bence sirius u öldürmesi bi hataydı.hem yazık adamcağız a kitabın gidişatınıda etkilemeden kuzu kuzu oturuyodu evinde

çok üzülmüştüm sirius un ölümüne harry nin psikolojiside bozuldu yazık adam da gidince zaten

.bunun dışında hala hatırladıkça sinirlerimin bozulduğu diğer iki konuda harry nin kılkuyruk'u affetmesi ve onu öldürmemesi bunun yanında sirius ve lupin'e de bu işi yapmaları için izin vermemesi.ama harry onu kurtarığı için fln voldie kılkuyruk istemez gibisinden bişi vardı azkaban tutsağında belki 7.kitapla ilgili bişi için jkr öle yapıştır ama jkr nin keşke yapmasaydı dediğim 2. konusa cedric in ölümü.keşke orda cedric le birlikte gitmeseydi.yazık ya çocuk suçsuz yere öldü.ben orayı okurken çok kötü olmuştum

cedric ölümü hoş tu

sonuçta karanlık lord öldürdü

şahsen benim içimde dumbledore öldükten sonra gerçekten büyük bir nefret uyandı.rowling i gidip uyurken boğazından kesesim geldi.hala da ööle.en büük hatası dumb.u öldürmesiydi.çok seviodum onu.siriusun ölümüde hataydı,bence.
ölmesi konusunu sizin ibi düşünürsem değişik bir ölüm oldu

Bazen gerçekten mantık hataları yapıyor...Çok fazla soru bırakıyor zihnimizde, 7. kitapta hangi birini anlatacak bilemiyorum...Zaten kendi de pişmanmış bu yüzden...
buna katılıyorum mesela öğrenci sayısı sürekli değişiyor bunla ilgili konu bile açmıştım
ya bence hep aynı şeyi yapıo. Okula hep yeni bi öğretmen gelio ve o öğretmenin başının altından hep bişe çıkıo. Bence bu bi hata. daha yaratıcı olabilirdi ama böle de ii yaw...
bencede biraz baydı

şimdiye kadarki en kötü ölüm cedricti gerçekten. çünkü gerek dumblydoor gerek sirius savaşın içindeydiler ve karanlık tarafla çatışıyorlardı ama cedric sadece oradaydı ve fazlalık yapıyordu. jkr de ölüm nedenini böyle açıklamıştı zaten, "cedric'i bu şekilde öldürdüm; çünkü okuyucuların anlamasını istedim ki hayat voldie için bu kadar basit ve değersiz...". ama jkr'nin hatası bence herhangi bir karakteri öldürmesi değildi. Sonuçta tüm o karakterlerin ölmesi gerekliydi hikayenin ilerleyişi için. bence jkr'nin en büyük hatası 6. kitapta ölüm yiyenleri hogwash'a getirirken bir dolap kullanmasıydı. hala sinir oluyorum düşündükçe ya, adamlar dolaba atlayıp geldiler hogwasha.
evet katılıyorum

bu arada hogwarts a hogwash demen barry trotter dan kaynaklanıyr olabilirmi ?
4.kitapta Snape'e hermiye karşı 'bir fark qöremiyorum' dedirtmemeliydi;snape'e seri boyunca tek sinir olduqum 'acaba bunun altında bi iyilik bulabilirmiyim' diye yırtındıqım o cümleyi söylettirmemeliydi=P (belki hermiyle baba tarafından akrabadır o yüzden hermiden qıcık kapıordur diye kendimi kandırıorum ama hadi hayırlısı=P)
o bölüm beni güldürmüştü

keşke bu gibi şeyleri hep yapsa,snape i severim bole şeyler yapınca dahada seviyorum mesela neville e yatıklarıda hoş

bir keresinde neville ağlamıştı

peterı kaçırması zatan başlı başına bi hata bence kaçımasaydı onun suçlu olduğu ortaya çıkıcaktı sirius kurtulucaktı ve saklanmak zorunda olmicaktı ve ölmicekti en azından bu şekilde sihir bakanlığında..!?
o hata değil gidişat için gerekliydi.Bu tür şeylere duygusal bakmayın