|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 13, 2007, 21:25:39 » |
|
BULUT ve missmurder çözümler için teşekkürler  çözümlerinizi hepsi bi arada olursa daha kolay olur diye ilk mesaja altına isminizi yazarak ekledim.. ama isterseniz kaldırabilirim  sadece 28.06.04 ve 16.08.04 tarihli oda kaldı.. uff nasıl yerleştircez şu dartları yaa  :S önemli diil sizin de bana çoooo..k büyük yardımlarınız oldu  benim için bi mahsuru yok hatta daha iyi olmuş böyle bi mesaj içinde olması  Evet, 16.08.04 ün ışığını bulana kadar patladım desem yeridir  Tabii dartları yerleştirmek de uzun zaman aldı 1 saattir uğraşıyorum herhalde  dartların diziliş sırası: 7,1 ve 3 e (gringotts'da felsefe taşının saklandığı odanın numarası  Numb3ers dizisindeki sandım kendimi bi an  ) yerleştirin dartları (tabii içteki yuvarlağın içine  ) sonra bir kasa gibi bir şey çıkıyor, şifre istiyor herhalde ama ben bulamadım  onu da siz bulunuz  ben denemeye devam edeceğim  bunları nasıl buluyosuuun  şifre kaç bilen varmı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 13, 2007, 22:56:35 » |
|
çom eğlenceliymiş ya,bayılıyorum zaten bu kadının sitesine ve oyunlarına  çözümler için de çok teşekkürler =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 13, 2007, 23:57:16 » |
|
bunları nasıl buluyosuuun  şifre kaç bilen varmı  Kafayı yorarak  HP'de geçen, mümkün sayılarla oldu işte  Yok şifreyi henüz çözemedim  Çözebilirmiyim onu da bilmiyorum tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 14, 2007, 01:16:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 14, 2007, 07:01:23 » |
|
ilk başlığı açığımda sadece bikaç tanesinin çözümü vardı çoğu eksikti şimdi başlığı açalı sadece 10 gün oldu sadece ilk oda kaldı çözülmeyen..tek kelimeyle süpersinizz..! ben hatırladım bu kağıdı, hatta onu da ablam çevirmişti  (ama o zaman direkt başka bi siteden çözümüne bakarak yapmıştım pek uğraşmamıştım o da ayrı mesele..  ) bu rufus scrimgeour un tanımı mıydı?? tam hatırlamıyorum ama öyleydi sanırım.. 
|
|
|
|
|
|
Water.. Earth.. Fire.. Air..♥ Avatar: The Last Airbender ♥~ "She lied to you! She was protecting the last Waterbender." [~Katara] "But for me, it takes all the mistakes I've made up in my life, and shall them back to my face. [~Zuko]~~~ 
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2007, 09:58:17 » |
|
paylaşım için saol süper bişey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potterginny
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 28, 2007, 07:48:14 » |
|
ilk odada o beş taştan ilk önce ortadakini, sonra onun altındakini, sonra bir üsttekini,4. olarak en alttakini ve on olarak da en üsttekini tıklamak gerekiyor.yani yukarıdan aşagıya numaralarsak 34251
|
|
|
|
|
|
Ginny Weasley Hayran Klubü!!
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2007, 16:53:31 » |
|
hehe çok beendim bunu ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 21, 2007, 21:43:39 » |
|
ya ben rowlingin sitesini açıp 16.08.04 e gidiyom ama karanlık oda çıkmıyo site ilk açıldığında farklı seçenekler çıkıyo o seçeneklerde de dediğiniz olmuyor napcam ya biriniz yardım edbilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 21, 2007, 22:53:09 » |
|
nihayet açtım 16.08.04 nolu oda da tuğlaları tıklayın 5 tanesi açılıyor hepsi açılınca tuğlalar eski haline dönüyor.Aynada o zaman Peeves woz ere yazacak yalnız o yazıyı tam anlamadım peevesten önce bişey yapacaz ama ne onu anlamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 22, 2007, 01:09:56 » |
|
sonunda bitirdim ilk odayı yapamadım bide bi oda daha var yapamadığım ama hatırlamıyorum çok güzeldi ya 2 w.o.m.b.a.t testi yaptım 1 inde kaldım ötekini başarıyla bitirdim yuppiiiiii(ing. berbat olduğunu sayarsak benim için güzel bir sonuç yani şaşırmayın zaten 1 testte açılmadı)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 02, 2008, 18:19:34 » |
|
rowling'in sitesine bayılıyorum. ama zaman döndürücüyü şimdiye kadar farketmemiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 03, 2008, 14:35:22 » |
|
ilk odada o beş taştan ilk önce ortadakini, sonra onun altındakini, sonra bir üsttekini,4. olarak en alttakini ve on olarak da en üsttekini tıklamak gerekiyor.yani yukarıdan aşagıya numaralarsak 34251
bunu yaptıktan sonrada açılan odadaki vantilatöre tıklayınca kağıtlar uçuşuyo bi not çıkıyo ekrana notta da half blood prince yazıyo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2008, 14:38:08 Gönderen: bellatrix03 »
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Anemone
Süt
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 20, 2008, 10:23:00 » |
|
28 - 06 - 04 tarihinde çıkan duvar da 5 adet taşa tıklanıyor. Bütün taşlara tek tek tıklayarak buldum. Sanırım belli bir tıklama sıralaması var. Daha çözemedim. Bu duvar çatlak kazandaki diagon yoluna açılan duvar ile ilgili olabilir mi merak ediyorum ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|