|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #75 : Kasım 21, 2007, 02:49:20 » |
|
İlk resimde ki olayda ne ağlamıştım bi ben bilirm valla. Hatta ileride ki bölümler de o olayı bi anlatıyor ki. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #76 : Kasım 21, 2007, 16:55:24 » |
|
 Bu resim süpermiş ya ayrıca bnde o bölümden çok etkilenmiştim özellikle itachının bir kaç kez sharinganla Sasuke ye tekrarlatması korkunçtu.İyi ki öyle bir abim yok zaten benim abimde yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #77 : Kasım 21, 2007, 18:51:02 » |
|
O resimden ben de etkilendim.Bayağı üzüldüm de...O yaştaki bir çocuğun başına gelebilecek en kötü şeylerden biri ailesinin ve etrafındakilerinin ölümünü izlemek sanırım..O sırada köyde olmamasına rağmen abisi sağolsun görmüş kadar oluyor...Ama benim de öyle bir abim olsaydı keşke diye zaman zaman düşünmüyor değilim.Rahat batıyor mu bana ne? _______________________________ _______________________________
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 17:27:42 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #78 : Kasım 21, 2007, 19:46:12 » |
|
caelo bunları kendinmi yapıyosun nerden buluyosun süperler ya hele şu sasuke nin lanet mühür çakra etkisi altındayken olan şu  süper ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #79 : Kasım 21, 2007, 20:11:32 » |
|
Taşındı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 20:29:09 Gönderen: LORD OF RED CASTLE »
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #80 : Kasım 21, 2007, 20:51:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #81 : Kasım 21, 2007, 23:12:26 » |
|
 Ben bunu severim aslında hele o duvarda boynundan tutup "sen zayıfsın" demesi harkaydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #82 : Kasım 21, 2007, 23:17:05 » |
|
Itachi'nin bu kadar soğukkanlı bir katil olması (aynı zamanda zeki) güzel bir şey ne yazık ki acı verdiği kişi Sasuke olunca pek tarafsız kalamıyorum...yine de oldukça havalı biri..
duvarda Sasuke'yi bayağı bir yaralamıştı ama.Daha güçlü olmasını ve orada abisini iyice pataklamasını isterdim.Fakat Itachi'nin oradan kaçışı şahane olmuştu bak ona diyecek bir lafım yok.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2007, 23:17:44 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #83 : Kasım 21, 2007, 23:36:52 » |
|
Ben orada NAturo dan bir bujii çakra falan bekliyordum ama bir şey yapamadı kardeşlerin arasına giremedi.Zaten Kisame vardı. Bu arada ne kadar shıuppuiden ile ilgili bilgi almamaya çalışıyorsamda sasuke nin neden narutoyu öldürmek istediğini anlamış değilim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #84 : Kasım 21, 2007, 23:56:41 » |
|
İstersen açıklayayım aslında çok basit bir nedeni var.bu aynı zamanda Itachi'nin de yaptığı bir şey.Dur hatta internette araştırdım da benim yapabileceğimden daha iyi bir açıklama buldum onu yazayım>> "Sasuke Naruto'yu tek bir neden için öldürmek ister... Mangekyou Sharingan için... Yani Sharingan gözlere sahip olanların ultimate bloodlust'unu kazanmak için... Naruto Sasuke'nin en iyi arkadaşı... Aslında ilk ve tek dolaysıyla da en iyi arkadaşı da diyebiliriz... Hatırlarsanız Itachi de en iyi arkadaşını öldürmüştü bu bloodlust için... " Sanırım bu küçük yazı her şeyi anlatıyor. _______________________________________ Bir de bir resim buldum paylaşayım dedim...İlginç bir photoshop çalışması.  _______________________________________  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2007, 07:45:49 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #85 : Kasım 22, 2007, 21:03:31 » |
|
O Yondaime Hokage çok seveni vardır. Ben de çok seviyorum. Ahah bir de spoiler vereyim Naruto'nun babası olur kendisi. Ama hala Animesin o bölümlere gelmedi.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #86 : Kasım 22, 2007, 22:48:34 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2007, 22:51:58 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #87 : Kasım 23, 2007, 03:19:08 » |
|
Valla ben de sadece Animeyi izlediğimden o bölümlere gelmedim ama Mangayı okuyan arkadaşlarımdan birkaç spoiler almıştım. Yondaime'nin Naruto'nun babası çıkmasına ben de şaşırmadım çünkü neredeyse kesin gibi birşeydi. Annesi'de var hatta başka bir köyden. Ama Naruto bunları daha bilmiyor sanırım, Manga'da son sayılarda Jiraiya Naruto'nun ailesi hakkında birşeyler demiş ama onu bende bilmiyorum. Bir de Pein (Akatsuki Lideri) Naruto'nun kardeşi olduğu söyleniyor. Sadece bir dedikodu sanırım hala, Mangayı okumadığım için bilmiyorum. Bana sorarsan ya kardeşi ya da bir akrabası çıkıcak.  Resimde en sonda ki Pein, rengi hariç saçları çok benziyor. Naruto'nun annesinin saç rengi Pein'in saç renginle aynı. Herkes saç rengini annesinden şeklini babasından aldı diyor. Sasuke ile de spoilerler var ama benim de Manga bilgim yarım yamalak olduğundan söylemek istemiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 23, 2007, 16:05:40 Gönderen: Wizard »
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #88 : Kasım 23, 2007, 11:35:14 » |
|
Hazır spoilerlara başlamışken bir sürü spoiler daha buldum ama kesin mi ben de bilmiyorum..Naruto'nun annesi, Yondaime, Jiraiya, Orochimaru ilk gözüme çarpanlar diğerleri hakkında da bir şeyler demişler. Yondaime'den başlayalım... Yazıda aşağı yukarı şöyle diyor>> Daha sonradan farkına varacağımız üzere o da Itachi gibi köyü terk ediyor.Dışarıdan son derece hoş, huzurlu görünmesine rağmen bulunduğu pozisyondan rahatsız.Öte yandan köyünü korumak gibi bir görevi var ama köyün kendi gücünü sınırladığını ve geliştirmesini engellediğini düşünüyor.Kyubi (dokuz kuyruk) saldırısı sırasında oğlunun karnına onu mühürlüyor ve karısını alıp köyü terk ediyor, Akaitsuları buluyor.Savaş bittiğinde üçüncü (Hokage galiba) mührü görüyor ve hayati bir hata yaparak onun yasak bir teknik kullandığı sırada öldüğünü düşünür.Tüm köy de buna inanır ve dördüncünün efsanesi yaşar durur...
Ne yani şimdi yaşıyor mu? Bu da benim yaptığım resim>> (yani arka plan vardı da diğer kısımları ben geliştirdim bir önceki mesajda orijinalini bulabilirsiniz) Yondaime'nin karısı hakkında da bir şeyler var>>Üçüncünün kızı.Sevecen bir anne ve sadık bir eş.Yeni doğmuş oğlunu gözyaşları içinde terk ediyor.Sonaradan Akatsuki'lara katılıyor. Itachi hakkında çok ilginç ve beni sahiden alt üst eden bilgiler öğrendim, demek aşırı önyargılı olmamak lazımmış.Onun hakkında söylediğim kötü sözleri geri alıyorum kesinlikle bunları hak etmiyor çünkü... Ve spoilerlarla dolu bir video bazı kelimeler öyle yanlış yazılmış ki okumadan geçtim müzik fena değil>> Eğer bu tarz bilgiler ya da videolar istemezseni belirtin ki bir daha koymayayım. http://www.youtube.com/v/i7e4aSL47NY&rel=1Bu kadar spoiler öğrendim ama yinede izleme sıramdan vazgeçmeyceğim hala 93. bölümdeyim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 23, 2007, 19:31:18 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #89 : Kasım 23, 2007, 16:04:26 » |
|
Aslında ben de öyle düşünüyorum hep, Yondaime ölmedi, ama nasıl Naruto'yu bırakıp gidebildi onu anlamış değilim. Ya da yoksa o da mı kötü bir karakter? Yondaime'ye sarı şimşek (yanlış hatırlamıyorsam) dendiğini duymuştum. Belki onun da için de Raijuu vardır ve ondan terketmiştir köyü. Bu ara da Akaitsular kim? ve Itachi'den spoiler istiyoruz, istiyoruz. Ben de çok merak ediyorum Itachi konusunu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|