Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 19:25:28  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Karakterler.  (Okunma Sayısı 870 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 03, 2007, 20:12:30 »

*Spoiler içermesi muhtemel*
Arkadaşlar biz hala 1.sezonda sürünsekde 2.sezon ile ilgili yeni haberler gelmeye başladı. bunlardan biri de çokkk sevdiğimiz diziciğimize 2. sezonda yeni katılacak karakterlerin olması.

duyduğumuz en son dedikodu da ise Sopranos'dan tanıdığımız Dania Ramirez'in Heroes'a tam zamanlı oyuncu olarak katıldığına dair. Ancak henüz kendisinin canlandıracağı karakter ve gücüne dair ortada bir şey yok.(Maya olabilir miş)X-Men: The Last Stand filminde Callisto  karakterini oynamıştı.

Ayrıca, dizinin karakterlerine dair, ortada spekülasyon ve dedikodu boyutunda olmakla beraber, bazı bilgiler dolanıyor:
Yeni Karakterler

Maya - latin kökenli, 20'li yaşlarda, ilk bölümde karşımıza çıkacak
Kane - yaşlanmayı engelleyebilen 20 li yaşlarda, avrupalı havasına sahip bir amerikalı
Princess Keriyama - Hiro'nun Japonya'da geçen geçmişinden bir karakter
April - amigo kız(gay olabilir miş), ayrıca bir de kötü amigo kızı May 'i görüyoruz
Georgie ve Blackie - Ricky yönetimindeki iki iskoç hırsız
Bob - 40 yaşında, çok güçlü bir organizasyonun gizli yüzü (linderman gibi sanki)
Kincaid - New York Police Department Dedektifi
Monica - 20'li yaşlarında, çok güzel, African-American
Bunlara ek olarak, 2si aşağıdaki gibi olmak üzere diziye 4 tane de kalıcı oyuncu katılıyor;

Claire'ın yeni erkek arkadaşı
Micah'nın gerçek annesi (surrogate mother =taşıyıcı anne gibi bişiy) Acayip

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Karakterler.
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 19:25:28 »

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2007, 20:40:05 »

Katılmaları normal gibi görünüyor biz daha 1. sezonu bitirelimde konuşuruz bunları Kahkaha
Ganesha
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2007, 20:53:13 »

*Spoiler içermesi muhtemel* Hede Hödö
Tim Kring'in Sci-Fi Wire ile yaptığı söyleşide Heroes'un ilk sezonunun hikaye örgüsünün 23. bölümle sona ereceğini ve çok ciltli bir hikaye olan Heroes'un yeni "2. Cilt" inin başlayacağını bu bölümlerin ilk sezondan tamamen farklı bir hikaye işlenişine sahip olacağını söyledi. Önemli olan nokta ise Heroes'un ilk sezonunda izlemeye alıştığımız ve sevdiğimiz "Hero"lardan farklı Hero ların hikayelerine yer verileceği.

Tim Kring:"Yeni insanlar, yeni hikaye örgüsü, yeni fikirler, yeni tehditler, yeni kötü karakterler ve yeni hero laramız olabilirdi. Bu yüzden sadece aynı insanlar etrafında gelişen ve devam eden bir hikaye olmadığı konusundaki fikre seyircileri hazırlamak istedim. Bu Lost'tan çok 24 modelinde."

"Heroes evrimleşmek zorunda ve eğer biz fikir olarak dünyanın her yerinde, bir çok insanda meydana geldiğini öne sürüyorsak, bu durumda bu insanlardan bazılarını ve onların hikayelerinin nasıl uyum gösterdiğini görmeliyiz."

Kring ayrıca şu anki bazı Hero ların sezon sonuna kadar sağ kalamayacaklarını onayladı. Ama "Çoğu favoriniz hayatta kalacak." diye ekledi.
Kaynak:heroes.gen.tr

Yeni karakterler olması iyi olur bence Aww

kelime:süpürge
-hani harry potter üstüne binip uçuyordu
-nimbus 2000
-?Ne?Ne?Ne???
geberesice
b
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2007, 17:39:18 »

ya ben nedense yeni karakterlere sıcak gözle bakmıyorum keşke hep böyle kalsa ama sezon başladıktan sonra o yeni karakterleri çok seveceğimide adım gibi biliyorum Sırıtan

Dr. Braddy Bar

Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve

Legenn...wait for it...daryy!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2007, 21:29:21 »

Kahretsin bu konuyu görmedim Kahkaha Heroes 2. sezon konusuna yeni karakterlerin resmini falan koydum bir de bu konuya koyarak kirlilik yaratmayayım siz oraya bakarsınız.

"Enjoy your breakfast" John Locke Kahkaha
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2007, 02:30:16 »

Gelsinler tabi ama eski herolar kadar zevk vereceklerini düşünmüyorum nedense... Onların yerleri ayrı Dil Çıkaran Ayrıca geçenlerde milliyetin tv ekinde heroes a katılacak kahramanlardan birinin Türk olacağı yazıyordu,umarım özel yeteneği güzel bişe olur =)

Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2007, 20:07:18 »

1)David Anders meşhur”Takezo Kensei’” rolünde
2)Eriko Tamura “Japon prensesi rolünde”
3)Nicholas D’Agosto dizide “west” adıyla Clarienin erkek arkadaşı olacakmış. Ayrıca çok güçlü bir güce sahip olacakmş
4)Dania Ramirez “Maya” rolünde
5)Barry Shabaka Henley Det. Fuller’ adıyla “NYPD de çalışan bir dedektif”
6) Holt McCallany “Dizide “Ricky” adıyla İrlandalı bir katil grubunun lideri
7)Lyndsy Fonseca “April adıyla ve Dianna Agron Debbie adıyla dizide ponpon kız rolllerinde oynayacaklarmış.

ayrıcaaaa...

The Hollywood Reporter’in haberine gore kadroya son olarak D’Agosto dahil oldu.Nick D’Agosto’yu,Hayden Panettiere’in canlandirdigi Claire karakterinin erkek arkadasi West rolunde izleyecegiz.Karakterin oldukca ilgi cekici bir super gucu de olacakmis.D’Agosto,gectigimiz haftalarda kadroya girdigi kesinlesen Dania Ramirez ile birlikte dizinin ikinci onemli transferi oldu

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2007, 20:26:41 »

''HEROES 'e İllegal Katılım:Shalim Ortiz''

Evet arkiler son dakka haberi ekibe son katılan bu hoş beyefendi Puerto Rico'lu Rock yıldızı olan Shalim Ortiz oldu.Ortiz dizide,ülkesinden kaçıp,kız kardeşini bulmak amacıyla yasadışı şekilde Amerika'ya girmiş bir göçmeni canlandıracak.yalnız süper gücü olup olmayacagı daha belli diilmiş ya öle arkiler.

Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2007, 20:51:52 »

oo hoş adammış ^^
2. sezon amma çok karakter geliyor.Ölenlerin yerini doldurmak için heralde Dil Çıkaran
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 03, 2007, 17:13:55 »

"April - amigo kız(gay olabilir miş)"
ben gay olan bi kız görmedim hayatımda Acayip  belki de süper gücü budur Hede Hödö bu arada süper yakışıklılar geliyomuş Boogie Dil Çıkaran

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Temmuz 03, 2007, 19:43:50 »

Türkiye'den de Kenan Doğulu gitsin Sırıtan hazır yurt dışına açılmışken tam olsun Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2007, 19:47:39 Gönderen: Apus » Logged
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2007, 22:24:52 »

Heroes'a yine yeni bir oyuncu: Dana Davis

Dana Davis, karşımıza "Monica" karakteri ile çıkacak. Henüz karakter dair bir detay yayınlanmamış olsa da, daha önce tanıttığımız diziye yeni katılacak karakterler ile aynı ortamda olacakmış.

Daha önceleri de, "the nine", "hidden palms" ve "o.c." gibi dizilerde gördüğümüz Davis, bakalım Heroes'da karşımıza nasıl çıkacak. Bekliyoruz.

Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2007, 22:27:19 »

7)Lyndsy Fonseca “April adıyla ve Dianna Agron Debbie adıyla dizide ponpon kız rolllerinde oynayacaklarmış.

Aslında Heroes izlemiyorum ama bugün bu kızın bir filmin izledim, güzeldi. Sevdim kendisini...

harry_ginny
- аιаяа
Telve

I can live forever but for what ?? b♥e

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2007, 22:40:56 »

Nick D’Agosto’yu,Hayden Panettiere’in canlandirdigi Claire karakterinin erkek arkadasi West rolunde izleyecegiz.

Hadi yaa bende peter (petrelli) ile claire beraber olur diye düşünüodum pfff  Kararsız ya gerçi peterle (micahın annesinin adı neydi yaww) nese işte onlar beraber olacaklar ama  <.<

Twilight Âşık

You are exactly my brand of heroin... I am waiting my edward cullen Âşık

Youre free to leave me
But just dont deceive me
And please
Believe me when I say, I love you
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2007, 22:42:08 »

Peter Claire in amcası canıkom. Kahkaha

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: