Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Kasım 27, 2007, 18:54:03 » |
|
 Yorgun bakışlı, gözaltları kırışıklıklarla dolu bu ünlü kadın bakın servet kazanınca görüntüsünü nasıl değiştirdi.  Yazdığı Harry Potter kitapları sayesinde 1 milyar dolara yakın servet edinen J.K. Rowling, parasının hatırı sayılır bir bölümünü estetik kliniklerinde harcıyor. 2002 yılında yorgun bakışları, gözaltındaki kırışıklıkları, sarkmış gerdanı ve şimdikinden çok farklı görünen burnuyla görüntülenen yazar aradan geçen 5 yılda neredeyse tamamen değişti. Rowling'in 5 yılda gerçekleştirdiği değişimi masaya yatıran bir internet sitesi "Rowling, bundan 5 yıl önce 40'lı yaşlarını süren normal bir kadın gibi görünüyordu. Ama şimdi gözaltlarındaki kırışıklıklar neredeyse tamamen yok olmuş, burnu incelmiş,burun delikleri küçülmüş gerdanı da eskisi gibi sarkık değil" diye değerlendirdi. Ancak ünlü yazarın bu halini "kendi kendisinin karikatürü gibi olmuş" diye nitelendiren site "Rowling'in kırışıklıkları azalmış ama daha genç görünmüyor" diyerek noktaladı. Kaynak ve Extrası
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 10:59:05 Gönderen: Fantasticc »
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2007, 19:02:57 » |
|
Estetiğin güzel olmadığını düşünüyorum ama Rowling gerçekten çok değişmiş  Para işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2007, 19:10:00 » |
|
Bence daha genç görünüyor.Gerçekten de çok değişmiş J.K 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2007, 19:11:43 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 27, 2007, 19:12:19 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2007, 19:57:13 » |
|
insanlar nasıl değisşiyor bu teknoloji nasıl bir şey ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2007, 20:06:31 » |
|
ay ne kadar değişmiş hem gençleşmiş hem güzelleşmiş ama ben doğallıktan yanayım ben olsam yaptırmazdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2007, 20:16:21 » |
|
estetik nedir yahu  buna neden para harcanır  her zaman doğallıktan yanayım  doğallık her zaman en güzeli bence. makyaj yapanları zaten sevmem (not: abartı olanları  ) estetik hepten öğğğk yani :S insanlar nie bi yerlerini gerdirmek için kendilerini feda ederler ki dipnot: Sağlık için yapılanlar hariç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2007, 19:26:03 » |
|
Bizler bugünlere getirdik onu  Ama belli botox var 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2007, 22:25:44 » |
|
taabii ki estetik o kdr paraya bnde yaptırırım bizim sayemizde zengin oldu kadın yha  çilleri duruyo ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2007, 14:17:44 » |
|
Ne harry potterı estetik güzelliği gelmiş:) ama bence pek bi değişme olmamış
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2007, 19:36:10 » |
|
e güzel kadın ama yauv, severim onu. bu arada şu fotoğraflarda jk'nin göğüs dekoltesi fora mı nedir  banu alkan geldi aklıma. ikisi de sarı, ikisi de iffetli ve harika kadınlar  ne alaka diye sormayın, kafam dağıldı biraz pardon  Ne harry potterı estetik güzelliği gelmiş:) ama bence pek bi değişme olmamış
ama HP'yle birlikte para geldi, hemen arkasından paranın getirdiği güzellikler, yani efenim botox, "liposakşın" (yazamadım la var mı diyeceğin  ) geldi.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2007, 19:41:06 » |
|
Estetiğin güzel olmadığını düşünüyorum ama Rowling gerçekten çok değişmiş  Para işte  Cidden bayağı fark var Yaşlanması gerekirken gençleşmiş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 19:41:46 Gönderen: profesör_bşk »
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 24, 2007, 19:36:35 » |
|
Kadın parasını nereye harcayabileceğini düşünmüş, ve estetikte karar kılmış! Eh, yardım kurumlarına bağış yapıyor. Geriye ne kaldı? Kendine para harcamak  Ben estetiği ben yapmadığım sürece çok da yadırgamıyorum. Başkası yaptırsın banane, ama ben almayayım, sağ olun 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2008, 14:46:28 » |
|
fazla değişmemiş ama bn jkr nin estetik yaptırabileceğini pek düşünmemiştim yani bana yaşlanmayı seven biri gibi görünüyordu ölümden korkmayan falan . ama bilmiyorum zaten değişmiş olabilir ama bencede gençleşmemiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|