
|
|
|
  R/Hr Shipper/ D.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz./ Anti-KaraNlık LorD/ Evanescence Fan Club/ Rock Club/Metal Club / Harry Fan Club
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2006, 02:37:18 » |
|
kadın bütün iyileri öldürüo kötüler maşallah dimdik özllkle harry yalnız kalsın die... hele sirius rüzgar gibi geldi gçti onada yazık harry de. dier hatalarıda dumbi yi öldürmesi ve kılkuyruk u kaçırtması Kadın paso kötülere çalışıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiddler
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2006, 12:38:01 » |
|
şimdiye kadarki en kötü ölüm cedricti gerçekten. çünkü gerek dumblydoor gerek sirius savaşın içindeydiler ve karanlık tarafla çatışıyorlardı ama cedric sadece oradaydı ve fazlalık yapıyordu. jkr de ölüm nedenini böyle açıklamıştı zaten, "cedric'i bu şekilde öldürdüm; çünkü okuyucuların anlamasını istedim ki hayat voldie için bu kadar basit ve değersiz...". ama jkr'nin hatası bence herhangi bir karakteri öldürmesi değildi. Sonuçta tüm o karakterlerin ölmesi gerekliydi hikayenin ilerleyişi için. bence jkr'nin en büyük hatası 6. kitapta ölüm yiyenleri hogwash'a getirirken bir dolap kullanmasıydı. hala sinir oluyorum düşündükçe ya, adamlar dolaba atlayıp geldiler hogwasha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss. Granger
Şeker

Don't want your hand this time,I'll save myself...
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2006, 18:35:11 » |
|
yaa bi de kıyafet meselesi var. büyücülerle muggle'ların kıyafetlerin çok farklı olması saçmalık bence. abartılı farklı olmuş yani. bu konu benim kafama çok takılmıştı...
|
|
|
|
|
|
  R/Hr Shipper/ D.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz./ Anti-KaraNlık LorD/ Evanescence Fan Club/ Rock Club/Metal Club / Harry Fan Club
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2006, 23:59:28 » |
|
4.kitapta Snape'e hermiye karşı 'bir fark qöremiyorum' dedirtmemeliydi;snape'e seri boyunca tek sinir olduqum 'acaba bunun altında bi iyilik bulabilirmiyim' diye yırtındıqım o cümleyi söylettirmemeliydi=P (belki hermiyle baba tarafından akrabadır o yüzden hermiden qıcık kapıordur diye kendimi kandırıorum ama hadi hayırlısı=P)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 00:03:12 Gönderen: _RickMaNiaC_ »
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 05, 2006, 14:58:47 » |
|
peterı kaçırması zatan başlı başına bi hata bence kaçımasaydı onun suçlu olduğu ortaya çıkıcaktı sirius kurtulucaktı ve saklanmak zorunda olmicaktı ve ölmicekti en azından bu şekilde sihir bakanlığında..!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
a.p.w.b.d
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 09, 2006, 02:53:19 » |
|
kayıtsız şartsız en büyük hata voldiyi geri döndürmesiydi 
|
|