Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 13:45:46  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2007 Hem Acı Hem de Tatlıydı  (Okunma Sayısı 103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 01, 2008, 17:50:31 »

Rowling 'Morgan Stanley Overall Great Briton of 2007' ödüllerinde, Sanat dalında 2007' nin en büyük İngiliz' i seçildi. Sebebi malum, 'Harry Potter kitaplarının bu büyük başarısı, son kitabın ilk 24 saatte 11 milyon adet satması, okuma alışkanlıklarımızı değiştirmesi ve elbette çocuklara ve ebeveynlerine okuma sevgisi aşılaması' Tabii ki kitapların 'mükemmel bir İngilizce' yle' yazılmış olması'/i] ve 'dünyanın İngiltere' ye bakışını değiştirmesi' de kararda etkili olmuş.

JK ödül törenine evinden katıldı ve 2007' yi şöyle anlattı: '2007 benim için hem acı hem de tatlı bir yıldı.'

...si quid habet mammas vel rotas, res habebis difficiles aliquando.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2007 Hem Acı Hem de Tatlıydı
« Eklendi: Temmuz 05, 2008, 13:45:46 »

JameSirius
shopacolic.
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2008, 18:41:25 »

Hadi ya Acayip Acayip Acıydı demek Hede Hödö Hayret , o kadar insanı öldürdükten sonra kuru bir acı duysun <.< Öcü <.< Yine de öcüde olsa , ödül almasına sevindim Alkış Alkış Aslan Jk Gözlerini Deviren (-Eh Dilşat bir dediğin bir dediğini tutsun be canım Hede Hödö ! -Ama ben öcü derken karakterleri öldürmesini falan kastetmiştim yahu Acayip Terleyen)

Görünen o ki Rowling' e daha çoo..ok ödül gelecek. Baksanıza Askaban Tutsağı , Her Çocuğun Okuması Gereken 300 Kitap'tan biri olmuş bile Gözlerini Deviren .. Neyse , haber için teşekkürler Alkış Aww

Sırıtan Acayip XD Hede Hödö
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: