|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #75 : Haziran 17, 2008, 23:28:45 » |
|
Hiro ve Nathan'ı kessinlikle isterdim!!! Yav ne güzel şey uçmak,zaman yolculuğu yapmak...6.Sınıfa gider gelirdim,sonra üniversiteye uçardım...Ve uçmak ahhh keşke becerebilsek 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 04, 2008, 17:34:20 » |
|
Peter en iyisi bence de. Hepsininkinden alacaksın mis gibi 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
|
Quantum
Süt
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 06, 2008, 18:34:48 » |
|
Sylarrr!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Krema

Toujours pur - (Daima saf)
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 06, 2008, 18:36:06 » |
|
herkes amma bencilmiş yav. ben linderman ın yeteneğini isterdim. başkalarını iyileştirmek
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 18:36:38 Gönderen: serseri_bludger »
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid ALBUS SEVERUS POTTER
|
|
|
|
darkkphonix
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 06, 2008, 18:36:33 » |
|
Peter..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 18, 2008, 18:01:17 » |
|
Peter en iyisi bence de. Hepsininkinden alacaksın mis gibi  muhahaha çok güldüm buna ama haklısın 
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #83 : Ağustos 08, 2008, 01:16:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #84 : Ağustos 20, 2008, 20:06:07 » |
|
Hiro ve Matt ki özellikle Matt. Çok ihtiyacım var onun yeteneğine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #86 : Ağustos 31, 2008, 03:06:59 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2008, 03:21:11 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #87 : Ağustos 31, 2008, 13:52:31 » |
|
Hiro Nakamura =>> Dünaynın geçmişiyle değil de kendi geçmişimle ilgilenirdim  ( banane dünyadan  ) Peter Petrelli =>> BU tek başına yeter aslında  . Ha bi de ya adını unuttum kızın. Hani şu TV'de gördüklerini yapabilen. O da fena değil hani
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2008, 13:53:14 Gönderen: Finduilas Tiwele »
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|