|
geberesice
|
 |
« : Kasım 04, 2007, 18:50:06 » |
|
Orijinal isim : Out of Time Tahmini Türkçe isim : Zamansız Orijinal yayın tarihi : 5 Kasım 2007 Senarist: Aron Eli Coleite Yönetmen :Daniel Attias Özet:Peter ve Caitlin "Heroes" virüsünün etkileri hakkında bir şeyler öğrenirler.Kahramanlarımızın hepsi "the Nightmare Man" e karşı birlikte savaşırlar.West HRG'yle tanışır.Hiro ve Kensei'nin yolculukları akıllarını başlarına getirir. http://www.youtube.com/v/QvONTGsvBNU&rel=1
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2007, 20:47:45 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2007, 18:55:19 » |
|
bilemeyeceğim  öf 2 saattir yönetmen ve senaristi arıyorum ama hala bulamadım. hiçbir yerde yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 04, 2007, 20:35:47 » |
|
Reklamı yine ilgimi çekip sündürdü, bölümün çoğu gelecekte geçiyor gibi ama Heroes'ta da ne oluyorsa hep New York'tan başlıyor sanırım  . 8. bölümün ismi 4 ay önce olduğuna göre geçen sefer Peter'ın Claire'ı kurtardığı gibi bir bölüm sonu yapıp bizi bekletecekler, kahin miyim neyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2007, 20:35:59 » |
|
ooooooooooooooooooo arkadaşlar çok karıştırdılar çok!!!! ben böyle olacağını biliyordum zaten
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2007, 00:35:26 » |
|
Adam!! Ah aşık mı oluyorum ne nihahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2007, 21:07:29 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2007, 21:08:46 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 10, 2007, 01:02:07 » |
|
Ooooo çoştu ortalık, Adam nasıl Kensei olabilir? Üstelik bu Adam'ın yeteneği Peter'ınkinin aynısı sanırım bu kadar çeşitli olduğuna göre. HRG de Horn Rimmed Glasses yani Kalın çerçeveli gözlük yani Noah Bennet oluyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 01:02:59 Gönderen: Chai-Tai »
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 10, 2007, 21:51:39 » |
|
Ooooo çoştu ortalık, Adam nasıl Kensei olabilir? Üstelik bu Adam'ın yeteneği Peter'ınkinin aynısı sanırım bu kadar çeşitli olduğuna göre. HRG de Horn Rimmed Glasses yani Kalın çerçeveli gözlük yani Noah Bennet oluyor. Adam'ın yeteneğinin birden fazla olduğunu nerden çıkarttın? Doku yenilenmesi yani herif hiç yaşlanmıyor hiç kalıcı hasar görmüyor? Başka napıyor bunlar dışında kaçırdım mı ben yoksa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 11, 2007, 15:27:36 » |
|
bence de adam sadece yaşlanmıyor ve peter onun eline eee elektrik ? yolladığında da dokularını yeniledi sadece karşılık felan vermedei (ben bir an öyle sanmıştım  ) neyse ve evet adam dokularını yenileyebildiği için hiç yaşlanmıyor bence kensei o zamandan şuana dek yaşadı ve e adını da kensei olarak bırakamazdı yani değil mi? büyüklerin zamanındayken onlarlaydı ve onlara kendini adam diye tanınttı o yüzden bizimkilerde adam diye biliyor bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 11, 2007, 19:22:34 » |
|
Dokuları yenilenebiliyor demek hiç yaşlanmıyor demek değil ki yani o yaşa kadar nasıl yaşlandı? Claire sonsuza kadar şimdiki haliyle mi kalacak? Bob'un gösterdiği gazete küpürlerindekini de Adam yaptı gibi anlattı ama Adam başkasına da yaptırmış olabilir tabi bilmiyorum, sanki Bob Adam'ın gücünün büyüklüğünü anlatır gibiydi bende onları Adam'ın yaptığını farzettim, olmayabilir tabi daha bilinmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2007, 23:16:12 » |
|
ama insan hücreleri öldüğü için onları yenileyemediği için yaşlanmaz mı  bir de ben ing izlemek zorunda kaldım kaçırdığım yerler var tabiii o yüzden kaçırmış olabilirim orayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2007, 20:12:39 » |
|
ama insan hücreleri öldüğü için onları yenileyemediği için yaşlanmaz mı  bir de ben ing izlemek zorunda kaldım kaçırdığım yerler var tabiii o yüzden kaçırmış olabilirim orayı Tamam onun için yaşlanır ama o katabolizmanın artması yani yenileyememe dönemi 40 yaşında başlıyor yani Claire ya da Kensei bir noktadan sonra yaşlanmayacaksa o da 40 yaşıdır. Sonuç olarak Claire daha büyüyecek Kensei de Adam olmuşsa yüzyıllardır aynı yaşta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2007, 03:28:05 » |
|
hımm hımmm evet  haklısın galiba eee kem küm ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 17, 2007, 09:02:48 » |
|
hiçbir şey anlamadım 
|
|