|
Fides
|
 |
« Yanıtla #540 : Nisan 07, 2008, 12:41:13 » |
|
Oh be  demek istiyorum  Çoook saol severus sirius ve Geberesice  Sonunda yayınayacaklar diye sevindim hemen ama sonra kursağımda kaldı sevinç çünkü 7 Eylül'e daha çok var  Neredeyse bir yıldır dizinin yeni sezonunu bekliyoruz ayıp ama artık  Ya da neyse buna da şükür diyeyim  Niki ve Nathan'ının olması ise harika bir haber (Zaten ben tahmin ediyorsum  ) Ama o prenses olmasa da olur Kensei onun yüzünden ne hale geldi  Ayrıca Hiro'ya da o konudan dolayı sinir oluyorum ama o konuya hiç girmeyeyim 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #541 : Nisan 27, 2008, 18:39:31 » |
|
bn izninizle bi teoride bulunmak istiorum...
öncelikle nathan ölemez! çünkü ona kensei'in kanı verildi hatırlarsanız... yani artık oda kensei gibi ölümsüz bu konuyu önce bi halledelim... ayrıca da nathan'ı öldürmeye çalışan kişi büyük ihtimalle noah bennet. çünkü bu virüsün yok edilmesi falan o olaylar "Primatech Kağıt, Odessa"'da oluo yani noah'nın eskiden çalıştığı yerde konuştuklarını kameradan gördü ve gidip onu vurdu...
bnim teorim bu
saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #542 : Mayıs 12, 2008, 02:27:02 » |
|
7 eylül mü ? ööö.. ben zaten dizinin nerde kaldığını unuttum o zamana kadar artık "heroes ? oda ne ?" durumuna gelirim heralde  belki eserler de baştan bi izlerim tüm bölümleri demek istiyorum ama dilim varmıyo  sıkılırım ben neyse neyse beklicez napalım 
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #544 : Mayıs 23, 2008, 21:54:13 » |
|
 “Heroes”un 3. sezonu 15 Eylül’de başlıyor. Fakat, bu sefer bilinen sezon prömiyerlerinden biraz farklı olacak. NBC, 3. sezona 3 saatlik bir prömiyer ile merhaba demek istiyor. İlk önce, ortalama 1 saatlik ilk 2 sezonun özeti içeren özel bölüm yayınlandıktan sonra 2 saatlik 3. sezon prömiyeri başlayacak. Ayrıca, NBC “Heroes: Origins” projesinin iptal edildiğini resmi olarak belirtti. Heroes:Origins..: “Heroes” sezon arasına girdiğinde yeni kahramanları bizlere tanıtacak olan ve Kevin Smith, Eli Roth gibi usta yönetmenlerin bölümler yöneteceği 6 bölümlük proje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lily evans potter
Süt
kuRduğuM güzeL biR haYaLmiŞ..
|
 |
« Yanıtla #545 : Mayıs 24, 2008, 22:02:53 » |
|
Oleeeeyyyy!!
Biraz uzak bir tarih,ama olsun.
Bu güzel haber için çok teşekürler=)
|
|
|
|
|
|
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unuturlar,ama onlara neler hissettirdiklerinizi asla unutmazlar. ~Maya Angelou~
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #547 : Mayıs 29, 2008, 10:49:35 » |
|
yaa sizi bilmem yani cnbc'den izleyenleri bilmem ama ben internetten indiriorm biraz korsanvari oluyo ama olsn bekleyemem ben o kadar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #550 : Temmuz 13, 2008, 12:18:23 » |
|
slm
nasıl oldud bu diziyi kaçırdım bilmiyorum.Ama yeni yayın döneminde yaklayacağım mutlaka.
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #551 : Ağustos 30, 2008, 21:38:09 » |
|
Heroes.. ben de yakın sayılabilecek bir zamanda izlemeye başladım, izlemekte gecikmişm aslında cidden.  2. sezon yeni bitti  ~~ Üçüncü sezonun ilk bölümlerinin isimleri ve yayınlanma tarihleri: -3x01- The Second Coming 22/9/2008 -3x02- The Butterfly Effect 22/9/2008 -3x03- One of Us, One of Them 29/9/2008 -3x04- I Am Become Death 06/10/2008 -3x05- Angels and Monsters 13/10/2008 -3x06- Dying of the Light 20/10/2008
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2008, 21:46:30 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #552 : Ağustos 30, 2008, 22:29:13 » |
|
Geçenlerde E! News'da izledim,David Anders (Kensei/Adam Monroe) kesin geri dönüyormuş  Yani kendisi de söylemişti kesin dönüyorum diye ama uzunca bir süre haber alamayınca meraklandı insanlar 
|
|
|
|
|
|
I am covered in skin, No one gets to come in. Pull me out from inside. I am folded,and unfolded,and unfolding, I am.. Colorblind. Coffee black and egg white Pull me out from inside, I am ready, I am ready I am ready,I am fine. ~ "What do I look like? The Wizard of Oz ? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have." -JB
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #553 : Eylül 13, 2008, 00:04:27 » |
|
3. Sezon'un promo fotograflarıdan ;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #554 : Eylül 13, 2008, 04:24:58 » |
|
Hımmm ilk fotoğrafı sevdim ama açıkçası ikinci de Peter çok farklı geldi bana Eğer öyle gelmeseydi o fotoğraf harika olurdu
Arminas: Bence o kan ile ilgili bir etki süresi vardır Yoksa o kanın enjekte edileceği herkes ebediyen ölümsüz olsa garip olurdu Bu olayı öyle yapmazlar gibime geliyor ama belki kan yeniden verilerek Nathan kurtulabilir Ben vuranın Noah olacağını düşünmüyorum çünkü o da şirkete baş kaldıranlar arasındaydı bunu o yapmaz bence Hain annesi birisine yaptırdı ama Neyse 15 eylül geldi sayılır 3 saat Biz ne zaman izleyecek olursak olalım 3 saatlik bir Heroes izlemek harika olacak
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|