lucy:en çok üzüldüğüm ginny ile harrynin ayrılması oldu
j.k:evet evet buda beni üzdü ama ben inanıyorum ki kim olsa böyle bir evliliği sürdüremezdi ginnyi yadırgamamak lazım
lucy:ne zaman ayrıldılar
j.k:lilynin 3.yılında
JKR manyamaya başladı galiba.. ginnyle harry niye ayrılıyo yaw.. JKR bırak dokunma harryle ginnyye de ronla hermioneye de.. onlar gayet mutlu.. nasıl bir evlilikten bahsediyo onu da anlamadım ya.. lilynin 3. yılına kadar 23 sene geçmiş oluyo afedersiniz ama yuhh yani o zamana kadar yaşamış 3 tane çocuğu olmuş ondan sonra nasıl bitiyo anlamadım.. ginny zaten 8 yıl sonra evlendi harryle bidaha ayırma kızı

hem herşey iyiydi diyor kadın hem de arkasından on tane şey çıkartıyo..

bi de lucy diye geçen şahsiyet nereden biliyomuş ki ayrıldıklarını da en çok harryle ginnynin ayrılmasına üzüldüm diyor..

yok sayıyorum bu kitap bittikten sonra söylediği şeyleri madem çok meraklıydı harryi ginnyi veya ronu hermioneyi bille fleuru fln ayırmaya başka şeyler çıkartmaya 5 yıl sonra diye bi epilog daha yazsaymış madem.. kitap bitti hp dünyasını terkettim bidahada dönmücem dedi arkasından on tane yeni şey çıktı.. harryle ginny ayrılmadı dumbledore da eşcinsel diil işte..