Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 05:55:54
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Televizyon
/
Heroes
(Moderatör:
geberesice
) / Konu:
Sezon 2 Bölüm 11
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Sezon 2 Bölüm 11 (Okunma Sayısı 1343 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geberesice
b
Mod
Has Türk Kahvesi
Sezon 2 Bölüm 11
«
:
Kasım 27, 2007, 18:18:54 »
Orijinal isim
: Powerless
Tahmini Türkçe isim
: Güçsüz
Orijinal yayın tarihi
: 3 Aralık 2007
Senarist
: Jeph Loeb
Yönetmen
: Allan Arkush
Özet
:
Peter, Teksas’ta Adam’ın “Shanti virüsüyle” ilgili yanıltıcı hikayeleri yüzünden eski dostlarıyla yüz yüze gelir. Micah , Monicayı kurtarmak için annesine yardımcı olur. Maya yeni arkadaşı Sylar hakkındaki gerçeği öğrenince şok olur. Elle ise babasını memnun etmek için büyük bir çaba göstermektedir.
http://www.youtube.com/v/yuJQqjQWVkM&rel=1
(göstermek/gizlemek için tıkla)
yav trailer'da iki Hero ölecek diyor anlamadım ağlıcam sanırım
«
Son Düzenleme: Aralık 04, 2007, 21:33:33 Gönderen: geberesice
»
Dr. Braddy Bar
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Sezon 2 Bölüm 11
«
Eklendi:
Ekim 11, 2008, 05:55:54 »
MuseFul
Kakao
#_You ArE sO My HeRO_#
Ynt: Sezon 2 Bölüm 11
«
Yanıtla #1 :
Kasım 28, 2007, 17:22:10 »
http://www.youtube.com/v/FjhyTKVwQsw
final bölümünde 5 dakikalık bir video....Buyrun izleyin.
«
Son Düzenleme: Kasım 28, 2007, 18:51:49 Gönderen: Nyks Nightmare
»
Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve
Legenn...wait for it...daryy!!!
«
Yanıtla #2 :
Kasım 29, 2007, 19:08:16 »
Şimdi de 11 bölüme mi düştü! Oh süper, bari ayda bir yayınlasalardı daha heyecanlı olurdu, Aralık'ta sezon bitiyor ya hayret birşey! Daha uzun çizgi filmler izlemiştim.
"Enjoy your breakfast" John Locke
geberesice
b
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #3 :
Kasım 29, 2007, 20:13:37 »
Alıntı sahibi: Chai-Tai üzerinde Kasım 29, 2007, 19:08:16
Şimdi de 11 bölüme mi düştü! Oh süper, bari ayda bir yayınlasalardı daha heyecanlı olurdu, Aralık'ta sezon bitiyor ya hayret birşey! Daha uzun çizgi filmler izlemiştim.
puahhuahuh yav senin mesajlarını harbiden çok komik oluyor
gülmekten alamıyorum kendimi
sana muhtemelen okumadığın bir şeyi alıntı yapıyorum oku oku oku
Alıntı
Arkadaşlar Kaç defa Yazdık... Bir daha yazalım..... Heroes dizisi ilk sezonda 12. bölüme kadar kesintisiz yayınlanmıştır... 12. bölümün sonunda Save the Cheerleader olayı bitmiş Peterın patlaması olayı gösterilip diziye ara verilmişti.... yaklaşık 1 aylık bir aradan sonra Heroes 13. bölüm olan ''Godsend'' ile yeniden yayınlanmaya başlamıştır.... 18. bölümde Sylar ile Peter ilk defa karşı karşıya gelirler ve Peterın Kafasını kesmeye başladığı gösterilir bir ara daha verilir.... 23 Nisan günü 19. bölüm ile tekrardan başlayan Heroes 23. bölüm ile 1. cilt olan ve konusu Save the Cheerleader ile Explosion olan herolarımızın kendi yeteneklerini keşfettikleri cilt olan ''Genesis'' bombanın New York un göbeğinde değilde semalarında patlamasıyla sona ermiştir...... yaklaşık 2.5 ay sonra ''Four Monts Later'' bölümüyle 2. cilt olan ''Generations'' başlamıştır... yapımcıların açıklamalarına göre ilk cilt 11 bölümden oluşup Hem eski herolara ne olduğunu öğreneceğimiz bir cilt olup hemde bizim herolarımızın shanti virüsü ile ilgili olan bağlantılarını çözeceğimiz bir cilttir.... 11. bölümün aynı ilk sezonun 12. bölümüne verilen final havasının verileceği sanılıyor..... Tabiki bunun amerikadaki grevle de ilgisi var biraz..... fakat şu anda 11. bölüm ile ''Generations''ın biteceği ve yeni ciltin ise ''Exodus(Göç)'' olacağı bilinmektedir...
Yani Heroes'un genel mantalitesi ara vermeye dayalıdır.... Bu aralar hem hikayenin zenginleşmesini hem de senaryonun şöyle bir toparlanmasına sebep olmuştur.... Olay budur yani arkadaşlar.....
yaaa ya
Dr. Braddy Bar
Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve
Legenn...wait for it...daryy!!!
«
Yanıtla #4 :
Kasım 30, 2007, 19:22:49 »
Alıntı sahibi: geberesice üzerinde Kasım 29, 2007, 20:13:37
Alıntı
Arkadaşlar Kaç defa Yazdık... Bir daha yazalım..... Heroes dizisi ilk sezonda 12. bölüme kadar kesintisiz yayınlanmıştır... 12. bölümün sonunda Save the Cheerleader olayı bitmiş Peterın patlaması olayı gösterilip diziye ara verilmişti.... yaklaşık 1 aylık bir aradan sonra Heroes 13. bölüm olan ''Godsend'' ile yeniden yayınlanmaya başlamıştır.... 18. bölümde Sylar ile Peter ilk defa karşı karşıya gelirler ve Peterın Kafasını kesmeye başladığı gösterilir bir ara daha verilir.... 23 Nisan günü 19. bölüm ile tekrardan başlayan Heroes 23. bölüm ile 1. cilt olan ve konusu Save the Cheerleader ile Explosion olan herolarımızın kendi yeteneklerini keşfettikleri cilt olan ''Genesis'' bombanın New York un göbeğinde değilde semalarında patlamasıyla sona ermiştir...... yaklaşık 2.5 ay sonra ''Four Monts Later'' bölümüyle 2. cilt olan ''Generations'' başlamıştır... yapımcıların açıklamalarına göre ilk cilt 11 bölümden oluşup Hem eski herolara ne olduğunu öğreneceğimiz bir cilt olup hemde bizim herolarımızın shanti virüsü ile ilgili olan bağlantılarını çözeceğimiz bir cilttir.... 11. bölümün aynı ilk sezonun 12. bölümüne verilen final havasının verileceği sanılıyor..... Tabiki bunun amerikadaki grevle de ilgisi var biraz..... fakat şu anda 11. bölüm ile ''Generations''ın biteceği ve yeni ciltin ise ''Exodus(Göç)'' olacağı bilinmektedir...
Yani Heroes'un genel mantalitesi ara vermeye dayalıdır.... Bu aralar hem hikayenin zenginleşmesini hem de senaryonun şöyle bir toparlanmasına sebep olmuştur.... Olay budur yani arkadaşlar.....
yaaa ya
Tamam ama geçen sezon 12. bölümün reklamında "finale" diye bahsedilmiyordu üstelik vikipedi de sezon finalinin aralıkta olduğunu söylemiştin
Prison Break de ara verdi ama son bölümüne finale demedi yani sonuç olarak burda generations bitiyor. Ben zaten Generations'un erken bitmesine sinirlendim yoksa devam etmesi haberi karşısında kongo dansı yapmaya başladım bile
"Enjoy your breakfast" John Locke
geberesice
b
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #5 :
Kasım 30, 2007, 19:31:47 »
Alıntı sahibi: Chai-Tai üzerinde Kasım 30, 2007, 19:22:49
Alıntı sahibi: geberesice üzerinde Kasım 29, 2007, 20:13:37
Alıntı
yaaa ya
Tamam ama geçen sezon 12. bölümün reklamında "finale" diye bahsedilmiyordu üstelik vikipedi de sezon finalinin aralıkta olduğunu söylemiştin
Prison Break de ara verdi ama son bölümüne finale demedi yani sonuç olarak burda generations bitiyor. Ben zaten Generations'un erken bitmesine sinirlendim yoksa devam etmesi haberi karşısında kongo dansı yapmaya başladım bile
ahuauhaahu
tamam kendini harap etme
Dr. Braddy Bar
rose cullen
Süt
"It will be as if I'd never existed."
«
Yanıtla #6 :
Aralık 04, 2007, 18:21:06 »
güzeldi güzeeel
geçen seferkinden iyidi en azından
* Hiro FTW!
Adam'a daha süper bir ceza verilemezdi herhalde
* Peter niye iki saat kastı beyin gücüyle açıcam diye? İçeriye giremiyor muydu bu DL'in gücüyle?
* Nathan'a Claire in kanını vermek gibi bi akıllılıkta bulunabilirler herhalde
* Kim vurdu sizce? Ve öfff Maya ölmüşken niye dirilttiler ki salak kadını!
• these violent delights have violent ends,
and in their triumph die, like fire and powder,
which, as they kiss, consume.•
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #7 :
Aralık 04, 2007, 18:43:37 »
Alıntı sahibi: rose cullen üzerinde Aralık 04, 2007, 18:21:06
güzeldi güzeeel
* Hiro FTW!
* Peter niye iki saat kastı beyin gücüyle açıcam diye? İçeriye giremiyor muydu bu DL'in gücüyle?
Hadi ya dirilttiler mi onu tüh
Bak gerçekten üzüldüm şimdi..
Bu arkadaş bana bir video göndermişti, 11. bölümü sadece o videodan biliyorum.. O kadarla bile çok beğendim.. Tabii anlamadığım yerler oldu kısacık videoda bile, ama izleye izleye öğrenirim artık
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
rose cullen
Süt
«
Yanıtla #8 :
Aralık 04, 2007, 18:48:55 »
Alıntı sahibi: Isabelle Bristow Vaughn üzerinde Aralık 04, 2007, 18:43:37
Alıntı sahibi: rose cullen üzerinde Aralık 04, 2007, 18:21:06
güzeldi güzeeel
* Hiro FTW!
Hadi ya dirilttiler mi onu tüh
Bak gerçekten üzüldüm şimdi..
öff sorma ya! sylar a "yuuuğğ killed my brother" deyince sylar direkt vurdu diye sevinmiştim
sonra mohinder claire'in kanını verdi...ve sylar yaşıyo... "I'm back!"
geberesice
b
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #9 :
Aralık 04, 2007, 21:23:45 »
yuhhh
ne bölümdü be
smiley'lar kifayetsiz kalıyor
nereden başlasam ki anlatmaya
Angelaaaaa
nefret ediyorum bu kadından öz oğlunu öldürttü yav nasıl bir yürektir bu pis vicdansız kadın
Nathan'ın ölmesini beklemiyordum ağzım beş karış açık kaldı
Peter'la yeni bulmuşlardı birbirlerini off
Zavallı Micah... önce babası sonrada annesi
Nikinin öleceğini tahmin etmiştim ama bu şekilde değil. Virüs yüzünden öleceğini düşünmüştüm. Kötü bir ölümdü. Sinirlerim bozuldu yine
HRG ve Claire'in buluşmaları hayal ettiğim kadar iyi değildi. İnsan gider babasına bir sarılır . "Hayır bunu yapamazsın olmaz ühüüü" adam uzun yoldan gelmiş zaten bıdı bıdı konuşmanın ne gereği var
Oh be Hirocum ölmedi
Onun ölmesini bekliyordum. son birkaç gündür hayattan bir beklentim kalmamıştı Hiro yüzünden
Neyse ki ölmedi Hirocum
Bayılıyorum yahu. İntikam diyince bende Adam'ı öldürecek sandım ama sen git adamı mezara hapset ilahi Hiro
ee işte iyi aile çocuğu
Sylar ölecek diye korktum neyse ki ölmedi
Sonu süperdi " I'm back."
Sylar bizi diskoya götür
Maya ölünce sevindim oh be 2 Herodan biri buymuş dedim ama sonra geri geldi
onun yerine Nathan veya Niki gelseydi bari. Konuşmasıda sinirimi bozuyor. kursa gitsin düzeltsin
Bu arada Nathan'ın Matt'le beraber uçması harikaydı
Zavallı Nathan belini doğrultamadı. Flying Man
Yeni cilt bir an önce başlar umarım. İyice çoştu Heroes
Dr. Braddy Bar
rose cullen
Süt
«
Yanıtla #10 :
Aralık 04, 2007, 22:19:23 »
evvet eveet süperdi o uçma sahnesi!
belinden çıkan katırtı
"am not a cargo jet,parkman!"
nathan cidden öldüyse çok saçmalık...yani claire i bekleyebilirler,nası olsa ölüp bir süre geçse bile kanı işe yarıyor canlandırmada?
Ozicano_1
Süt
«
Yanıtla #11 :
Aralık 05, 2007, 15:57:05 »
Alıntı sahibi: geberesice üzerinde Aralık 04, 2007, 21:23:45
İntikam diyince bende Adam'ı öldürecek sandım ama sen git adamı mezara hapset ilahi Hiro
ee işte iyi aile çocuğu
Aslında Hiro, ölümsüz bir insana verilebilecek en ama en acımasız cezayı verdi ve intikamını aldı. Öldürse bundan kat kat iyi davranmış olurdu Adam'a. Şimdi o mezarda sonsuza dek kalacak. Böcekler vücutlarını çürütse bile tekrar iyileşecek tekrar aynı şeyleri yaşayacak...
«
Son Düzenleme: Aralık 06, 2007, 19:28:27 Gönderen: geberesice
»
rose cullen
Süt
«
Yanıtla #12 :
Aralık 05, 2007, 17:58:06 »
Alıntı sahibi: Ozicano_1 üzerinde Aralık 05, 2007, 15:57:05
Alıntı sahibi: geberesice üzerinde Aralık 04, 2007, 21:23:45
İntikam diyince bende Adam'ı öldürecek sandım ama sen git adamı mezara hapset ilahi Hiro
ee işte iyi aile çocuğu
Aslında Hiro, ölümsüz bir insana verilebilecek en ama en acımasız cezayı verdi ve intikamını aldı. Öldürse bundan kat kat iyi davranmış olurdu Adam'a. Şimdi o mezarda sonsuza dek kalacak. Böcekler vücutlarını çürütse bile tekrar iyileşecek tekrar aynı şeyleri yaşayacak...
evet,cidden verebileceği en iyi cezaydı
QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay
«
Yanıtla #13 :
Aralık 09, 2007, 22:10:06 »
İşte Cilt 2 Sonu İçin Yorumum
yha bu bölüm her zmn ki gibi süperdi ama sonu beni en çok üzen şey oldu nathan öldü ve de bunu anası planladı ölemi
ama maya gene siyah siyah ağlamaya başlarken molly nin attığı çığlık süperdi
o angela denen kadın nathana adamı öldürme yolunu sölerken nathan çok karizmaydı
ve noah eve geri geldiğinde çok tatlıydı ama bu sahneyi böle beklememiştim
ve elle ile konuşması süperdi bob ii bozuldu gibime gellio
ve hiro peter kapışmasında tek sefdiim yer peter hiroya elektrik verdikten sora adamın hiro yu görüp suratının aldığı şekil oldu
ama aşağı kattki adamları kılıca dizmesi süperdi nathanla matt in gelmside ayrı tabi oda süperdi
Alıntı
Maya ölünce sevindim oh be 2 Herodan biri buymuş dedim ama sonra geri geldi onun yerine Nathan veya Niki gelseydi bari. Konuşmasıda sinirimi bozuyor. kursa gitsin düzeltsin
Bu arada Nathan'ın Matt'le beraber uçması harikaydı Zavallı Nathan belini doğrultamadı. Flying Man
ve tabikde buralar süperdi
kırıldım heleikincisinde
MuseFul
Kakao
#_You ArE sO My HeRO_#
«
Yanıtla #14 :
Aralık 10, 2007, 02:31:39 »
En başat mükemmel bir sezon finaliydi....Mükemmel mükemmel mükemmel...
*Niki anam öleceğini biliyodum aslında tam öldüğünün kesin olduğunada inanmıyorum belkide istemiyorum ama olsun herşey dünya için diyoruz.
*Nathan canım tam doğru yoldaydı eskisi Nathan yok oldu dedik düzeldi dedik zavallım bir süikaste kurban gitti(Onuda öldüren Noah tı bence)
*Peter bu sezon itibariyle tam bir hödük rolü üstlendi ben eski peter ı istiyorum...Kendini kastı o kapıyı açmak için salak şey..
*Mohinder ve elle ile bir ortaklık söz konusu olacağına eminim...Ama Mohinder bu sezon elinden geleni yaptı tam bir bilim adamıydı...
*Matt yazıktır ki boyundan büyük işe kalkışınca dayak yedi zavvalım kendini peter sandı yavrucum...
*Adam ben hep Allahından bul derdim bu adama ama Hiro dan buldu(hem de ne biçim bulma)...Ayrıca kendisi Sylar'ın potansiyel arkadaşı kanımca...
*Angela allahım bu kadını boğucam ben yav ne biçim analar var dedirtiyor bana...
*Hiro bu sezonun en psikopat ve en zeki adamı(boşuna japonlar zeki olmuyo canım)...Heralde Adam'a daha iyisi yapılamazdı helal olsun diyorum...
*Veeeeeeeeeeeeee SYLAR onun için hiçbirşey demiyeceğim zaten ilerki zamanlardaki rolünü kendisi tek cümleyle açıkladı:::: ''I'M BACK''
«
Son Düzenleme: Aralık 10, 2007, 02:38:34 Gönderen: MuseFul
»
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: