Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 11:58:07  

Anket
Soru: Niye cafenin en iyi(bizce)kulübünde sadece 2 üye var?
Üyelerden hoşlanmıyorum. - 0 (0%)
Paylaşım yapamayacağımı düşünüyorum - 0 (0%)
Narutoyla işim olmaz. - 4 (100%)
Ziyaretçi olarak takılmak daha iyi. - 0 (0%)
Siz iki kişi iyi götürüyonuz. - 0 (0%)
Sanane kardeşim keyfime değil mi? - 0 (0%)
Toplam oy: 4

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 44   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 41676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #255 : Ocak 16, 2008, 17:33:45 »

Önsöz: Hede Hödö Yazıyı bizzat ben çevirdim. Hiç bir hak talep etmiyorum. Hede Hödö Bir kaç parantez içi bilgi var. Alaska'nın Notu diye belirtilmeyenler Kishomoto'nundur. Gülümseyen
Bahsettiğim Büyük Paylaşımıma damardan giriyim dedim Hede Hödö (derinden, kökünden, anladınız siz...) Gülümseyen
Bu gibi paylaşımlarım devam edecek. Kaynaklarım ingilizce, buraya ingilizce şeklinde atıyorum. Sonra caelo onları Türkçeye çevirip atıyor. Gülümseyen Ne biliyim Anime'yi ingilizce altyazılı seyrediyorsunuz. O yüzden bazı şeylerin ORJİNAL kalmasını istemiştim.
Örneğin; Naruto'nun çok sık kullandığı şu kelime "Dattebayo" hiç bir anlamı yok. "-ttebayo" cümlenin sonunda kullanıldığı zaman "biliyor musun?" anlamı veriyor. Tabi caelo bunu başka türlü çevirmiş. Saygı duyuyorum kendisine Gülümseyen Gerçi ingilizce veryasyonunda da "Believe it!" diye çevirmişler.
Neyse polemiğe girmeyelim. Hede Hödö

Masashi Kishimoto (Naruto Anime ve Manga ~ Çizer - Yazar)

Biyografi

Masashi Kishimoto (8 Kasım 1974) ünlü manga Naruto'nun yazarıdır.
Çıkışını, 1996 yılında Shueisha'ya sunulan ilk çalışması Karakuri ile mangaka olarak yakaladı.
1999 ile başlayarak, Naruto serisi, Weekly Shonen Jump'ta (Haftalık manga dergisi) serileştirilerek yayınlanmaya başlandı.
Kishimoto, Shonen Jump'ın ayda bir yeni sanatçılarına verdiği Hop Step Ödülü'nü kazandı.

__________________________________________________________________________________________________________________

Çocukluk Yılları

Bölüm 1

Okayama il merkezinde Showa Yılıyla 49'da (1974), ikizlerin büyüğü olarak doğdum.
Normalinden erken doğmuşum, çabucak kuvöz'e konmuşum. O olmasa ölürdüm. (Alaska'nın Notu: küvez diye bilirdim ama...)
Bilimin bir zaferiydi.

Benim küçük köyümde bir çocuğun ilk doğum gününde garip bir kutlama olur, arkalarına pirinç keki takarlar ve onların önlerine üç tane nesne takarlar.
Derler ki; seçtikleri nesneye göre gelecekteki kariyerleri öğrenilebilir.
Ailem, ben ve kardeşimin önüne (ikizler) 1 abaküs, 1 boya fırçası ve para koymuşlar.
Kardeşim biraz zaman alsa da fırçayı kaptı, ve ben de parayı kaptım. Şeytan bir çocuktum...
Paraya ilgi göstermiş olduğum halde çizimdeki ilgimi de gösterdim, kardeşim de öyle.

Ailemin evinde, duvarda iki tane kahverengi leke vardır. Bir keresinde, ilgimi çekti ve neymiş diye sordum.
- O mu? İkiniz bebekken, bir gün p..ponu kullandın ve duvara çizim yapmaya başladın.
Tekrar tekrar çıkarmaya çalışsak da leke olarak kaldı...."

.... O anda doğduğumdan beri çizim ile ilgilendiğimi düşündüm.

__________________________________________________________________________________________________________________

Bölüm 2

Anaokula yazıldığımda bir çok şeye ilgi duydum.
Böcekler, nehir suyunun akışı, bunlara baktığımda huyum vardı, donar kalırdım ve uzun uzun bakardım.
Anaokul öğretmenim ve annemin bazen beni bulmakta zorlandıklarını duymuştum.

Bu alışkanlık evde de aynıydı.
Televizyon izlerken inanılmaz bir konsantreye sahiptim.
Babam benimle konuşmak istediğin de beni televizyondan çevirip ve "Hey!! Maabo!! (takma ismim)."
Kafam artık televizyona bakmıyor olsa da gözlerim bakardı.
Televizyonu kıskanan babam, böyle bakınca suratımın epey korkunç gözüktüğünü söyledi.

Bu yıllar boyunca TV gösterilerini izlemeye bayılırdım.
En sevdiğim "Doraemon"di. O gösteri benim için çok şeydi, genellikle resimlerini çizerdim.
Tüm anaokul arkadaşlarım da "Doraemon" hastasıydı ve onlar da çizerdi.

Bölüm 3

İlkokulda defterlerimi karalamalarla doldurmuştum.
Dışarda saklambaç oynarken, bulunmam için beklediğim anlar da bile yere Doraemon çizerdim.

Fakat bir gün TV izliyordum ve inanılmaz bir şov gördüm.
"Bu da ne?!!! Ne kadar hoş... ve sanat kanunu!!!."
Şov, Mobile Suit Gundam'dı.
Ondan sonra defterlerimi mobile suit robotlarını çizmek için kullandım.
Zaku, Gifu, Domi, Jimu, Dozuruzuabi, genellikle Gundan karakterlerini çizmeye başladım.

Fakat bir gün yine inanılmaz bir şov gördüm.
"W..Wow!! Sanat acayip süper iyi!!!!"
Şov "Dr. Slump, Arale-chan"di.
Ondan sonra Arale-chan'in resimlerini çizerdim.
İlkokul yarışmasına Arale'yi renkli kalemle çizdiğim resimle katıldım.
Bir keresinde annem "Arale-chan bir kız, o zaman ruju olmalı." dedi ve hemen Arale-chan'in dudaklarını kırmızı çizdim.
Bunu hâlâ çok iyi hatırlıyorum.
Ayrıca hayatımda ilk defa gerçekten kızdığımı hatırlıyorum.

Bölüm 4

İlkokul günlerim sırasında, Dragon Ball'un animeye dönüştürülmesi yüzünden Manga ve Shonen Jump'a takıldım.
Daha önceleri ben ve kardeşim Jump'ın başka bir animesi için deli oluyorduk, Kinnikuman.
Kendimizin Chyo-Jins'lerini düşünmek için etrafta dolanırdık.
Kardeşim Beetleman isimli bir Bug Chyo-Jin buldu.
Ben de Wasabiman, Mustardman ve baharatlara dayalı olanları buldum.
Curry Cook isimli bir karakterin tanımıyla, yiyecek ürünlerine dayalı olanları yaratmanın kolay olduğunu gördüm.
Böylece, sadece buzdolabını açtım ve bir takım isim düşündüm.
Ve baharatların kulağa hoş gelen bazı isimleri vardı.
Düşündüğümden değil, ben bir aptaldım. (Fakat o zamanlar bu konuda ciddiydim.)

O aralarda The Hokuto No Ken Anime'ye (Fist of the North Star) (Kuzey Yıldızının Yumruğu) daldım.
Okulda kendi sınıfımızı temizlemek zorunda kalırdık, ve çelik çöp tenekelerini dışarı çıkarmak gerçekten yorucuydu.
Böylece arkadaşımlarımdan birini dürtüp dedim ki; "Basınç noktalarından birine vurdum. Şimdi çöp tenekesini alıp dışarı çıkaracaksın."
Fakat arkadaşım da benim basınç noktalarımdan birine vurduğunu ve ikimizinde çöpü dışarı atacağını söyledi.
Jump Anime gerçekten çok iyiydi.

Bölüm 5

Böylelik ilkokulun sonlarına doğru, tam anlamıyla Dragonball Çocuğuydum.
Ona kafayı takmıştım, Toriyama Akira Sensei bana tanrı gibiydi.
Sık sık Dragonball'da çıkan karakterleri çiziyordum.
O zaman bana Dragonball'u okuyım diye Shonen Jump'ı gösteren bir arkadaşım vardı.
İznim yoktu, ve 190 Yen'lik Jump'ı alacak kadar param bile yoktu.

Başta Jump'ta sadece Dragonball'u okuyordum fakat Jojo, Saint Seiya, Kimengumi gibi daha güzel Mangaların farkına varmaya başladım.
Hepsini okumaya başladım ve Jump'ın kendisine kafayı takmıştım.

Bu noktada "Manga çok güzel" diye düşünmeye başladım ve ayrıca Mangaka olmayı istemeye başladım. (Alaska'nın Notu: Naruto'ya benziyor. Ha? "Hokage olacam." Hede Hödö)
Sonrasında imkansız hayalim olan "Jump'ta olacağım." kafamda dönmeye başladı.
Bu sıralarda genç hayalci Kishimoto manga yaratmaya başladı.
Hâlâ hatırlıyorum ilk kreasyonum "Hiatari-Kun" adlı mangaydı; bir gölge ninja çocuk hakkındaydı.

Kaynak için Tık
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2008, 10:35:25 Gönderen: Alaska » Logged

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 11:58:07 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #256 : Ocak 16, 2008, 17:45:12 »

Hoşbulduk!! Hepiniz sağolun..Gaara'nınkiler çok hoştu evet benim esas beğendiğim Sasuke'nin söyleyemeyecekleriydi.Ve hala Kakashi'nin maskesine takmış durumdayım! Neyse ben videolar hakkında oturdum, uzun uzun yorum yaptım, eh ne de olsa bunlar hak ediyor bunu!

Ve Alaska çevirin için sağol ama benim japoncam yok.İngilizceden çevirdim  Ve polemiğe de gerek yok zaten....Bir de herkes ingilizce bilmek zorunda değil, burası Türkiye olduğu ve dilimizde Türkçe olduğu için her şeyi çevirip tanıtmak daha uygun olmaz mı sence de?

------------------------------
Açılış Videoları

1)İlk olduğu için  sevdiğim videolar arasında…Bana eski günleri hatırlatıyor, yani Naruto’yu ilk izlediğim günleri.

2)Takımları tanımak içim ideal bir video …Müziği hızlı ve etkili..Bence güzel (Ve bol bol Sasuke izleme olanağı var!Ve Furkan’ın imzasındaki gif de burada, ki bu gifi ben çok seviyorum!)

3)İkinci videodan sonra alışmam zaman aldı ama Naruto ile ilgili olduğu için en sonunda bağrıma basabildim.Başları biraz depresif, video izledikçe alışıyor ve seviyorsuuz..En güzel yeri başı..Bir de başka biri şarkıyı söyleseymiş daha iyi olurmuş sanki

4)Favori iki açılış müziğimden biri!Kesinlikle muhteşem, müziği, görüntüleri, söyleyen şahsın sesi, vsvs…diyecek fazla bir şey yok canınız sıkıldığında açın izleyin, moraliniz tavan yapar!

5)Açılış güzel, müzik olmamış.Tema yerinde (Sasuke’yi aramak, geri getirmek üzerine kurulan takımı görüyorsunuz zaten, başlarında lider olaraka Shikamaru var).en beğendiğim yeri sonu

6)Hareketli ve güzel bir başlangıç..Naruto’nun dönem arkadaşlarını bir arada görmek için iyi bir fırsat..Onun dışında söylenebilecek fazla bir şey yok, en sonda Naruto’nun atlama sahnesi çok hoş bir bu var..

7)eh işte..Daha iyi olabilirdi Naruto’ya yakışır şekilde…Görüntüler için izlettiriyor ama!

CoolYedinciden daha iyi olduğu kesin…Kurgu eğlenceli, izlemesi zevkli..Ninjaların kullandıkları jutsular hakkında fikir sahibi olmak için birebir.Müzik, yani ehh..Dörüdüncü sezondan beri o kadar beğendiğim bir şey çıkmadı.

9)Berbat, hiç beğenmedim.Müziği dinlerken can sıkıntısından sızdım resmen..Konuşmaya değmez!

10)İkinci favori açılış videosu!Dördüncü sezonda olduğu gibi diyecek tek sözüm her karesinden, her melodisinden epey zevk aldığımdır!!İzlemekten asla sıkılmam

Kapanış Videoları

1)Kesinlikle en sevdiğim..Melodisi ve sözleri bana değişik geldi izlemeniz kesinlikle tavsiye olunur!

2)Ögğğğhhh…

3)Aslında bunu dördüncü sezona final yapmalıydılar, açılışla ne güzel uyumlu olurdu..Şirin bir video=)

4)Tek sevdiğim şey Naruto’nun dağa bakması..(Zaten tek yaptığı da o)

5)Söyleyen adamın sesi bazı yerlerde öyle değişiyor ki heyecanlandığını falan düşünebiliriz..Güzel söylemiş ama sesini beğendim, müzik de güzel…İzlenesi bir video olmuş..Tema da çok hoş, Naruto’ya yalnız olmadığını anlatıyorlar vsvs

6) Ne alaka!!!! Hiç beğenmedim…

7)Başı garip başlıyor sonradan kurtarıyor.Sözler güzel.

CoolBol bol Naruto…İnsanın bir süre sonra başını ağrıtabiliyor, ne de olsa Naruto’nun koşusu video boyunca devam ediyor maşallah!

9)Tek beğendiğim şey şarkının sözleri ile suya düşen kayan yıldızlar…(Bir de Sasuke’yi sadece arkadan görebildim!)

10)Çizimlerle oluşturulmuş değişik bir video…Eğlenceli…

--------------------------------------------
Ölüm Listesi (Ve nasıl öldükleri)

(Spoiler olabilir, bazı şeyleri önceden öğrenip moralinizin bozulmasını istemiyorsanız gözlerini kapatıp geçin, spoiler tuşunu kullanamadım uzun olduklarından)

Sarutobi (3. Hokage)

Kim tarafından: Kendisini öldürdü.
Nasıl:Orochimaru’yu öldürmek için yasak bir jutsu tekniği kullandı.Jutsu tamamlandığında bedeni Ölüm Tanrısına kurban edildi.

Minato (4. Hokage)

Kim tarafından: Kendisini öldürdü.
Nasıl:Kyubi’nin güçlerini Naruto’nun içine mühürlemek için yasak bir jutsu tekniği kullandıJutsu tamamlandığında bedeni Ölüm Tanrı’sına kurban edildi.

Arashi

Kim tarafından:Düşen yapının altında kaldı
Nasıl:Orochimaru’nun deneylerine maruz kalması ve değiştirilmesinden sonra, Orochimaru’nun gizli yerini koruması için arkada bırakılır.Naruto, Sakura, Jiraiya ve Sasame ile dövüşürken gerçek bilincine yeniden kavuşur, savaş sırasında kendisini çöken binanın altında kalmasına izin verir ve ölür.

Asuma

Kim tarafından: Hidan
Nasıl:Asuma, yapıldığında kurbanın kanı aracılığıyla iki Ninja arasında fiziksel bir bağlantı sağlayan bir jutsu  ya yakalanır.Bu teknik halen aktifken Hidan kendini bıçaklar ve yakar.Bunun hasarı Asuma’ya geçer.

Chiyo-baasama

Kim tarafından:Kendisi.
Nasıl:Akatsuki tarafından öldürülen Gaara’yı yeniden yaşama döndürmek için özel bir Jutsu tekniği kullanır.Kendi yaşamını Gaara için değiş tokuş eder.

Deidara

Kim tarafından:Kendisi.
Nasıl:Sasuke’yi öldürmek amacıyla bütün kili çiğneyerek bir şehrin yüz katı büyüklüğünde patlayıcı üretir.Sasuke kendisini, uzay-zaman jutsu sunu kullanarak  başka bir boyuta atar ve  kurtulur.

Dosu:

Kim tarafından:Gaara
Nasıl:Chuunin sınavı sırasında Gaara’yı öldürmeye kalkıştı.Başarılı olamadı ve bunu sonucunda Gaara tarafından öldürüldü.(aslında milyon parçaya bölündü desek?)

Gaara of the Desert

Kim tarafından:Akatsuki (Daha sonra Chiyo tarafından yaşama geri döndürüldü.)
Nasıl: Akatsuki’lerin, Shukaku’nun  Gaara’nın içinden çıkarma çabaları sonucunda öldü.

Gaara’nın annesi:

Kim tarafından:Doğum sırasında.
Nasıl:Gaara’nın içindeki ruhu gücü o kadar büyüktü ki, bu doğarken annesinin ölümüne sebep oldu.

Gatou

Kim tarafından:Zabuza
Nasıl:Zabuza’ya ihanet etti.Vücudu mızrak ve diğer keskin aletlerle delinmiş olmasına rağmen ağzıyla tuttuğu bıçağıyla Gatou’yu öldürmeyi başarabildi.

Gatou’nun adamları:

Kim tarafından:Zabuza
Nasıl:Zabuza Gatou’ya yönelmişken önüne çıkan kalabalığın.Zabuza guruba hücum etti ve hepsini öldürdü.

Gekkou Hayate

Kim tarafından:Baki
Nasıl:Kabuto ve Baki, Konoha ile ilgili gizli planları tartışırken gizlice onları dinlerken varlığı fark edilir.Yaptığı Jutsuda başarısız olur ve öldürülür.

Haku

Kim tarafından:Kakashi
Nasıl:Kakashi Chidorisini Zabuza’ya yöneltmişken Haku araya girer ve ölür.

Henchman (Yardakçılar) Gaara’nın kaçırılması sırasında iki Akatsuki’ye casusluk yapan hainlerden bahsediyor olabilir.

Kim tarafından:Kakashi ve Gai takımları
Nasıl:Itachi ve Kisame tarafından uzaktan kukla olarak kullanılan ve kendi görünümlerine sahip iki uşak.Kakashi ve Gai takımları tarafından öldürülerek sahte oldukları (sahte Itachi ve Kisame) oldukları ortaya çıkar.

Hidan

Kim tarafından: Shikamaru
Nasıl:Shikamaru  kafasını keser ve onu canlı canlı yakar.

Hyuuga Hizashi

Kim tarafından:Kendini feda eder.
Nasıl:Kardeşinin yerine kendisini feda eder.

Iruka’nın ailesi

Kim tarafından:Kyuubi
Nasıl:Kyyubi’nin köye saldırısı sonucu yaşamlarını verirler.

Jiraiya

Kim tarafından:Pain
Nasıl: Onun bedenlerinden birini öldürürken Pain tarafından bıçaklanır.Hangisinin gerçek Pain olduğunu bulmak için dövüşe geri döner fakat geri kalan beş beden tarafından öldürülür.

Jiroubu

Kim tarafından:Chouji
Nasıl:Sasuke’nin kurtarılması için önce onun durdurulması gerekiyordu.Chouji gücünü onu öldürmek için üçe katladı ve bunu da başardı.

Kaguya Kimimaro

Kim tarafından:Gaara/Hastalık
Nasıl:Bedeni ölümcül bir hastalığın pençesinde olmasına rağmen, Sasuke’nin Orochimaru’ya tesliminden emin olmak için olay yerine gider.Rock Lee ile dövüşü sırasında, Gaara’nın da gelmesiyle, hastalığına daha fazla direnemeyene kadar dövüşür ve ölür.

Kaiza

Kim tarafından:Gotah
Nasıl:Gotah’ın bunu yapabileceğini gösteren bir örnek olarak öldü.

Kakuzu

Kim tarafından: Naruto/Kakashi
Nasıl:Naruto Shirukeniyle onu yaralar ve Kakashi de işini bitirir.

Kazekage (Gaara’nın babası)

Kim tarafından:Orochimaru
Nasıl:Orochimaru tarafından, Chunin sınavına Kazekage olarak onun yerine katılmak ve planlarını uygulamak için öldürüldü.

Kurosuki Raiga

Kim tarafından:Kendini öldürdü.
Nasıl:Naruto’nun Rasengan’ı tarafından defedildikten ve partneri Ranmaru’nun onsuz da gayet mutlu mesut yaşadığını gördükten sonra kendi cenazesini düzenler, kendi muazzam elektriği arasında can verir.

Kidomaru (Bu adamdan nefret ediyorum.Sayesinde örümceklerden yeniden ve daha etkili bir şekilde korkar oldum!)

Kim tarafından:Neji
Nasıl:Kidomaru, Neji’nin SAsuke’yi ele geçirmesine engel olmak istedi.Neji tenketsu su ile yüzünün sağ tarafına vurdu ve onu öldrürdü.(Tenketsu= vücutta bulunan chakra noktalarının genel adı.Byakugan ile görülebilir ve bu yolla saldırılabilir.)

Kin

Nasıl:Orochimaru Kin’i, bir Jutsu yu uygulamak için kurban etti.

Menma

Kim tarafından:İntihar etti.
Nasıl:Kurtarmak istediği bir köyü sel baskınından kurtarmak için tek yol olan dağı patlattı.Mağaranın içlerine patlayıcıları yerleştirdiği ve çıkamayacağını bildiği için bu bir intihardı.Patlayıcıların ortasında kalarak havaya uçtu.

Obito

Kim tarafından:Kakko
Nasıl:Obito Kakashi’yi kurtarmak için kendini feda etti ve büyük bir kayanın atkında ezildi.Ölmeden önce, Sharingan’ını Kakshi’ye teklif etti.

Orochimaru

Kim tarafından:Sasuke
Nasıl:Ruhu alındıktan sonra Sasuke tarafından öldürüldü.

Rokushou Aoi

Kim tarafından: Naruto
Nasıl:Naruto Wagarashi klanı tarafından Todoroki Shrine yarışında yarışçılarına yardım etmesi için tutulmuştu.Yarışan Idate ile Sasuke, Naruto, Sakura arasına giren Aoi, Naruto’nun Rasengan’ı ile uçuruma yuvarlanıp ölür.

Sakon & Ukon

Kim tarafından:Kankuro
Nasıl:Kiba’nın Sasuke’yi yeniden ele geçirmesi önlemek istedi.Kankuro, Kiba’nın yardımına geldi ve kuklaları Karasu ve Kuroari’nin ikisini de öldürmek için kullandı.

Sasori of the Red Sand

Kim tarafından: Chiyo-baa-sama
Nasıl:Kaçırılan Gaara’yı kurtarmak isteyen Sakura ve Chiyo’yu durdurmak istedi ve Chiyo’nun iki kuklası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Shigure

Nasıl:Savaşta Gaara’nın kumunun parçalamasıyla ölür.

Tayuya

Kim tarafından:Temari
Nasıl:Sasuke’yi kurtarmak isteyen Shikamaru’yu durdrumak istedi.Shikamaru’nun yardımına gelen Temari tarafından, Kamaitachi no Jutsu (Cutting Whirlwind Jutsu) jutsusunu ve Kamatari sini kullanarak öldürülür.

Uchiha Klanı Üyeleri

Kim tarafından:Itachi
Nasıl:Itachi gücünü test etmek istedi ve bu nedenle Sasuke dışında herkesi öldürdü.

Yashamaru

Sebep:Gaara’nın bakımını üstlenen kişiydi.Gaara misilleme yaptığında onu gizlenmiş patlayıcı maddelerle öldürmeyi denedi.

Yuura

Kim tarafından:Itachi
Sebep:Itachi’nin klon jutsusu olarak kullanıldıktan sonra öldü.(Kakashi takımı tarafından)

Zaku:

Nasıl:Orochimaru tarafından, bir jutsunun uygulanmasında kurban edildi.
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2008, 22:47:05 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #257 : Ocak 16, 2008, 19:30:15 »

Naruto 3rd Opening - Kanashimi wo Yasashisa ni 'yi ezberlicem diye takmıştım kafaya ezberledim sınıfta fln sölemeye çalışıyodum kendi kendime aralarda hoca yinemi türkçe konuşuyosun dedi inandıramadım şarkı olduuna ceza aldım o yüzden Hede Hödö
caerid lock hoşgeldin geldin tam geldin yine XD sağol hepsi için özellikle şu ölüm listesi için çok sağol
hemen aldım bu gifleri süperler
hele sasukenin katon goukakyu no jutsu yaptığına bayıldım
Edit: Bu arada hemen ödün Çaldım Hede Hödö giffleri. geri vericem söz Hede Hödö Gülümseyen çok sağ ol ya süper bunlar.
Inferius giflerin her zamanki gibi harikalar! Hemen pcme aktardım kusura bakmazsın artık=)
çalın canım nolcak Dil Çıkaran yaptıkça koyarım bende

Are you ready ?
I am the mindfreak
Mindfreak
There's no reality
Just this world of illusion
That keeps on haunting me
Are you ready ?
*
| Go to Hell |
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #258 : Ocak 16, 2008, 19:52:18 »

Teşekkür ederim Inferius! Ne demek...O şarkıda güzel ama şu aralar ben "GO" şarkısını ezberlemeye çalışıyorum, aksi gibi ezberim de sıfırdır!Bakıcaz çaresine...

Giflerini bekliyorum gerçekten nefisler belki bir gün ben de öğrenirim böyle yapmasını (tabii kesin balık kavağa çıktığında ben gif yapıcam..neyse eline sağlık)

--------------------------------------
--------------------------------------
Klanlar

Aburame Klanı

Yer:Konoha Köyü
Üyeleri: Aburame Shino, Abruame Shibi
Bilgi:En bilinen özellikleri böceklerle olan ilişkileridir.Bunu kullanan üye, böceklerin kendi chakrasını kullanmasına izin verir, karşılığında böcekler dövüşte kendisine yardım ederler.

Akimichi Klanı

Üyeler: Akimichi Choji, Akimichi Chouza
Bilgi:Bu klan serideki iki obez ninjayı içerir.Bu klan bazı tekniklerde ustalaşmıştır ve savaş sırasında beden güçlerini katlamak için ve avantaj elde etmek için hap alırlar.

Fuuma Klanı

Yer:Pirinç Tarlası Ülkesi
Üyeler: Fuuma Arashi, Fuuma Hanzaki, Fuuma Sasame, Fuuma Jigumo, Fuuma Kagerou, Fuuma Kamakiri
Bilgi:Bu kaln daha önce katıldığı bir savaşta üyelerinin büyük bir bölümünü kaybetmişti.Yeni bir zafer kazanmak umuduyla üyelerin çoğu, Orochimaru’nun ordusuna katılırlar.

Haku’nun Klanı

Yer:Sis Köyü
Üyeler: Haku, Haku'nun annesi
Bilgi:Bu klan, Sis köyünde oluşur.Haklarında fazla bilgi yoktur.Bilinen en büyük özel saldırıları,  suyu manipüle (çoğaltma) edebilmeleridir.

Hyuuga Klanı

Üyeler: Hyuuga Hanabi, Hyuuga Hiashi, Hyuuga Hinata, Hyuuga Hizashi, Hyuuga Neji
Bilgi:Bloodline’larından dolayı en bilindik klan: Byakugan.Hyuuga klanı serideki en uzun mesafe koşucularıdır, diğerlerinden farklı bir tarzda koşarlar.Klanda iki aile vardır, ana ve yan aile.Bu ikisi arasında hafif bir acılık/burukluk vardır.Diğer aile ana ailenin bir nevi köleleri gibidir.Korumak ve gerektiğinde kendilerini ana aile için kurban etmek için yaşarlar.Yan ailenin üyeleri dörde ulaştığında, alınlarına oyulan bir mühüre sahip olurlar, bu mühürle ana aile herhangi bir isyan çıkmadan rahatça onları öldürebilir.

Inuzuka Klanı

Üyeler: Inuzuka Kiba, Inuzuka Tsume, Inuzuka Hana
Bilgi:Bu klanın köpeklere derin bir bağları vardır, bu neden köpek gibi dövüştüklerini açıklar.Kaln üyelerinin gerçek bir köpeği çoğaltmak (klonlamak) gibi bir sürü saldırıları ve yetenekleri vardır.

Kaguya Klanı

Yer:Sis Köyü
Üyeler: Kaguya Kimimaro
Bilgi:Bu klanın en bilinen yönü kemiklerini yeniden inşa edebilme yetenekleridir.Bu kemiklerle vücutlarını çelik kadar kuvvetli hale dönüştürebilirler.Üyelerinin büyük bir çoğunluğunu savaş sırasında kaybetmişlerdir.

Kamizuri Klanı

Yer:Kaya Köyü
Üyeler: Kamizuru Jibachi, Kamizuru Kurobachi, Kamizuru Suzumebachi
Bilgi:Aburame Klanıyla karşılaştırıldığında bir çok benzer yeteneklere sahiptirler.Yalnız böcekleri kontrol etmek yerine arıları kontrol ederler.Konoha ya saldırana ve Aburame Klanı tarafından durdurulana kadar büyük bir statü elde etmişlerdi.

Nara Klan

Üyeler: Nara Shikamaru, Nara Shikaku, Nara Yoshino
Bilgi:Gölgelerle ilgili özel yetenekleri vardır.Gölgelerine şekil değiştip karşısındakini takip ettirir ve bedenini kontrol ederler, böylece ne yaparlarsa karşıdakine de aynısını yaptırabilirler.

Sakon ve Ukon

Yer:Ses Köyü
Üyeler: Sakon, Ukon
Bilgi:Sakon ve Ukon ses dörtlüsünün bir parçasıdır.(Sasuke’yi Orochimaru’ya yetiştirmeye çalışanlar).Kendi vücutlarındaki molekülleri değiştirebilirler.Ukon çoğunlukla Sakon’un içinde saklanır ve istediği zaman açığa çıkabilir.Okun aynı zamanda başkalarının vücutlarına yerleşebilir ve yerleştiği kişiyi öldürebilir.(Mesela kendini bıçaklamak)

Uchiha Klan

Üyeler: Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uchiha Obito, Uchiha Madara, Uchiha Ugaku, Uchiha Mikoto, Uchiha Shisui
Bilgi:Tüm klanların içinde en fazla korkulan klandır.Uchiha Itachi tarafından tamamen yok edilmişlerdir.Geride sadece kendisi ve küçük erkek kardeşi Sasuke kalır.Üyelerin sıra dışı bir bloodlineları vardır: Sharingan.Bu bloodline saldırıları kopyalamaya olanak sağlar.

Yamanaka Klanı

Üyeler: Yamanaka Ino, Yamanaka Inoichi
Bilgi:Bu kanlın üyeleri bir çiçekçi dükkanı işletir, ve rakiplerinin akıllarını kontrol etme yetenekleri vardır.Bundan başka klan hakkında bilinen bir şey yoktur.Yamanaka nın anlamı “dağın ortası” dır.(hmmm…)

-----------------------------------
-----------------------------------
Menma

Bu karakterden fazla bahsedilmemiş..Menma Naruto tarafından ona takılan isim.Gerçek isminden bihaberim.Sasuke kadar sevdiğim birisi.Flüt çalışından tutun, konuşmalarına bakışlarına...Çok saf ve zeki biri
(göstermek/gizlemek için tıkla)

---------------------------------
--------------------------------
Bu arada bizim anket niye kilitli?? Furkan sen kilitlemiş olamazsın!!
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2008, 19:57:03 Gönderen: caerid lock » Logged

Gria_Himonas
Curse Princess
Has Türk Kahvesi

Apus' un Şekerleri !

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #259 : Ocak 16, 2008, 22:07:54 »

Ben de şimdi neden anketin kilitli olduğuna bakıyordum Acayip Anladığım zaman size söyleyeceğim :S

Evet biri anketi kilitlemiş :S Ya da kendi kilitlendi :S Nasıl olduğunu bilmiyorum ama Acayip Açtım yani Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2008, 22:09:09 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

Yarım kaldı. Sende kalsın.
Kalsın yarım.
Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın...
Bir daha dokunursan...
Bir kez daha bana dokunursan...
Karışırız... Karışır dünle yarın.
Bizi üzen neyse burada bitsin...
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #260 : Ocak 16, 2008, 22:24:34 »

Ben de şimdi neden anketin kilitli olduğuna bakıyordum Acayip Anladığım zaman size söyleyeceğim :S

Evet biri anketi kilitlemiş :S Ya da kendi kilitlendi :S Nasıl olduğunu bilmiyorum ama Acayip Açtım yani Dil Çıkaran
Yanlışlıkla?? Olası mı bu?? Kilitlenme sebebi de söylenseydi burada telaş yapmazdık tabii birisi tarafından kilitlendiyse..Açtığın için sağol=)

Ben paylaşımlara devam edeyim.....

-----------------------------
-----------------------------
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 16:04:43 Gönderen: caerid lock » Logged

Gria_Himonas
Curse Princess
Has Türk Kahvesi

Apus' un Şekerleri !

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #261 : Ocak 16, 2008, 22:28:58 »

Ben yanlışlıkla bile kilitlediğimi sanmıyorum. Belki de anketin süresi dolmuştur; ama yine de ben kilitleyen adına özür dilerim arkadaşlar.

Yarım kaldı. Sende kalsın.
Kalsın yarım.
Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın...
Bir daha dokunursan...
Bir kez daha bana dokunursan...
Karışırız... Karışır dünle yarın.
Bizi üzen neyse burada bitsin...
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #262 : Ocak 16, 2008, 22:32:30 »

Ya ben değiştirdim anketi ama neyse düzeldiyse sorun yok.
   Ayrıca ölüm listesi benim biraz garibime gidiyo nedense. ne zaman okusam böyle içim bir acayip oluyo.
   Benim en sevdiğim klan Akimichi daha doğrusu en sevdiğim parola"YEMEK YEMEK YEMEK"
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 22:59:39 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #263 : Ocak 16, 2008, 22:36:36 »

Anketin süresi dolunca kilit işareti çıkmaz...aman neyse kilit sorunumuz olursa senden yardım isterim nasılsa^^ hem sen niye özür diliyorsun ki? Göz Kırpan

------------------------------------------
Daha önce verilmiş bilgiler ama bu seferkinde benim emeğim var! (Ç)Alıntı değil...Hayır niye aynı bilgiler üst üste koyduğumu merak edebilirsiniz....

Bir de ankette kendime şaşarak Sasuke demedim..Kişisel olarak hayranım ama Shino-Kiba-Hinata gurup olarak mükemmeller...Onlar gibi bir gurubum olsun isterdim..

En sevdiğim klanı sormaya gerek var mı?? Gerçi şimdi eser yok onlardan ama..Uchiha Klanı!

(Bu arada Ölüm listesinde Menma yok yeni fark ettim...Böyle kişiler olursa bana söyleyin de listemiz eksik olmasın Göz Kırpan)

Chuunin sınavı (Chunin, Çunin)

Chuunin sınavı, hangi ninjanın Chuunin olabilmek için yeterli yeteneğe sahip olduğunu ölçen sınav.Bir yılda iki kez yapılır.Buna katılabilmek için en az 8 tane (Genin görevleri) görevi başarılı bir şekilde yerine getirmek gerekir.Uzun zaman önce Chuunin sınavı köyler arasında, Ninja  “savaşlar”ı hatırlatır bir şekilde uygulanırdı.Temelde Chuunin sınavı, her köydeki gelişen Ninjaların kendi yeteneklerini birbirlerine ve çevrelerine gösterme yarışıdır.Sınavdaki görevler, sınavı hangi köyün yaptığına bağlı olarak değişir.Yaprak köyünde yapılan sınav üç ana bölümden oluşur.

Yazılı Sınav

Chuunin sınavının ilk kısmı.10 adet soru sorulur ve bir saat süre verilir.9 soru açık bir şekilde, onuncu soru ise sınav sonuna kadar gizlenir.Son soru sınav bitimine on beş dakika kala açıklanmaz.Her soru 10 puandır.Kopya çekerken yakalanırsanız puan kaybedersiniz.Maksimum alabileceğiniz puan 10 puandır.Her gurup üç ninjadan oluşur.

Ölüm Ormanı

Sınavın bu kısmına bir parşömenle başlarsınız.Dünya veya Cennet parşömeni olabilir bu.Sınavın amacı eksik olan parşömeni de bulup, kuleye geri dönüş yolunu bulabilmektir.Diğer parşömeni almak için diğer takım yenilmeli ya da bir şekilde parşömen ele geçirilmelidir.Hiç kimse, kimin parşömeni sakladığını ve hangi parşömenin olduğunu bilmez.Bunu görmenin tek yolu, hileye başvurmak, yani parşömeni açmaktır.Bu yapıldığı takdirde, parşömendeki bir sihir(sihir mi? Harry'den bulaşmış olmalı!iyi de ne diyeceğim ben buna?) açan kişiyi sersemletir.Eğer guruptan biri ölürse otomatik olarak diğer iki üye de elenir.

Ön Eleme / Turnuvalar

Ön eleme, turnuvaya katılacak Ninjaların sayısını azaltmak amacıyla yapılır.Sayı yarıya inene kadar, dövüş için rastgele seçilirler.Ana turnuva da ön eleme gibidir, tek fark daha zor olmasıdır.Her Ninja diğeriyle savaşması için rastgele seçilir.Geriye bir kişi kalana kadar savaş devam eder.Eninde sonunda Joninler, kimin nasıl performans sergilediğine bakarak Chuunin olacaklara karar verirler.
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2008, 10:31:02 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #264 : Ocak 16, 2008, 23:26:45 »

*  · The Earth Country - Hidden Village of Rock
    * · The Fire Country - Hidden Village of Leaf (bizim köy-ya sanki köy benim  <.<tövbe tövbe... Ne? Ne? Ne?- işte)
    * · The Grass Country - Hidden Village of Grass
    * · The Lightning Country - Hidden Village of Cloud
    * · The Rain Country - Hidden Village of Rain
    * · The Sound (Rice) Country - Hidden Village of Sound (orochımarunun köyü Şeytani)
    * · The Wave Country - Hidden Village of Wave
    * · The Water Country - Hidden Village of Mist (bu da Haku nun köyü) Ağlayan
    * · The Waterfall Country - Hidden Village of Waterfall
    * · The Wind Country - Hidden Village of Sand(na bu da Gaara mın köyü toprağına ölem) Sarılan Sarılan Sarılan

İşte bunlar da köylerimiz madem eski bilgilere döndük.
    * Hokage ("Ateş Gölgesi") Konohagakure’nin Kage’si.
    * Kazekage ("Rüzgar Gölgesi") Sunagakure’nin Kage’si.
    * Mizukage ("Su Gölgesi") Kirigakure’nin Kage’si.
    * Raikage ("Şimşek Gölgesi") Kumogakure’nin Kage’si.
    * Tsuçikage ("Toprak Gölgesi") Iwagakure’nin Kage’si.
İşte bu adamlar beş köyün en büyük ninjalarıdır. Cool

Bu yukarıdaki köylerden beşi(yani ateş,rüzgar,su,şimşek,toprak)özel olarak kagelere sahiptir.Aslında orochımaru da kendi köyünde kage kabul edilir.Fakat bu diğer köyler için tamamen geçersizdir.

« Son Düzenleme: Ocak 16, 2008, 23:33:10 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW