|
Scream
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 08, 2007, 22:04:31 » |
|
Bayağıdır görüyorum bu dizinin reklamlarını  Güzel bir diziye benziyor Vakit bulabilirsem seyrederim !
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 08, 2007, 22:23:50 » |
|
prison break'de baslasın su 24 bitip te ve x files da hiç bitmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glanhelmion
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 08, 2007, 23:58:28 » |
|
Güzel bişeye benziyo..Bakarım ben buna..saol haber için
|
|
|
|
|
|
± Punk's Not Dead ±
|
|
|
|
Gatik
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 09, 2007, 09:15:47 » |
|
hep aynı şeyleri izlemekten bıkmıştım iyi oldu bu  bu arada Gatik spoiler vermezsen çok sevinicez biz izlemedik de  bir de my name is earl ün yeni bölümleri olsa da izlesek bırak yeniyi eski bölümlerini izlemeyi bile özledim valla  spoiler nerde isaret eder misin lutfen benim burda seyrettiiiim harika bir dizi 14. bolum u gecen pzt aksami yayinlandi sonunda yine hasstrrrr dedirtti . acayip heyecanli soluk kesen gizemli bisi... tabi sikici yanlari da mevcut hikayeye katkisi yok gibi duran bi iki karakter var uyuz oluyorm oldursunler die yalvariyoru,. cift karakterli niki ve hafiza okuyan fbi abi gibi ... onun disinda hiro takashumara in heroes turkiyedede basladiginda herkesin diilinde dolanacagina adim gibi eminim boyle sempatik boyle tatli bi hero olamazdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 10, 2007, 00:43:42 » |
|
bu ayki dergisinde reklamı vardı güzel bi şeye benzio malcom in the middle bittikten sora ii bi diziye ihtiyaç vardı bu da gzl bi şeye benzio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selwi
Şeker

***ERSAN İLYASOVA***
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 11, 2007, 15:35:02 » |
|
çok güzel kaliteli bişiy olucağa benziyo zaten cnbc-e dizileri genelde oyle.izlenir bu dizi.Bu arada Prison Break'de martta başlıyo tekrar çok güzel olcak mart ayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amortentia
Süt
Do you believe in life after love?
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2007, 18:15:05 » |
|
cnbc e de kötü bir dizi olacağını zannetmiyorum bende bu dizinin reklamlarını gördüm ve merak ettim çıkmasını bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2007, 21:07:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2007, 21:23:34 » |
|
O_o konusu güzelmiş  İlgimi çekti. Hiç dizi izlemeyen ben izleyecek bu diziyi  Tanıtım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 25, 2007, 12:12:48 » |
|
Heroes, Lostu sallamıyor. Sadece Lost olmadığı zamanlarda eğlenmenize yarıyor bu biiiiir İkincisi Heroes gerçekten muhteşem bir dizi. Amerika ile aynı anda izliyorum yani 16. bölümdeyim ve dizi şuanda daha yeni başlıyor diyebilirim  Cnbc-e tarafından yayınlanmasına gıcık oluyorum. Çünkü şimdi herkes izlicek ve benim " popülerlik tiksintisi " durumum tekrar çıkacak Lost ile nasıl kıyaslıyorlar bilemem ama eğlenceğiniz kesin. Claire, zach ve niki ye dokunmadan istediğiniz karakteri favori yapabilirsiniz  Bunlar benim
|
|
|
|
|
|
And i hate who rape my privately
|
|
|
|
Eumelia
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2007, 15:45:35 » |
|
Woaaah işte benim dizim  Arna gibi ben de Amerikayla aynı anda seyrediyorum ve gerçekten de dizi yeni başlıyor. Hatta izlediğim son bölümü çok manyak bi yerde bitti yaa !!! Aii Hiro'ya bitiyorum adamım benim  Çok tatlı  Lostla alakası yok yahu, aynı kategoride bile değiller karşılaştırılmaları çok saçma... İkisinin yeri de çok farklı. ^^
|
|
|
|
|
|
 Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten. Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren. Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...
~ Emu
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 28, 2007, 09:27:48 » |
|
walla mart gelsede izlesek anlasak nasıl bişi yaaa arna sende link falan warsa bana yollasana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 28, 2007, 17:11:12 » |
|
www.heroes.gen.tr adresinden ya da torret sitelerinden indirebilirsin. Wohoooooooooooooooooo 17. bölümüm iniyorrrrrr 20 dk sonra izliceeeem heyoooooooo !! Allahım öyle bir yerde bittiki 16. bölüm. Oha modunda kaldım bende ezgide böhüüüüüü Ezgiiiiii - spoiler - acaba öldü mü ya :cry:
|
|
|
|
|
|
And i hate who rape my privately
|
|
|
|