|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 05, 2008, 18:11:28 » |
|
Nee! Aşkım bunu bana yapamazsınn. Şoktayım mı ne!?
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
harrypotter.mania
Şeker

1.Beyazıd - Yıldırım Beyazıd (adımda)
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2008, 18:31:25 » |
|
olamaaaaaaaaaaaz hayden çok güzel öyle tipsizemi düştü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 02, 2008, 15:05:52 » |
|
Anam Milo madem kendinden kac yas kücük biriyle cikma potansiyeli var sen de benle ciksaydin ya  biliyordum zaten bu oyuncularin hepsi ayni illa kadrodan biriyle cikicaklar  ilk claire ve peter'in arasinda birsey var saniyordum ama oyuncularin aski diziye yansiyor demekki oyuncu dedigin amca rolü yaptigi yegeniyle cikmaz 
|
|
|
|
|
|
Daima Safkankimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
|
Weasley
Şeker

R/EALİTY
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 19, 2008, 23:11:16 » |
|
Katılıyorum ayrıca itiraf edeyim ki çoook yakışmışlar yukardaki resimde Süper tepki , neyse mutluluklar, fanlara da geçmiş olsun.  Katılıyorum ayrıca itiraf etmeliyim ki yukarıdaki resimde çok yakışmışlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 23:13:30 Gönderen: Weasley »
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm..
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2008, 19:23:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 30, 2008, 14:11:40 » |
|
Bence yakışıyorlar  Ama aradaki yaş farkı çok ya.Bir habere görede Milo, Hayden'e evlenme teklif edecekmiş (Bana biraz yalan haber gibi geldi ama) İşte haber Heroes dizisinin yıldızları Hayden Panettiere ve Milo Ventimiglia için düğün çanları her an çalabilir! Yakın arkadaşlarının anlattıklarına göre, Milo yüzük alışverişine çıkmış ama henüz birşey seçememiş. 200 bin dolar civarında bir yüzük seçmeyi düşünüyormuş. Bu arada Hayden da Heroes çekimleri sırasında, sette olmayan sevgilisi ile telefonda hasret gideriyor.kaynak: www.ixbir.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_dream
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 06, 2008, 16:50:11 » |
|
Nedense ben bunların arasındaki yakınlaşmayı sezmiştim dizide  Hatta akraba olmasalar birbrilerinin içine düşecekler  Hayden sezon finalinde duygularını çok iyi yansıtmıştı,bir bityeniği varmış demek ki.  Yakışıyorlar,ama ben destekliyorum.  Evlenirlerse düğünlerine davet etsinler bari. 
|
|
|
|
|
|
İmzada içtiğin şeyi en iyi şekilde anlatmanın 4 yolu:Çıt! Füüüüüüüüüüüürt! Oh! Negzel!  Saçmalıyorum.İmzalarımbununiçin.İmzalarımısaçmalamakiçinkullanıyorum.Evet,bunuyapıyorum!
|
|
|
|