Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 08:45:01  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 38   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Heroes Genel  (Okunma Sayısı 11718 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 04, 2007, 15:57:53 »

HEROES Mart'ta CNBC-E' DE...

HAKKINDA

ONLAR DA SIRADAN OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORLARDI, TA Kİ ÖZEL GÜÇLERİ OLDUĞUNU KEŞFEDENE KADAR...

Bu sezon Amerikan televizyonlarında en çok heyecan yaratan dizi Heroes, yakında CNBC-e'de. Dizinin adının “kahramanlar” olmasına bakıp, alıştığınız süper kahraman karakterlerini bu dizide görmeyi henüz beklemeyin. Çünkü Heroes olağanüstü birtakım güçler geliştirdiklerini keşfeden sıradan insanları konu eden bir dizi. Dolayısıyla süper kahramanlığa dair farklı bir yaklaşıma, ilginç karakterlere ve çok sürükleyici bir öyküye sahip.
Kahramanlarımız yeni gelişen özel güçlerinin hayatlarına etkisiyle baş etmeye, bu güçlerin kaynağını ve sebebini öğrenmeye çalışırken, onları teker teker bir araya getirecek büyük resim de aydınlanacak. Bedeni kendini hızla onaranından, geleceği tuale aktarana, zaman ve uzam içinde hareket edebilene kadar farklı özel yetenekler geliştiren insanların kaderi dünyanın kaderini belirleyecek.

KİM KİMDİR?

MOHINDER SURESH
Hintli Mohinder, kendisi gibi genetik profesörü babasının ölümünü araştırmak amacıyla New York'a geliyor. Babasının çok gizli bir teori üzerine çalıştığını bilen Mohinder, onun izini sürüp elde ettiği bulgulara ulaşırken, kendimizi içinde bulduğumuz bu yeni dünyanın şaşırtıcı gerçekleri konusunda bize rehberlik ediyor.

HIRO NAKAMURA
Japonya'nın Tokyo şehrinde bir ofiste çalışan Hiro, "uzayı ve zamanı bükme" gücüne sahip olduğu konusunda tutturuyor. Ancak en yakın arkadaşı Ando, biraz da Hiro'nun çizgi romanlara ve süper kahramanlara meraklı bir tip olması sebebiyle, ona inanmaya yanaşmıyor. Bunun üzerine Hiro, arkadaşına bu yeni güçlerini göstermek için çeşitli numaralar denemeye başlıyor. Hiro, güçleri konusunda ürkek ve kafası karışık olan diğer karakterlerin aksine, onları kullanmada son derece hevesli, yıllarca maceralarını okuduğu süper kahramanlar gibi özel yeteneklere sahip olduğunu öğrenmekten son derece mutlu, saf ve sevimli bir genç.

CLAIRE BENNET
Texas'ta yaşayan bu liseli sarışın amigo kızın bedeni, gördüğü hasarı müthiş bir hızla onarma yeteneğine sahip. Yani, bir yeri yaralansa, hemen iyileşiyor, kırıklar anında düzeliyor. Genç kız yakın bir arkadaşından güçlerini keşfetmede ona yardım etmesini, yaptığı deneyleri (kendini yüksek bir yerden atmak gibi) videoya kaydetmesini istiyor... Ancak bir yandan, son zamanlarda ortaya çıkan güçlerinin sınırlarını test ederken, bir yandan bu güçlerin onu "normal biri" olmaktan çıkaracağından hayli korkuyor

NIKI SANDERS
Niki Sanders, 10 yaşındaki oğlu Micah ile Las Vegas'ta yaşıyor. Kocası hapse girmiş. Niki'nin maddi durumu pek parlak değil; geçimini sağlayabilmek için webcam önünde "striptiz" yapıp internette görüntülerini yayınlıyor, dahası çok zeki olan oğlunu iyi bir okulda okutabilmek için eskiden kocasının iş yaptığı mafya üyesi Linderman'dan yüklüce bir meblağ borç almış... Ve şimdi Linderman'ın adamları onu sıkıştırıyor. Ancak Niki'nin kendisinin bile farkında olmadığı, sadece aynadaki biraz farklı edalı görüntüsünden ona göz kırpan bir sırrı var.

MICAH SANDERS
10 yaşındaki Micah, annesiyle birlikte Las Vegas'ta yaşıyor. Babası hapiste. Micah çok zeki, Niki'ye göre bir "dâhi çocuk". Üstelik yaşından beklenmedik ölçüde olgun ve anlayışlı.

PETER PETRELLI
Peter, hastabakıcı olarak çalışıyor. İnsanlara yardım etmeye inanan bu duyarlı genç adam, son zamanlarda iç dünyasında önemli bir değişim geçiriyor: Rüyalarında uçtuğunu görüyor ve söz konusu rüyaların "gerçek"miş hissini vermeleri sebebiyle, bunu hakikaten yapabileceğine inanıyor. Ancak düşüncesini açtığı ağabeyi Nathan, ona bu fikri aklından çıkarmasını söylüyor.

NATHAN PETRELLI
Politikaya atılmakta olan Nathan kardeşinden çok farklı: Peter duyarlı ve hayalperest iken, o rasyonalist ve pragmatik. Kongre seçimlerine hazırlanıyor ve tüm enerjisini kampanyaya odaklamış durumda, ailesinin sorun çıkarıp onu hedefinden uzaklaştırmasını istemiyor. Peter uçabileceğine inandığını söyleyince de, onu bu düşünceyi kafasından çıkarmaya teşvik ediyor. 

ISAAC MENDES
Isaac, isim yapmaya çalışan genç ve yetenekli bir ressam. Isaac'in "normal" resim yeteneğinin ötesinde, kimsenin bilmediği bir başka yeteneği daha var: Transa geçip “geleceği çizmek". Öte yandan kendisi bir uyuşturucu bağımlısı ve ancak uyuşturucu kullandığı zaman geleceği görüp tuale aktarabiliyor. Bağımlılığı sebebiyle sevgilisi Simone ile ilişkisi bitme noktasında.

SIMONE DEVEAUX
Simone'un bir sanat galerisi var. Zaten sevgilisi Isaac'in tablolarını da orada satışa çıkarıyor. Ancak Isaac'in uyuşturucu bağımlılığı, hele ki son zamanlarda başgösteren "uyuşturucu etkisi altında geleceği çizebilme" iddiaları sonucunda ilişkisini gözden çıkarma noktasına geliyor. Simone'un ayrıca dizinin bir diğer önemli karakteriyle de bağlantısı var: Peter Petrelli, Simone'un babasına hastabakıcılık yapıyor.. 

walla ben ilk baktığımda the 4400'e benzettim mart'ı bekleyip göreceğis iii seyirler şimdiden...
kaynak = www.cnbc-e.com
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2007, 20:06:42 Gönderen: Fantasticc » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Heroes Genel
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 08:45:01 »

Chai-Tai
Dexter Morgan :z
Telve

Legenn...wait for it...daryy!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2007, 20:10:32 »

Güzel bi diziye benziyo 4400'ümsü de bi havası var, izlemek lazım. Bi tane daha Heroes adlı başlık var ama onda nerdeyse hiç bilgi verilmediği için o kilitlenir herhalde.

"Enjoy your breakfast" John Locke Kahkaha
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2007, 20:17:02 »

ilginç bir diziye benziyor.zaten cnbc-e nin dizilerine bayılıyorum.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2007, 20:23:58 »

Güzel bi diziye benziyo 4400'ümsü de bi havası var, izlemek lazım. Bi tane daha Heroes adlı başlık var ama onda nerdeyse hiç bilgi verilmediği için o kilitlenir herhalde.
ilginç bir diziye benziyor.zaten cnbc-e nin dizilerine bayılıyorum.
haklısın chai tai bende yazdım 4400e benzio ama daha farklı onlarkacırılıpo hale geldi bunlar böle diil....ve evet cnbc-e dzileri cok güsel oluyor
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2007, 21:05:03 »

heroes i bende tavsiye ederim. 13. bölümünü biraz önce izledim. Aslında kalsik Kahramanlar konusu ve karakterleri fakat günümüze uyarlanması ve bunun çok da ilgi çekici olması gerçekten hoş.

Ben Cnbc-e yi bekleyemem diyenlere link verebilirim =) Dünya ile aynı anda izleyebilirsiniz Kahkaha Altyazısı da mevcut =) Bunun yanında hatırlatmakta fayda var Heroes şuanda 1. sezon 13. bölümde dünyada. Her salı gecesi bir bölüm yayınlanıyor. Türkiyede daha yok henüz Kahkaha

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2007, 21:07:17 »

arnaa ben istiorum.. martı bekleyene kadar 9 doğururum ben ..linki veririsen yada her ne yollayacaksan gözlerimi kocaman actım bekliyorum  Acayip Alkış
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2007, 21:13:41 »

Biraz da X-Men'i andırıyor, zaten cnbc-e dergide de aynen bunu demişler Dil Çıkaran ama onların amacı Dünya'ya iyilik yapmak, insanları kurtarmak ya da kötüleri yenmek vs değil...Daha kişisel bir durum söz konusu ve sırf bu yüzden hoşuma gitti diyebilrim Kahkaha

Dizinin konusu merak uyandırıcı, martı bekleyip göreceğiz Gülümseyen

Ayrıca dizinin yaratıcısı Tim Kring de şöyle diyor ve bu da benim hoşuma gitti Terleyen

"Çok fazla şey bilmekten biraz korkuyorum.Sanırım asıl korkum kendimi "güçler"e çok fazla kaptırıp, en başta beni bu karakterlerde cezbetmiş olan şeyi unutmam.Heroes'un özünde, karakter temelli bir hikaye olduğu kanısındayım.Bu yeteneklerin karakterlere getirdiği kişisel mücadeleler beni çok daha fazla büyülüyor.Bu insanların kim olduğu konusunda daha çok şey bilmek istiyorum.Şimdi bildiğimden çok daha fazla.Korkuları nedir, hırsları nedir....Yılda 22 bölümlük bir dizi size karakterlerinizin ayrıntılarına epey girme fırsatı sunar.Heroes insanlara gerçek gibi gelsin istiyorum, sanki bunlar içimizden herhangi birinin başına gelebilirmiş gibi." [alıntıdır.]

Çok da güzel şeyler demiş, hani neredeyse hepimizin hayatına uyarlanacakmış gibi...

veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2007, 21:16:52 »

way tim ne güzel demiş öle cıkması için 4gözle bekliyeceğimiz cıktığında ortalıkta cıt cıkartmayacağımız (yada benim yaptırtmayacağım) bi dizi dha gelio kesin bunu the xfile^s'ın yerine koyarlarbu sezon bitiyor ya ondan
Chai-Tai
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 04, 2007, 21:21:02 »

way tim ne güzel demiş öle cıkması için 4gözle bekliyeceğimiz cıktığında ortalıkta cıt cıkartmayacağımız (yada benim yaptırtmayacağım) bi dizi dha gelio kesin bunu the xfile^s'ın yerine koyarlarbu sezon bitiyor ya ondan

Evet aslında 4400'ten çok X-Men'e benziyo habire de kişilik işleyeceklerse de sıkıcılaşabilir, arada birileriyle savaşsınlar değil mi Kahkaha tabi Xfiles'ın kalkıyo ve tamamen bitiyo olması ayrı bi üzücü durum  Üzgün

*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2007, 14:23:07 »

hmszz gerçektn ilginç bişeye benziyo caerid lock un dediği gbi bnde biraz X-men e benzettim ama çok dha farklı bişe sanırım :roll:

cnbc-e de tanıtımını görmüştüm bunun amigo kız köprüden fln atlıyo hiç bişe olmuyodu arkadaşı cameraya çekiyodu fln.fln.

nesea bekleyip görücez paylaşım için saol veLvet_ dreams =)

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2007, 14:44:55 »

İzleyen bi arkadaşım var, kendisi aynı zamanda Lost'u da izler ve onu da feci sever ama "Heroes'u bi izleseniz Lost'tan çok daha fazla seversiniz" diyo. Bilemicem doğru mu söylüyo. Ama eğer onun da böyle sırları filan varsa ağer, kaldıraayabilirim  Sırıtan Ve de eğer 2.sezonun çekileceği garantiyse izlemeye başlarım çünkü bugün sırf bu yüzden ağlayp duruyorum  Üzgün  Acayip Her neyse, ilgince benziyo. İzleyip göreceğiz bakalım  Gülümseyen

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2007, 16:46:13 »

beğenmene sevindim silver sky nese bence tuttarsa kesin cekilir 2. sezon ki kesin cekilecek gibime de gelio
Gatik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Şubat 07, 2007, 07:37:42 »

benim burda seyrettiiiim harika bir dizi 14. bolum u gecen pzt aksami yayinlandi sonunda yine hasstrrrr dedirtti . acayip heyecanli soluk kesen gizemli bisi... tabi sikici yanlari da mevcut hikayeye katkisi yok gibi duran bi iki karakter var uyuz oluyorm oldursunler die yalvariyoru,. cift karakterli niki ve hafiza okuyan fbi abi gibi ...  onun disinda hiro takashumara in heroes turkiyedede basladiginda herkesin diilinde dolanacagina adim gibi eminim boyle sempatik boyle tatli bi hero olamazdi.
*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 07, 2007, 18:51:34 »

hep aynı şeyleri izlemekten bıkmıştım iyi oldu bu XD bu arada Gatik spoiler vermezsen çok sevinicez biz izlemedik de <.<

bir de my name is earl ün yeni bölümleri olsa da izlesek bırak yeniyi eski bölümlerini izlemeyi bile özledim valla Acayip

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
Chai-Tai
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 08, 2007, 16:53:43 »

hep aynı şeyleri izlemekten bıkmıştım iyi oldu bu XD bu arada Gatik spoiler vermezsen çok sevinicez biz izlemedik de <.<

bir de my name is earl ün yeni bölümleri olsa da izlesek bırak yeniyi eski bölümlerini izlemeyi bile özledim valla Acayip

My name is Earl'ün bu ayın sonunda 27 ya da 28 şubatta 2. sezonu başlıyor Kahkaha

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 38   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: