|
geberesice
|
 |
« : Mayıs 24, 2007, 19:06:05 » |
|
Orijinal isim : Five Years Gone Tahmini Türkçe İsim : Beş Yıl Geçer Orijinal Yayın Tarihi : 30 Nisan 2007 Yaratıcı : Tim Kring Yönetmenler : David Semel , Greg Beeman , Allan Arkush Özet : Hiro ve Ando yanlışlıkla çok uzak bir tarihe ışınlanmışlardır.Hiro kendini birden Isaac'in evinin balkonunda bulur.Acı gerçekle yüzleşmesi uzun zaman almaz.Patlamayı durduramamıştır ve tüm şehir yerle bir olmuştur.Ando geri dönmeyi teklif eder ama Hiro hatalarını bulup geçmişe öyle dönmeye kararlıdır. http://www.youtube.com/v/FjpXUCYKnR4
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2007, 13:49:07 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2007, 19:15:20 » |
|
En süper bölümdür bittiğinde 1-2 dk kendime gelemedim
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2007, 13:05:41 » |
|
evet çok güzel bir bölümdü ama en güzel bana göre homecoming di hayatım boyunca bişeyi izlerken bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum ama claire'e noldu anlayamadım öldümü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2007, 13:15:43 » |
|
evet çok güzel bir bölümdü ama en güzel bana göre homecoming di hayatım boyunca bişeyi izlerken bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum ama claire'e noldu anlayamadım öldümü  9. bölümde güzeldi ama yinede 20.bölüm daha süperdi  Cliare için o zamana göre öyle gözüküyor  hele cnbc-e'de bir yayınlansada konuşsak hakkında 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2007, 13:21:20 Gönderen: Ganesha »
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2007, 13:46:10 » |
|
ohoo o zaman bu bölüm kaynar  bölümü izleyen buraya hücum eder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2007, 13:48:53 » |
|
bu bölüm benim gözümde heroes'un sıçtığı bölümdür arkadaşlar. bu gelecek gösteriminden sonra diziden epey bir soğumuştum :S çok yetersiz geldi bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2007, 13:51:18 » |
|
bence güzeldi ama gelecekte öyle olmalarını istemiyorum hepsi çok antipatik claire dışında özellikle hiro ve peter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2007, 13:54:04 » |
|
bu bölüm benim gözümde heroes'un sıçtığı bölümdür arkadaşlar. bu gelecek gösteriminden sonra diziden epey bir soğumuştum :S çok yetersiz geldi bana  21,22,23 çok sıradan geldiği için mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2007, 13:57:56 » |
|
hayır, ben 20. bölümü dünya ile aynı anda izlemiştim ve bölüm bittikten sonra diziden nefret ettim :S hayır çok yetersizdi. 5 yıl çok uzun bir süre ve bu süre zarfında aslında kimse o kadar şaşırtı bir değişime uğramamıştı. ben daha cesur şeyler beklemiştim halbuki. çok pasifti ve dizinin çapını belirledi bu. :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2007, 13:59:47 » |
|
bu bölüm benim gözümde heroes'un sıçtığı bölümdür arkadaşlar. bu gelecek gösteriminden sonra diziden epey bir soğumuştum :S çok yetersiz geldi bana  benim bu bölümü izlememe haftalar var bakalım benim hoşuma gidecek mi :S Neyse ben 15. bölümüme geri döneyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2007, 22:06:24 » |
|
Peter yüzündeki yarayı Claire'in gücünü kullanarak neden iyileştirmemiş???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2007, 06:53:30 » |
|
bende sormuştum o soruyu Chai-Tai teorilerde bişiler söylemişti arkadaşlar bi bak istersen oraya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2007, 21:31:28 » |
|
Güzel bölümdü falan ama hikaye x-men le bu kadar mı benzer. Devlet mutantlara karşı savaş açıyor, mutantlar saklanmak zorunda kalıyorlar, resmen aynıydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2007, 12:33:33 » |
|
x-men'e çok benziyor ama bence heroes ondan daha güzel  heroes benim için dünyanın en güzel dizisi , çizgi romanı vs sanırım heroes'u çok seviyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faith
Süt
Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2007, 13:37:09 » |
|
5 yıl sorasını bütün bir bölüme yaymaları saçma bence o kdar üzerinde durulmamalıydı zaten fazla bi işe yaramadı bu yolculuk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|