|
Mls hp
|
 |
« : Ocak 02, 2008, 13:31:29 » |
|
 şu çilli bizm jkr yanındaki de kızkardeşiymiş  jkr olduğunu bilmesm erkek zannederdim bn bu çocuu yaw  (umarım konu içn yanlış yer olmamıştır  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2008, 13:49:07 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2008, 13:37:11 » |
|
J.K.R normal de yanında ki daha çok erkeğe benziyor bence. J.K.R'nin bakışları değişmemiş hiç, genel olarak yüzü aynı bence.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2008, 13:47:51 » |
|
evt bakışlarından fln belli oluyor aslında.sitedeki bilgiye göre yanındakide kızkardeşiymiş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2008, 15:40:57 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2008, 13:50:05 » |
|
Çok tatlı ya.Çok mutlu sanırım burada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2008, 16:40:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!  Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2008, 14:41:56 » |
|
Aynı erkek gibiymiş ama yinede sevimli çıkmış 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2008, 14:45:12 » |
|
Alakası yok  Gerçi o kadar estetik yaptırdı, benzememesi doğal  Ama yine de gözleri ve gülümsemesi andırıyor sanki Bilmiyorum yani  Sağol resim için 
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2008, 16:40:28 » |
|
rica ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2008, 16:43:17 » |
|
Çok şekermiş yaw sağ ol paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
gєяçєктєη кαѕт єтмєη gєяєк...gєяçєктєη α¢ı νєямєуι ιѕтємєη gєяєк...
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 03, 2008, 16:49:06 » |
|
Bu kdn içn erkk gibi bi yazr diydm  dmk çcklktan öyleymş.. Paylşm içn saol.. jkr nin zorla gülüyo gibi bi hali varda.. yanndaki (oda erkk gibi çkmş.. daha tipini alamamş bunlar)  fotoğraf makinesinin arksnda ne gördüyse artk çnkü başka yere bakıyo.. ona (ya bak ben fotğraf çekiiliom...sen çekileblrmsn böle) der gibi havalı bi gülüş atmş 
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 03, 2008, 16:59:28 » |
|
Evet ikisi de erkek gibi çıkmış çok şirinler  ama j.k in gözleri hep aynı kalmış
|
|
|
|
|
|
Özgür olmak istiyorum Uçmak istiyorum sonsuzlara Kanat açmak istiyorum semalara Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum Beni bana bırak ne olursun Özgür olmak istiyorum Özgür olmak...
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 04, 2008, 13:17:30 » |
|
şimdi şöyle alıcı gözle baktığımda (-o ne be) JK'nin kaş-göz-burun üçlemesinin hiç değişmediğini görüyorum. gerçi saçları bi garip geldi ama pek bi değişme. dadlıymış lakin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 04, 2008, 13:25:43 » |
|
J.K.R'nin bakışları değişmemiş hiç, genel olarak yüzü aynı bence.
Evet belki biraz erkeksi ve tombul gözüküyor ama dikkatli bakınca j.k. yine bizim jk. yA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|