Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 05, 2007, 00:47:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 05, 2007, 01:27:46 » |
|
yarın(bugün aslında) izliceksiniz zaten bunların hepsini süper bir final bekliyor sizi.Son koyduğun video'yu izlerken yerimde duramamıştım ben süperdi ya aklıma geldikçe yerimde duramıyorun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rupert:)
Süt
i love james-oliver phelps
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2007, 13:28:23 » |
|
ya bence molly'nin bahsettiği kötü adam simone'nun babası çünkü peter adamı rüyasında gördüğü halde adama peter'ı görebildi.bunu gören molly'yide görür bence siz ne dersiniz  ben de aynen böyle düşünüyorum ama izleyen arklar ihtimal vermedi
|
|
|
|
|
|
George:Ben hep Fred'le benim her şeyden B almamız gerektiğini düşünmüşümdür, çünkü sırf sınavlara girmekle bile beklenenin üstünde çıktık ''Görüşmeyiz,'' dedi Fred Profesör Umbridge'e bacağını süpürgesinin üstüne atarak. ''Evet zahmet edip de arayı açmamaya kalkma,'' dedi George, kendi süpürgesine bindi.  ...........Graffiti fan clup..................
|
|
|
Faith
Süt
Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 10, 2007, 13:06:34 » |
|
ya bence molly'nin bahsettiği kötü adam simone'nun babası çünkü peter adamı rüyasında gördüğü halde adama peter'ı görebildi.bunu gören molly'yide görür bence siz ne dersiniz  ben de aynen böyle düşünüyorum ama izleyen arklar ihtimal vermedi Benimde aklıma o geldi ilk olabilir bence  Aishvarya Rai ye çok sevindim bir çok filmini seyrettim onun çok güzel kız Shantinin küçüklüğü çirkindi ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 10, 2007, 14:39:56 » |
|
bnce simone un babası değildir.. şahsen ben o adamın iyi olduğunu düşünüyorum.. sylar da inşallah ölmemiştir  kötü mötü seviyodum ben o adamı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 13, 2007, 07:04:53 » |
|
http://www.youtube.com/v/LihX9ytiIrs2.sezon görüntüler.yerim ayol ben bu syları.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 13, 2007, 10:17:03 » |
|
Anlaşılan Sylar ölmemiş  Video için çok saol ablacım 
|
|
|
|
|
|
" One book to charm them all and in gladness bind them... "
Slow down and I sail on the river Slow down and I walk to the hill 
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 13, 2007, 13:39:28 » |
|
uzun zamandır izlemememden mi yoksa finalinin beklentilerimin karşılamamasından mı bilmiyorum ama pek bir hevesle beklemiyorum izleyeceğim tabi ama eskisi gibi olur mu bilemiyorum  ama eğer seversem bu mesajıda ciddiye almayın 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 13, 2007, 22:38:58 » |
|
Heroes'un 2. sezon için iyice büyüp şişen hatta kocaman olan kadrosuna yeni biri daha eklendi.Dizinin kadrosunda George Takei ,Dominig Keating ve Zachary Quinto'dan sonra başka Star Trek serisi oyuncusu daha eklendi:Nichelle Nicols.Nichelle Nichols kadroda olduğunu doğruladı.Nichols yeni sezonda 5 veya 6 bölüm Heroes'da yer alacak.  EDİT:BU ZATI MUHTEREM BAYAN lİNDERMAN'IN TAYFASINDAN OLABİLİR...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 22:41:57 Gönderen: MuseFul »
|
|
|
|
|
|
waesley
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 10, 2007, 17:56:03 » |
|
bence de bir arkadaşımızın da soylediği gibi hironun babası kötü adam olabilir bekleyip görecez
|
|
|
|
|
|
ben yeniyimmm
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 09, 2007, 03:53:04 » |
|
malum heroes ikinci sezon pek de alıştığımız heroes temposunda gitmiyor. bir çok izleyen bu durumdan şikayetçi. dizinin yaratıcısı tim kring de durumu anlamış olacak ki entertainment weekly'ye verdiği röportaj bir özür niteliğinde. kring, ikinci sezonun düzenini tam oturtamadıklarını kabul ediyor. claire ve west aşkının da pek işe yaramadığını, "save the world" felsefesini hala tam açıklayamadıklarını ve hiro'nun geçmiş japonya'sındaki macerasının biraz uzadığını da kabul ediyor.
yeni karakterleri dizide tam tanıtamadıklarını da ekliyor. gerçekten de sezon ikinin tam da sorunları bunlar. bakalım greve rağmen şovun eski temposuna kavuşmasını sağlayabilecekler mi?
*alıntı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 13, 2007, 20:51:32 » |
|
Duyduğum acayip Spoilerlar bakmadan önce 2-3 sefer düşünün derim ben Peter, Adam'a yardımcı olurken Hero ile Düello yapacak. Peter'in Adam'a yardım etme nedeni Adam'ın ilk Salgında Nathan'ı kurtarmış olması olacak  Peter sonunda tekrar iyiler tarafına geçecek hemde Matt'in beyin kontrolü sayesinde 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2007, 20:52:38 Gönderen: Nyks Nightmare »
|
|
|
|
|
|