Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 06:39:16  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Jkr'nin Size Göre En Büyük Hatası?  (Okunma Sayısı 3418 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 09, 2006, 12:16:56 »

zaten işler çok karıştı.7. kitapta hepsi bi çırpıda açıklanacak ve ne biliyim böyle her şey aceleye gelicek Üzgün
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2006, 12:19:28 Gönderen: rocker potter girl » Logged

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Jkr'nin Size Göre En Büyük Hatası?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 06:39:16 »

IncurabLe
Fall In The Dark!..
Telve

Life is only joke maybe we make it!

geweze_umut@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Ağustos 09, 2006, 12:55:39 »

veyahut snapei hain yapması da olabilir...........
BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 12, 2006, 23:39:03 »

bunlar rowlingin hataları değil kesinlikle. zaten hata dediğiniz şeyler olmasa Kiatapların ne anlamı olurdu ki Ne?

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
daniel_s_love
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

near...far...wherever u r...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 13, 2006, 11:29:11 »

ced in ve sirius un ölümü büyük birer hataydı bence onları öldürmemeliydi en azından sirius u

ORLANDO
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 13, 2006, 13:22:53 »

Bunlar hata değil bizzat yazar tarafından hazırlanan kurgunun bir parçası. Hatası nedir diye illa soruyorsanız eğer şudur niyeyse Quidditch denen saçma sapan kuralları olan bir oyunu yaratmak, sihir dünyasına para denen bir olguyu alakasız bir biçimde yerleştirmek.

"l'enfer, c'est les autres"
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi

aredhel_oronar@fantastikefsaneler.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 24, 2007, 14:50:32 »

siriusun ölmesine hiç gerek yoktu illede ölmesi gerekiyorsa kitabın sonunda ölseydi siriusa doyamadan öldürdü Gülümseyen

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 24, 2007, 14:52:34 »

bence hatası yok tek kelimeyle kusursuz...

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
chilek
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2007, 17:47:56 »

bencede hata yok ama kussursuzda diyemicem hata arıyosanız bence kurguda değil anlatımda vs arayın ki o da ben ce mükemmel ölümleri okurken kendimi yaşamış gibi hissettim yani ama yine de sirius erken öldü ama bunu hata olarak görmüyorum....
Ganesha
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mart 04, 2007, 09:13:45 »

Hata olarak Sirius'un ölümü gibi geliyor(ama tabiki hata değil aslında ya neyse) Bir de benim  takıldığım nokta 5. kitapta dumbledore'un Harry'ye 6 aydır  Voldi'nin onun zihnine girip esrar dairesine çekmek istemesini söylememesi gibi geliyor  (Yani ne bileyim bizim diziler gibi geliyor bir cümle söyleyecek iş çözülecek ama 1 sezon söyletmezler ya onun gibi) Hede Hödö bilmem anlatabildim mi??? Dil Çıkaran XD

kelime:süpürge
-hani harry potter üstüne binip uçuyordu
-nimbus 2000
-?Ne?Ne?Ne???
Çatalak
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Mart 06, 2007, 19:11:40 »

Bence en büyük hatalarından biri tolkien'e laf atmasıydı!!! Kızgın ve dumpledoreun ölümnden sonra Üzgün harrynin hiç birşey olmaması gibi davranması çok saçma olmuş en sevdiği insan ölüyo we harry gülüyo çok saçmalık Hede Hödö
amortentia_87
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mart 08, 2007, 15:01:31 »

ben cedricin ölümünde feci olmuştumm yaaa bide jkr tolkiene ne demiş ki ben duymadım Acayip

Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Nisan 01, 2007, 12:18:29 »

bence sirius u öldürmesi bi hataydı.hem yazık adamcağız a kitabın gidişatınıda etkilemeden kuzu kuzu oturuyodu evinde Kararsız çok üzülmüştüm sirius un ölümüne harry nin psikolojiside bozuldu yazık adam da gidince zaten Ağlayan .bunun dışında hala hatırladıkça sinirlerimin bozulduğu diğer iki konuda harry nin kılkuyruk'u affetmesi ve onu öldürmemesi bunun yanında sirius ve lupin'e de bu işi yapmaları için izin vermemesi.ama harry onu kurtarığı için fln voldie kılkuyruk istemez gibisinden bişi vardı azkaban tutsağında belki 7.kitapla ilgili bişi için jkr öle yapıştır ama jkr nin keşke yapmasaydı dediğim 2. konusa cedric in ölümü.keşke orda cedric le birlikte gitmeseydi.yazık ya çocuk suçsuz yere öldü.ben orayı okurken çok kötü olmuştum Üzgün Ağlayan
cedric ölümü hoş tu Gülümseyen sonuçta karanlık lord öldürdü Gülümseyen

şahsen benim içimde dumbledore öldükten sonra gerçekten büyük bir nefret uyandı.rowling i gidip uyurken boğazından kesesim geldi.hala da ööle.en büük hatası dumb.u öldürmesiydi.çok seviodum onu.siriusun ölümüde hataydı,bence.
ölmesi konusunu sizin ibi düşünürsem  değişik bir ölüm oldu Gülümseyen

Bazen gerçekten mantık hataları yapıyor...Çok fazla soru bırakıyor zihnimizde, 7. kitapta hangi birini anlatacak bilemiyorum...Zaten kendi de pişmanmış bu yüzden...
buna katılıyorum mesela öğrenci sayısı sürekli değişiyor bunla ilgili konu bile açmıştım

ya bence hep aynı şeyi yapıo. Okula hep yeni bi öğretmen gelio ve o öğretmenin başının altından hep bişe çıkıo. Bence bu bi hata. daha yaratıcı olabilirdi ama böle de ii yaw...
bencede biraz baydı  Üzgün

şimdiye kadarki en kötü ölüm cedricti gerçekten. çünkü gerek dumblydoor gerek sirius savaşın içindeydiler ve karanlık tarafla çatışıyorlardı ama cedric sadece oradaydı ve fazlalık yapıyordu. jkr de ölüm nedenini böyle açıklamıştı zaten, "cedric'i bu şekilde öldürdüm; çünkü okuyucuların anlamasını istedim ki hayat voldie için bu kadar basit ve değersiz...". ama jkr'nin hatası bence herhangi bir karakteri öldürmesi değildi. Sonuçta tüm o karakterlerin ölmesi gerekliydi hikayenin ilerleyişi için. bence jkr'nin en büyük hatası 6. kitapta ölüm yiyenleri hogwash'a getirirken bir dolap kullanmasıydı. hala sinir oluyorum düşündükçe ya, adamlar dolaba atlayıp geldiler hogwasha.
evet katılıyorum Sırıtan bu arada hogwarts a hogwash demen barry trotter dan kaynaklanıyr olabilirmi ?

4.kitapta Snape'e hermiye karşı 'bir fark qöremiyorum' dedirtmemeliydi;snape'e seri boyunca tek sinir olduqum 'acaba bunun altında bi iyilik bulabilirmiyim' diye yırtındıqım o cümleyi söylettirmemeliydi=P (belki hermiyle baba tarafından akrabadır o yüzden hermiden qıcık kapıordur diye kendimi kandırıorum ama hadi hayırlısı=P)
o bölüm beni güldürmüştü Gülümseyen keşke bu gibi şeyleri hep yapsa,snape i severim bole şeyler yapınca dahada seviyorum mesela neville e yatıklarıda hoş Sırıtan bir keresinde neville ağlamıştı Sırıtan

peterı kaçırması zatan başlı başına bi hata bence kaçımasaydı onun suçlu olduğu ortaya çıkıcaktı sirius kurtulucaktı ve saklanmak zorunda olmicaktı ve ölmicekti en azından bu şekilde sihir bakanlığında..!?
o hata değil gidişat için gerekliydi.Bu tür şeylere duygusal bakmayın  Hede Hödö

revenger
Süt
*

Made in Aversion

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Ağustos 11, 2007, 03:11:45 »

Zamanlayıcıyı ortaya çıkartması.Neden unutuldu bu eşya daha sonradan hiç anlamadım.

Veni , Vidi , Vici
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ağustos 11, 2007, 12:06:57 »

7.kitapla ilgili yazdıklarım
(göstermek/gizlemek için tıkla)

~
Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You
You Can't Wait To Fall İn Love With Me
This Just Can't Be Summer Love, You'll See
This Just Can't Be Summer Love