|
Arminas
|
 |
« : Mayıs 23, 2008, 21:56:36 » |
|
 Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill gibi filmlerin usta yönetmeni Quentin Tarantino, “Heroes“dan gelen bölüm yönetmenliği teklifini, “Heroes”u hiç duymadığı gerekçesiyle reddetti. Tarantino’ya yeni sezonda yayınlanacak olan ve Kevin Smith’in de bir bölümünü yöneteceği “Heroes” spinn-off’u “Heroes: Origins” için yönetmenlik teklif edilmişti. DigitalSpy’ın haberine göre Tarantino, “Heroes”un bir bölümünü yöneteceğiniz doğru mu? sorusuna “Heroes” da neyin nesi? (What the f**k is Heroes?) diye cevap vermiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isolde Black
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2008, 21:58:39 » |
|
Ahahaha Helal olsun Tarantino. Adamım benim, yürü be kim tutar?  Evet, sevmiyorum Heroes'u. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2008, 22:43:21 » |
|
Vay embesil , çağ dışı kalmış , dünyadan bi haber yönetmen bozuntusu. Heroes'u bilmiyor daha senin genel kültürüne ben ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowcake
Aklını fikrini Robert Patrick ile bozmuş kişilik....
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2008, 10:24:03 » |
|
Tamam bilmiyor olabilir ama bunu küfürle ifade etmesine gerek yok.....Nazikçe reddedebilirdi.Ama nerdeee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2008, 10:47:50 » |
|
Bilmemesi de tuhaf bence ama yani olabilir insan sonuçta  Küfretmesine de tabii ki gerek yoktu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 17:57:38 » |
|
Bebek bile biliyor bir kere Heroes'u  İstemezsen istemesin ne diye batırmaya çalışıyor dgül gibi diziyi  Ayrıca çoğu kişinin onun filmleri yerine Heroes'u bildiğine eminim  :hıh: Aiiii, aman iyi ki yönetmiyor :hıh:
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2008, 23:17:30 » |
|
waay dünya da böyle amele,Geri zekalı,Kendini beğenmiş,şımarık,salak,aptal yönetmenlerde varmış  dönsün kendi tööbee töööbee
|
|
|
|
|
|
"Sylar,bana gel şeker vericem derse şekeri yemeli miyim" "Sylar'ın beynini o benimkini yemeden nasıl yiyebilriim?" "Sylar,etobur mudur yksa sadece obur mudur?" "Sylar'a gabriel desem beni de yer mi" Sylar'ın kalbi gerçekten tiktaklıyor mudur?Yoksa sadece çütçütlüyor mudur?
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2008, 00:24:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2008, 01:02:46 » |
|
söylediği şey heroes'u bilmemesinden kaynaklanmıyo.. tamamen aşağılamak için söylenmiş bi şey..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|