Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:15:27  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sezon 1 Bölüm 2  (Okunma Sayısı 101 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geberesice
o
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 23, 2007, 20:50:23 »

Sezon 1 , Bölüm 2

Orijinal isim : Dont Look Back!
Tahmini Türkçe isim : Arkana bakma!
Orijinal Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006
Yaratıcı : Tim Kring
Yönetmenler :       David Semel , Greg Beeman , Allan Arkush

2.Bölüm’de Claire okuldaki arkadaşıyla kaydettiği vücudunu nasıl iyileştirdiği ile ilgili video çekimlerinin kaybolduğunu öğrenir.

Niki Sanders geçen bölümde kendine geldiğinde kendisine saldıranları ölü olarak bulmuştu, Niki oğlundan gelen telefon üzerine az sonra orada olacağını söyler ama farkında olmasada ancak 4 saat sonra oğlunun yanına varabilmiştir,oğlunu yanına alır ve eve geri döner amacı cesetlerin bir çaresine bakıp oğluyla birlikte ordan kaçmaktır.
Peter en son uçmaya çalışırken uçamadıgını abisinin uçtugunu öğrenmişti.Ama abisi bunu inkar edince çatı katına çıkıp abisinin dogruyu söylemesini yoksa kendini aşağya atacagını söyledi ve o anda peter uçmaya başladı.

Bu Bölümde kahramanlarımız arasına yeni bir süper kahraman daha katılır,Los Angeles polis memuru Matt Parkman,Matt sürekli dedektiflik sınavlarına girmekte fakat başarılı olamamaktadır.Matt’in yeteneğide başkalarının düşüncelerini okuyabilmesidir.

Mohinder,babasının dairesine taşınır ve orda babasının arkadaşlık ettiği ve hatta projelerinden bahsettiği bir kızla tanışır,bu kızla tanışmadan önce eve girdiğinde birisinin eve dinleyici yerleştirdiğini görür,adam tamirci olduğunu iddia etsede Mohinder ikna olmaz daha  sonra tamirci kılığındaki adam yakalanacağını anladığ için Mohinder’e saldırır,biraz boğuşmadan sonra kaçmayı başarır!!!
Hiro bu bölümde zamanda yaptığı yolculukla NewYork’un keyfini çıkarmaktadır,gördüğü bir çizgi romanı alıp içinde kileri okumaya başlayınca ana karakterin kendisi oldugunu görür.Çok şaşırır ve bunu çizeni bulmak için yola koyulur.Hiro oraya vardıgında Isaac’in ölüsüyl karşılaşır ve elinde bıçakla polislere yakalanır.Birinci dereceden şüpheli olur.O anda büyük bir patlama olur ve Hiro kendini geçmişe ışınlayarak son anda kurtulur.

<a href="http://www.youtube.com/v/ByhUsWJ6Qvg" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ByhUsWJ6Qvg</a>
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2007, 23:43:07 Gönderen: Fantasticc » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sezon 1 Bölüm 2
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:15:27 »

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2007, 00:09:56 »

Patlamanın ne kadar büyük olacağını bu bölümde öğrendim heyecanım dahada arttı patlamayı görünce Kahkaha
geberesice
o
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2007, 07:13:03 »

Patlamanın ne kadar büyük olacağını bu bölümde öğrendim heyecanım dahada arttı patlamayı görünce Kahkaha
hey gidi günler heyyy Kahkaha o zaman ki heyecanımdan hiçbişe kaybetmedim ben aksine daha fazla merak ediyorum neler olacagını Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: