|
lunatic
|
 |
« : Nisan 16, 2006, 18:40:27 » |
|
Bugün WOMBAT testimin sonucunu öğrenmek için Rowling'in sitesine girdim ve silgiye tıklayınca JKR'nin odasında gene bir değişiklik yaptığını fark ettim  Pencerenin önündeki saksının yanında biri kırmızı, biri yeşil iki şişe var. Üzerine tıklayıp sürükleyince saksıya damla damla dökülüyorlar. Ama devamını henüz çözemedim. Bakalım siz bulabilecek misiniz... Bu arada, bu haberi daha yabancı siteler bile fark etmedi, değerimi bilin  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2006, 18:56:18 » |
|
deli olcammmm aaaaa ama bulcam bişeyler var bunda >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2006, 18:58:27 » |
|
ya bulun da bana da sööleyin nooolurrr  şahsi olarak değerini üye olduğumdan beri biliyorum öznel olmayım tüm yöneticilere saygım var  haber için saol fakat şincilik bulamadım  ehe saol 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2006, 19:01:07 Gönderen: lunatic »
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2006, 19:02:45 » |
|
Gerçekten ablacım eline sağlık ama diğerlerini bulmak bizim elimizde !  ÇAlışalım bakalım 
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2006, 19:03:45 » |
|
ROW3R BULAMASAN SANA BİR TOKAT ATARIM :p ( belki bu korkuyla bulur  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2006, 19:08:25 » |
|
Şişeleri saksıya döktükçe saksı da çiçek açıyor. Çiçek açılınca daaaa  Bir süpriz var ama söylemiim ben. Luthien sırayla bir yeşil bir kırmızı koyarak açtırdı. Ben sırayla koyarken açılmadı bende sıyırıp elime ne geçtiğse döktüm öyle açıldı  Şans işi sanırım
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2006, 19:24:23 » |
|
Ben bidesiteye girebilsem  benim ie ve mozilla kafayı yedi !
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2006, 19:32:00 » |
|
Arna haklı  Uzun bir süre damlatın açılıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 17, 2006, 00:25:34 » |
|
ben damlatmıştım ama kanser olacaktım az daha  bişey çıktığı fln yok yahu. herşeyi denedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2006, 00:28:43 » |
|
ben damlatmıştım ama kanser olacaktım az daha  bişey çıktığı fln yok yahu. herşeyi denedim  eşit olarak damlatınca çıkıyor fant, 2 yeşil 2 kırmızı diye devam et. Ve çiçekleri büyütene JKRowling özel bir hediye veriyor. Kendi el yazısı ile yazılmış bir HP karakter planlama kağıdı.Bunun ekran görüntüsünü aldım ve sonra paintshop kilitlendi  bahtsızlık mutlaka o sertifkaya bakın ve ödülü alın ... Ve siteye ekran görüntüsünü ekleyin ben yapamadım  problem çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiddler
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 17, 2006, 18:24:12 » |
|
şimdi arkadaşlar şu kadar bu kadar eşit meşit karıştırmayın... anlatıyorum sırasıyla ne yapacağınızı...
--> extra stuff sayfasına gidin... Radyoyu önce kapatuıp sonra tekrar açın. --> birkaç saniye bekleyince bir anons gelecek onu dinleyin. --> Anons size 6 tane kırmızı şişe damlasından sonra 3 tane yeşil şişe damlası dökmenizi söyleyecek. --> Simdi o kapılı sayfaya gidip bu siseleri bu oranla dökün saksıya. --> çiçek açcak size de bir sayfa çıkcak...
hadi bas bas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2006, 21:09:53 » |
|
süpersiiinnn  saol  benden sana bi kazan pastası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 17, 2006, 21:35:57 » |
|
işe yaramadı ama
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 17, 2006, 22:02:04 » |
|
işe yaramadı ama
önce radyoyu açmak lazım. önce iksiri damlatınca açmıyor çiçek. kopya çektiğimizi anlıyo heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|