Evet arkadaşlar biraz paylaşım olsun diyue bir yarışma düzenliyoruz.Bu bir gif yarışması.Çoğunuzun bldiği gibi gif hareketli resimler demek.İşte bizlerde bu hareketli resimlerden sevdiklerimizi seçip ankette oylamaya sunucaz.
Kurallar1.Öncelikle herkes(kulübe dahil olmayanlar da bu yarışamaya katılabilir.2.Herkes bu yarışmaya en fazla 3 gif ile katılabilir.3.Yarışma şu şekilde yapılacaktır.Öncelikle yarışamaya katılmak isteyenler Kulüpte yayınlanmış yada yanlanmamış HER TÜRLÜ GİF İLE KATILABİLİRLER(kendi yapımlarıda olabilir.).Bir boyut kısıtlaması yoktur.Katılmak isteyenler giflerini ben yani LORD OF RED CASTLE'ye öm ile gif lerini yollayacaklar.Ve bir katılım tarihi olucak.Bu tarih 30Nisan2008 olucaktır.Bu tarihe kadar katılmak isteyen kafe sakinleri giflerini bana atıcaklar.Ve ben onları bu mesajda yayınlayıp.Tarih bitiminde ankete koyucam.(mesela LORD OF RED CASTLE gif.3)Bu şekilde 10 mayıs 2008 tarihinde sonuçlanacak yarışmamız.1b]4.Daha ödül düşünemedim.Ama zaten ödül talep ediceğinizi sanmıyorum.Birinci seçilen gif kulübün ilk sayfasında en istte bulunacak.[/b]
5.Bu sayfayı imzama koyucam bu şekilde ulaşabilirsiniz.NOT:İsteyenler 3. sayfadakilerden seçebilirler.
İşte benimkiler(daha iyilerini sizlerden bekliyorum.
LORD OF RED CASTLE
1)

2)

3)

CAELO
1)

2)

3)

HASTA SİEMPRE
1)

2)

3)